עבור לתוכן

AX 7 + TT SM 2 ותוצאות מדהימות בעיקבות התקנתו

Featured Replies

פורסם

היי,

קצר ולעניין, קניתי את הנ"ל + ARCTIC SILVER 3 ואלה התוצאות:

AXP1600+ AGOIA 1400@1806 מאמץ 43-44 מעלות (שעה וחצי של PRIME 95) כאשר המאורר על 3000 סל"ד, 45 מעלות כאשר הוא על 2500.

במנוחה 35 מעלות (3000 סל"ד).

רצוי לציין שהמארז סגור ומאוורר בצורה סבירה - יש מקום לשיפור.

**רק לשם ההשוואה - לפני ההרכבה הייתי עם הסינק המקורי ומאוורר גנרי והטמפ היו: 50 במנוחה 56 במאמץ כשהמארז פתוח.

ובקיצור השיפור משמעותי בהחלט ומעיד על איכותו של HS זה. תודה לכם העוזרים בבחירתו.

ולמי שמתלבט אם לקנות - הקניה שיפרה משמעותית את הטמפ' אבל ממש לא היטיבה עם חשבון הבנק (הכל ב- 350 ש"ח).

פורסם

מרוצה בסה"כ?

תוכל לפרט קצת יותר על המצב של המארז שלך?

פורסם
  • מחבר

מארז ATX

מידות 42X43X18

4 מגירות לכונני CD השתיים העליונות מכילות כוננים השתיים שמתחתיהן מכילות מאורר גנרי שזורק אויר בזוית קלה כלפי מטה.

יש עוד מאוורר אחד בתחתית המארז כשהוא שוכב בתחתית שלו אך גם הוא מוטה כלפי מעלה לכיוון הכ.מסך ובכלל החלל העליון.

ספק גנרי 300W אשר מכיל חריצים (משהו ממש ממש פשוט) ופולט הרבה אויר חם מאחורה.

זהו פחות או יותר. אהה... החוטים מסודרים כך שתהיה זרימת אויר טובה ( לא משהו מושקע יותר מדי אבל בהחלט עושה רושם של סביר, פה מסתמך על תמונות מהרשת).

זהו פחות או יותר, מרוצה? מהתוצאה כן מהמחיר ממש לא. - נראה לי שאפילו מאורר גנרי היה מתאים פה (סתם הלכו 100 ש"ח על ה- TT)

ההפרש בין הגנרי ל-TT הוא מעלה וקצת במנוחה ובערך 4 (לא ביצעתי בדיקה מסודרת) מעלות וקצת בעומס (PRIME) כאשר המהירות היא מקס', שזה הרבה רעש.

נ.ב

המהרתי עוד קצת את המערכת והיא עומדת על 1400@1870 יציב! עם קרור אויר.

פורסם

טמפרטורות טובות

;)

פורסם

תוצאות בהחלט יפות ואני בטוח שאתה תצליח יותר ואולי תגיע לדברים יפים יותר !

פורסם

טמפרטורות יפות בהחלט.

השתמשת ב arctic silver?

פורסם

מארז ATX

מידות 42X43X18

4 מגירות לכונני CD השתיים העליונות מכילות כוננים השתיים שמתחתיהן מכילות מאורר גנרי שזורק אויר בזוית קלה כלפי מטה.

יש עוד מאוורר אחד בתחתית המארז כשהוא שוכב בתחתית שלו אך גם הוא מוטה כלפי מעלה לכיוון הכ.מסך ובכלל החלל העליון.

ספק גנרי 300W אשר מכיל חריצים (משהו ממש ממש פשוט) ופולט הרבה אויר חם מאחורה.

זהו פחות או יותר. אהה... החוטים מסודרים כך שתהיה זרימת אויר טובה ( לא משהו מושקע יותר מדי אבל בהחלט עושה רושם של סביר, פה מסתמך על תמונות מהרשת).

זהו פחות או יותר, מרוצה? מהתוצאה כן מהמחיר ממש לא. - נראה לי שאפילו מאורר גנרי היה מתאים פה (סתם הלכו 100 ש"ח על ה- TT)

ההפרש בין הגנרי ל-TT הוא מעלה וקצת במנוחה ובערך 4 (לא ביצעתי בדיקה מסודרת) מעלות וקצת בעומס (PRIME) כאשר המהירות היא מקס', שזה הרבה רעש.

נ.ב

המהרתי עוד קצת את המערכת והיא עומדת על 1400@1870 יציב! עם קרור אויר.

אני לא רוצה לשהמע מניאק אחרי המעשה אבל זה ידוע שה AX-7 לא זקוק למאוורר חזק במיוחד.

התוצאות עדיין מעולות עם מאווררים גנריים.

שתי שאלות:

א. המאוורר הקודם לעומת הTT, מי מרעיש פחות והאם בהפרש משמעותי?

ב. כמה זה 1870 במגה"צים?

פורסם

הוא התכוון שהוא המהיר את ה1600+6 שלו (1400 מגהרץ) למהירות של 1870 מגהרץ.

פורסם

יפה מאוד

אני מקבל עם מאורר TT פשוט של 37CFM וAX-7

35-40 בלי OC

ועם איזה 7 מאוררים במארז ומשחה ג'נרית של TT

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לענות על כל השאלות יחדיו.

ראשית, לגבי ה- ARCTIC SILVER - כן, השתמשתי בו לפי ההנחיות של האתר שלהם.

לגבי ההבדל ברעש, כן יש הבדל והוא משמעותי בהתחשב בזה שאתה עובר את ה- 3000 סל"ד. עד 3000 ה- TT נהדר. בעת כתיבת מילים אלה על 1.87GHZ הטמפ' על 34 מעלות וה0 TT על 3000.

גם אני שמעתי על זה שה- AX7 מתפקד היטב עם מאורר גנרי, פשוט לא רציתי להסתכן (עכשיו חורף, מה יהיה בקיץ?). מסקנה - כל מי שמחפש AX7 חשוב לדעת שמאורר גנרי יספיק בהחלט וממש לא צריך להשתולל עם מאורר מטורף.

KOM, וכל מי שיודע איך.

המערכת שברשותי היא AXP 1600+ 1400@1870 עם לוח אם GIGABYTE 7VAX וזכרונות SAMSUNG 333 256 MB.

אם ניתן להמהיר את המערכת מעבר למה שאני הגעתי מבלי לשנות את הרכיבים בצורה קיצונית (נגדים הלחמות וכו'...) אני אשמח לשמוע ממכם הצעות. לפחות עד עכשיו זה הטוב ביותר שהצלחתי להשיג בו יציבות מלאה. (ללא פתיחת מכפלה - אני יודע איך, אני קצת חושש)

BTW יש לי HWINFO32 ושם כתוב שהזכרונות תומכים ב- CAS 2. עכשיו, האם זה משפיע על יכולות ההמהרה של הזכרונות?

מכיוון שהמערכת לא הגיבה בשמחה כשהחלפתי ל- CAS 2. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לדעת על ה- CAS של הזכרון?

ואם מישהו מכיר את הזכרונות האלה (אני רק יודע שהם די טובים)? חוות דעת או משהו כזה.

THE SAINT - לגבי המארז, הטמפ' סבירות ביחס למידות המארז? יש מקום לשיפור כלשהו?

פורסם

מצה הסטפינג שדל המעבד?

ולפי דעתי הזכרונות האלה לא יעבדו גם בOC וגם בCAS2...מה הרוחב שלך לזכרונות עכשיו?

פורסם
  • מחבר

הסטפינג הוא AGOIA ואני מריץ את הבאס שלי ב- 166@178.

פורסם

הזכרונות האלה כנראה לא יעמדו ב380+CAS 2...

מה הרוחב הנוכחי שלך?

פורסם
  • מחבר

אני כנראה לא מבין את ההגדרה שלך ל רוחב של הזכרונות.

יש לי DDR 333 ואני מריץ אותם על 356 מה שאומר שה- SYS BUS הוא 178.

אם התכוונת למשהו אחר, בבקשה תהיה יותר ספציפי כי לא הבנתי אותך.

לגבי הסטפינג - AGOIA ? טוב? רע?

פורסם

הסטפינג מצויין ואתה יכול יותר מבחינת מעבד...(מה הוולטז??)

בסנדרה יש בדיקה לזכרון שמראה את הרוחב פס. מה התוצעה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים