עבור לתוכן

כמה תמונות עם ה-GX8 החדשה

Featured Replies

פורסם

r0010190540gq0.jpg

r0010198540oe2.jpg

r0010180540yj9.jpg

r0010132540pp7.jpg

r0010120540ok0.jpg

r0010040540tg4.jpg

התמונה האחרונה צולמה במקום חשוך במיוחד וב-ISO 6400 (כלומר ISO מקסימלי + push של שני סטופים).

פורסם

אהבתי.. לגבי האחרונה , היא 2 סטופים מעבר ל "אסא לא שמיש"

פורסם
  • מחבר

אכן, אבל האפשרויות הן לצלם ככה או לא לצלם. אני מעדיף לצלם :cool2:

פורסם

איש אתה מוכשר.

אשמח לשמוע עוד קצת על המצלמה.. ובכלל על איך אתה מצלם, איך מתחילים ללמוד צלום? יש לי מצלמת FINEPIX A345 לדעתך אפשר להתחיל ללמוד צילום איתה?

פורסם

תמונות יפות כמה עולה המצלמה?

פורסם

אפשר ללמוד צילום עם כל מצלמה הכי חשוב זה רצון

כמובן שהמצלמה שלך קצת מוגבת מבחינת פונקציות כמו עדיפות מהירות טריס או עדיפות צמצם או מצב ידני מלא אבל עדיין אפשר ללמוד צילום איתה

הינה אתר שיכול לתת לך קצת ידע

http://www.galitz.co.il/articles.html

איש אתה מוכשר.

אשמח לשמוע עוד קצת על המצלמה.. ובכלל על איך אתה מצלם, איך מתחילים ללמוד צלום? יש לי מצלמת FINEPIX A345 לדעתך אפשר להתחיל ללמוד צילום איתה?

פורסם
  • מחבר

אשמח לשמוע עוד קצת על המצלמה..

כתבתי כאן בעבר על גירסת ה-5 מ"פ שלה, יש שם תיאור כללי שייתן לך מושג על מה מדובר.

ובכלל על איך אתה מצלם

זאת שאלה מאוד כללית. אם יש לך שאלה ספציפית יותר, אשמח לפרט.

איך מתחילים ללמוד צלום?

קורס יהיה כנראה הדרך המהירה ביותר, אבל תוכל ללמוד המון מקריאה באתר כמו קליקי ומפרסום התמונות שלך בפורום הזה בשביל לקבל ביקורת.

יש לי מצלמת FINEPIX A345 לדעתך אפשר להתחיל ללמוד צילום איתה?

אפשר, אבל היא תהיה די מגבילה כי אין לה כמעט שום שליטות ידניות. זה לא צריך למנוע ממך ללמוד נושאים חשובים כמו קומפוזיציה, תזמון וחשיפה (ראה מאמרים רלוונטיים בקליקי).

תמונות יפות כמה עולה המצלמה?

תודה. ה-GX8 כבר לא מיוצרת. היא עומדת להיות מוחלפת במצלמה חדשה בשם GX100 (שאמורה לעלות כ-$600).

פורסם

כעיקרון תמונות יפות... רק מה שמפריע לי שהרעש בכולן...

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאתה מתכוון לרעש ולא למשהו אחר? כי חוץ מבתמונה האחרונה (ההיא ב-ISO 6400), אני לא מצליח לראות רעש בגודל הזה. אני רואה טקסטורות של בטון, אספלט, קליפות פרי וכדומה, אבל הטקסטורות האלה הן של פרטים באותם עצמים שמופיעים בתמונות, לא של הרעש מהחיישן. אגב, אני כמובן רואה רעש בתמונות המקוריות בגודל 100%, אבל בגודל כזה אני רואה רעש בכל מצלמה.

וסתם מתוך סקרנות... ראית אי פעם תמונה שצולמה בפילם שאהבת? כי שם יש רעש (גרעיניות) הרבה יותר ברור, אפילו ב-ISO 100.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים