פורסם 2003 בינואר 1622 שנים יש לי RADEON 9700 PRO לא ALLINWONDER ואני רוצה לחבר אליו DVD חיצוניהאם ניתן לעשות את הדבר? אני צריך לקנות כרטיס טלווזיה או משהו? תודה לכל העונים.אני מצטער שאני פותח עח זה ת'רד חדש , אבל לא קיבלתי תשובה בקודם(זה חוקי? אם לא למחור בבקשה)
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים אתה לא יכול לחבר דיוידי למחשב שלך אלא אם כן זה כונן דיוידי או אולי דיוידי חיצוני עם יו אס בי או משהו כזהלכרטיס מסך שלך אתה בטח לא יכול לחבר...ומי אמר שאי אפשר לראות דיוידי במחשב? זה ממש לא נכון...
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים מחבר ואם אני יקנה כרטיס טלווזיה? זה לא יעזור הרי מה כרטיס טלווזיה עושה , הופך את המחשב שלך לטלווזיה ( ) חבל שאין לי All in wonder :'( , אבל אני "אסתפק" במה שיש לי כנראה שאין דרך אם כולם ענו בשלילה תודה לכל העונים בכל מקרה
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים אני לא מכיר מה המחירים של כרטיסי טלוויזיה . אבל אני יכול להגיד לך שכונן DVD למחשב ( טוב של בנק ) עולה בערך 300 ש"ח ... :
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים מחבר משיהו יכול להמליץ לי על כרטיס טלווזיה , לא יקר מדי שיעשה את העבודה? תודה. עריכה : אם יש לך כניסת IN בכרטיס מסך אז אולי אתה כן יכול.. :-\ אין לי :'( , זה כל הקטע של הALL IN WONDER
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים אני יכול להמליץ לך על כרטיס T.V של חברה גרמנית בשם "פינסל" יש לי כזה וחיברתי אליו כבר ממיר דיגיטלי וזה עובדהמחיר הוא בערך 350 שקל *רק שתדע גם שכרטיסי T.V יכולים לעשות הרבה בעיות אז עדיף לקנות כרטיס חדש חדש
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים אני שוב יגיד . הנה הציעו לך כרטיס טלוויזיה ב 350 . אתה יכול לקנות כבר DVD ב 250 ~ ... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.