פורסם 2007 באפריל 1418 שנים שלום אנשיםיש לי מגבר רגיל - 2 ערוצים.4 רמקולים - זוג אחד 89 DB שני עם 91 DBהתוצאה היא שהרמקולים עם הניצולת הגבוהה משתלטים על הצליל והם במקרה גם הפחות איכותייםהאם קיימת דרך במקבל 2 ערוצים כשלי עם יציאה ל-4 רמקולים וכרטיס קול OB לוח ASUS לשלוט ברמת הווליום של כל זוג בנפרד כך שניתן יהיה לנטל את הדומיננטיות של הרמקולים הפשוטים יותר?ואם לא מה הדרך להשיג את המטרה הנ"ל ללא הוצאה כספית נכבדהתודה!
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים שלום אנשיםיש לי מגבר רגיל - 2 ערוצים.4 רמקולים - זוג אחד 89 DB שני עם 91 DBהתוצאה היא שהרמקולים עם הניצולת הגבוהה משתלטים על הצליל והם במקרה גם הפחות איכותייםהאם קיימת דרך במקבל 2 ערוצים כשלי עם יציאה ל-4 רמקולים וכרטיס קול OB לוח ASUS לשלוט ברמת הווליום של כל זוג בנפרד כך שניתן יהיה לנטל את הדומיננטיות של הרמקולים הפשוטים יותר?ואם לא מה הדרך להשיג את המטרה הנ"ל ללא הוצאה כספית נכבדהתודה!בלוח בקרת עוצמה יש בקרה על הערוציםאני לא יודע אם זה קשוראבל זה אולי יכול לעזור לך
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר אבל יש לי 2 ערוצים במגבר והרמקולים מחוברים למגבר - לא מדובר ברמקולים עם מקבל עצמאי כמו אלו של מחשב
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים אם הסטריאו ל משנה לך...אתה יכול לשים את שתי הרמקולים הטובים בכניסה אחת ואת שניי הרמקולים השניים בשניולעבוד על מונו..או שאתה יכול לארגן מין מעגל חשמלי עם נגדים שפשוט הרמקולים הטובים יעבדו על מתח רגיל והרמקולים הלא טובים במתח מונמך
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר הסטריאו חשוב לי כמובןאיך אפשר להנמיך את המתח הנ"ל... באיזה אמצעי, אני לאל אלקרוניקאי אבל אשמח לקבל הסבר פשוט על דרך ליצור מעגל כזה, מה דרוש אילו רכיביםואיל אוכל לדעת שאני מנמיך את הרמקולים במידה ראויה ולא מעבר לכך. בקיצור - איך עושים את זה?
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אממ אז ככה את הרמה המדויקת אני לא יכול להגיד לך..אבל תוכל לחפש בחנות אלקטרוניקה נגד משתנהופשוט לחבר אותו על הכבלים שבאים מהקוטב השלילי.. מחר בערב אני יעלה סירטוט של איך זה אמור להיראות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.