עבור לתוכן

"AMD- נכה את אינטל שוק על ירך" (עדכונים ל K10 בעמוד 3 )

Featured Replies

• תגובות 64
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נקווה שהם יצליחו, די נמאס מהקפאון הזה מצד AMD...

פורסם

למה רק אורי ??

יש כאן עוד כאלה !!!

ואת זה אהבתי :

"לדבריו, היתרון הטכנולוגי שבו אינטל מחזיקה היום הוא לא רק זמני אלא גם מלאכותי במידה רבה. "אינטל מראה רק את התוצאות שמחמיאות לה", טען, ועם K10 גם היתרונות האלו יימחקו."

ועוד איאיאי :

\לדברי אמטו, המעבדים הללו יהיו נוחים במיוחד ל-Overclocking.

פורסם

מדובר על הדור הנוכחי של אינטל. כשה-K10 יגיע, יהיה גם ה-Penryn, שזה אומר:

1) זול יותר לייצור, בגלל 45 ננומטר.

2) עובד בתדרים גבוהים הרבה יותר בגלל קפיצת מדרגה בפתרון זליגת הזרם בטכנולוגיה הנ"ל (עד כמה שאני זוכר).

3) יותר Cache לכל ליבה (אין לי מושג כמה זה אמור להשפיע על הביצועים).

בקיצור, גם אם המעבדים של AMD יביסו את הדור הנוכחי של אינטל (ובתקווה שכך :smile1: ) עדיין לאינטל יש קפיצת מדרגה של משהו כמו 50% בין המעבדים הנוכחיים ל-Penryn רק על בסיס התדר (אני מדבר על המעבד הבסיסי ביותר, 1.8 גיגה הרץ היום, לעומת 3 גיגה הרץ עד כמה שאני יודע עבור ה-Penryn הזול ביותר).

בקיצור, אני מאוד מקווה ש-AMD תתן פייט טוב לאינטל, אבל התחרות לא תהיה קלה עבור AMD, גם אם יש קפיצת מדרגה רצינית (של 50% מעבר ליכולות הנוכחיות של אינטל). ומעבר לזה, פחות משנה אחרי יציאת ה-Penryn מתוכנן לצאת ה-Nehalem, ואין לדעת מה הוא יביא עימו (וה-K10 יצטרך להתמודד גם איתו).

פורסם

שמע, AMD ידועים כשתקנים, לך תדע, אולי יש להם משהו ככה לשלוף מהשרוול ולהפתיע.

אתה זוכר איך ה A64 יצאו ?

מישהו שמע עליהם לפני היציאתם ?

ואיזה זבנג עצבני זה היה לאינטל !

כמו כן בAMD אמרו באחת הכתבות, כי ה45NM לא ממש מושך אותם כאלטרנטיבה מול אינטל, והם יעברו מ65 ישר ל32 .

פורסם

אני בטוח שגם AMD חשבו על העתיד ולא מתכננים לשבת בשקט ולתת לNehalem לעשות להם מה שעשה הC2D, אז אני מניח שיש איזה K12 בתכנון. בכלל, אינטל מאוד שאפתנית כרגע, וזה טוב, אני רק מקווה שAMD תוכל לתת פייט טוב. יותר תחרות יותר טוב לכולם :)

אגב BLA, מאיפה המידע שהPenryn יגיעו בתדרים כאלו?

פורסם

דיברו על זה כאן בפורום. אני לא זוכר בדיוק איפה.

וכמובן, זאת השערה. אי אפשר לדעת לפני שיהיו פרטים קונקרטיים על המעבד (אני מניח שבעוד שלושה חודשים, או משהו כזה).

פורסם

התחרות תעשה טוב רק לנו קהל הצרכנים.

פורסם

פעם אחרונה כAMD הייתה בטוחה בניצחון שלה היא צדקה עם הATHLON 64 מעבדים שיש לי את הרספקט הכי גבוה מהם והפנטיום 4 הגוסס העלוב והמכוער של אינטל קיבל זין ענק מצד AMD אז הפעם אני בטוח שיש להם כבר תוצאות מבוססות ולא הייתי דואג לגבי הPenryn.

פורסם

תודה על ההתיחסות אחי, אבל היום חטפתי מגרנה כזאת שאפילו נורופן כפול ליבה לא עוזר איי... סעמק! :kopfpatsch:

היום אני פסיבי בפורום אולי בערב ארגיש טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

ואני חשבתי שכתבה כזו תשפיע עליך יותר טוב מכל כדור משכך כזה או אחר :lol:

תרגיש טוב :xyxthumbs:

פורסם

חח... לפי מה שהבנתי אורי הוא AMD המ.. איך קוראים לזה .... נראלי Boyfriend

זה נכון?

פורסם

L0L

אורי + AMD = לאב פוראבר!11

בויפרנד!

פורסם

אורי, יהי רצון השם יתברך ישלח לך רפואה שלימה .

אאחח חדשות כאלה מייחלים כל העולם

המעבדים יביסו את של אינטל ויהיו אוברקלוקרים מעולים

I'L PRAY FOR THAT :xyxthumbs:

פורסם

חח... לפי מה שהבנתי אורי הוא AMD המ.. איך קוראים לזה .... נראלי Boyfriend

זה נכון?

לא חחחחח הוא פאןבוי....לא שזה רע רק לא טוב במידה מוגזמן ועיוורת...

נקווה שהדור החדש של AMD יהיה באמת יוצא מן הכלל ויתמודד עם שני הדורות הבאים של אינטל היטב

דרך אגב: איך זה שאינטל מוציאה כול כך מהר דורות מעבדים וAMD כבר תקועים עם K8 זמן רב?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים