פורסם 2007 באפריל 1418 שנים עלה לי היום רעיון די מוזר אבל גאוני לדעתישמערב אותי, מארז מסכן ומאוורר 250 מ"מהבעיה היא שאני אצטרך להכין משהו מקרבון או פייבר צורה די מורכבתולכן אני שואלאיך עובדים איתם?
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים פייברגלס זה חומר רעיל וצריך לדעת איך להשתמש בו, ולהשתמש באביזרי הגנה.עדיף לך למצוא תחליף אחר...
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים לא רעיל, אבל עדיין לא בריא.. לא משנה... iakovl, באיזה צורה אתה מקבל את הפיברגלס\ קרבון? אם אתה מקבל אותם בצורת בדים אתה צריך תבנית ואפוקסי נוזלי, או איזהו דבק חזק שיכול להרטיב טוב את הבד ולהתקשות למשהו חלק וחזק. אם אתה מקבל אותם בצורת פריפרג (או משהו כזה... לא זוכר את השם המדוייק... זה הבד מצופה במטריצה- אפוקסי ומה שזה לא יהייה- מהמפעל...) אז אתה צריך רק תבנית... אחרי שאתה ממקם את הבד והכול בתבנית, אתה צריך להדק את הכול ע"י רולר או משהו אחר שלא נדבק לאפוקסי\ דבק... כמובן שרצוי להדק הכול בוואקום, ע"י כיסוי בשקית או בד מיוחדים ו... יצירת ווקום, אבל אני לא חושב שתוכל לעשות את זה בבית... אחרי הידוק וייבוש אפשר לשייף ולשים לכה... ועל זה אתה יכול לקרוא ביומנים של SSR אגב, צריך לעשות כמה שכבות של בדים, בכיווניות סיבים שונה... שיצא מעין שתי וערב...
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אל תשכח שלא מספיק העבודה עם הפיבר שזה שכבות שכבות על מנת לספק חוזק...(בידוד מרעשים הוא לא הצד החזק פה)..אתה צריך צורה/תבנית מעץ/קלקר על מנת לעצב את הבד כמו שצריך...הנה פרויקט מדהים לדעתי...שרק התחיל ונוגע לנושא שלך....http://www.bit-tech.net/modding/2007/04/12/supreme_commander_uef_acu_case_mod/1.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.