פורסם 2007 באפריל 1418 שנים יש לי GIGABYTE 6600GT AGP ובזמן האחרון מדי פעם באמצע משחק מופיעה לי הודעה של הדריוור שאומרת שהמערכת זיהתה שלא מגיע מספיק מתח למערכת ולכן מגבילה את הכרטיס או משהו דומה. אף פעם לא היתה ליבעיה כזו, חיבור המולקס מחובר ויש לי הרגשה שהספק שלי יותר ממספיק למערכת שלי. כ"כ הכרטיס כבר לא באוברקלוקינגמישהו מכיר את הבעיה הזו?
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים בעיה ידועה אם הכרטיסים הללו 1. קודם כל תודא שחיברת חיבור 4 פינים נוסף השייך לכרטיס אל הלוח.2.עדכן דרייברים.3.אם לא עוזר נסה ספק יותר רציני (אל תקנה תגיע עם מחשב למעבדה רצינית תרכיב ותנסה אם הכל תקין רק אז תקנה )4.אם גם זה לא עוזר כנראה שהכרטיס דפוק מקווה שהוא עדיין באחריות.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר אני אשמח אם תשתדל לקרוא את השאלה שלי לפני שתענה - חיבור המולקס מחובר, אין סיבה שאלו יהיו הדרייברים (למרות שהם הכי מעודכנים) כי זה התחיל בפתאומיות, הספק שלי אחלה כמו שכתבתי למעלה (אתה יכול להסתכל במפרט) ובאופן כללי - אשמחלתגובה רלוונטית (לא סתם כתבתי את כל הפרטים האלו בשאלה עצמה)
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים קודם כל תגיד תודה שמישהו מנסה לעזור.(גם אם הוא לא קרא הכל בקפידה .קורה).התשובה נמצאת פה http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1029בהצלחה.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מוזר לי זה לא קרה!! אבל שזה יקרה לי אני יחליף תכרטיס הזה הוא כבר חלש ונמאס לי ממנו
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר גם לי יש את הבעיה הזאת בזמן האחרוןבאתר שהביאו כאן יש הצעה לפתרון ע"י שימוש בRIVATUNER בתור מזהה המתח של המערכת ולא בדריוורים של NVIDIA, אני אבדוקואכתוב כאן את התוצאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.