עבור לתוכן

Saphire - חברת "קבר"?

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים?

עריכה : בלי כוונות לעשות OC או משהו

פורסם

לפי מה שאמרו לי לפני כמה דקות בפורום, היא לא חברת קבר ואיכות הכרטיסים טובה כאיכות ATI, או שבכלל הכרטיסים הם של ATI

והם מוכרים אותם לsapphire

פורסם

saphaire מייצרת לATI את כל הכרטיסים. חברה מעולה.

פורסם

החברה לא מעולה,ואני יחזור על עצמי כמה פעמים עד שזה יקלט כמו שצריך אצל אנשים.

עם ה-Radים החדשים אין בעיות איכות ממשיות מכיוון שאני די בטוח שהפילטרים תוצרת ATI עצמה,ולא ניתנה לחברה הזאת יד חופשית בכל מה שקשור לחומרים מהם יבנו את הכרטיסים...

ככה שאם מתוכנן 9500 או 9700 אז אין בעיה ממשית או הבדל בין החברות חוץ מצבע ה-PCB,ההיטסינקים על הכרטיס ובנדל התוכנות\ משחקים עם הכרטיס...

פורסם

"החברה לא מעולה,ואני יחזור על עצמי כמה פעמים עד שזה יקלט כמו שצריך אצל אנשים.

עם ה-Radים החדשים אין בעיות איכות ממשיות מכיוון שאני די בטוח שהפילטרים תוצרת ATI עצמה,ולא ניתנה לחברה הזאת יד חופשית בכל מה שקשור לחומרים מהם יבנו את הכרטיסים...

ככה שאם מתוכנן 9500 או 9700 אז אין בעיה ממשית או הבדל בין החברות חוץ מצבע ה-PCB,ההיטסינקים על הכרטיס ובנדל התוכנות\ משחקים עם הכרטיס..."

LumberJack_Jim אמר וצדק.

ומה זו השטות הזו שספייר מייצרת לATI את הכרטיסים ? ATI מייצרת כ-70% מהכרטיס .

פורסם

אכן, ספיר הייתה תמיד חברת קבר, והיא עדיין לדעתי,

אבל מה, ATI שילבו את הפילטרים בליבה עצמה מה שאומר שרק חברה "מוכשרת" ביותר יכולה לדפוק את זה, והכרטיסי רדאון 9XXX של ספיר אכן איכותיים בגלל עובדה זו ואפשר לקנותם ללא חשש

פורסם

אוקי לגבי ה 9XXX אבל מה לגבי ה 8500 ???

פורסם

מה זה PCB?

פורסם

מה זה בכלל חברת קבר ??? :AR15: :AR15: :-X

פורסם

PCB= PRINTED CYCLES BOARD.

ודווקא היה ROUND-UP אצל טום ולא נראה שלספיר היו בעיות תצוגה ממשיות.

פורסם

חברת קבר זו חברה שאיכות הכרטיסים שלה נופלת מכל שאר החברות במובנים כמו איכות תמונה , OC וכדומה.

דוגמאות לחברות קבר : SAPHIRE , POWERCOLOR , POWERMAGIC .

פורסם
  • מחבר

Saphire היא כלל וכלל לא חברת קבר ...

יש לי חבר עם כרטיס כמו שלי בדיוק Raeon 9700 atlantis pro והוא הגיע איתו לתוצאות אוברקלוקינג מרשימות עד מאוד לכרטיס כזה.

ובכלל , בלי אוברקלוק השוונו את איכות הכרטיס \ איכות התמונה עם מישהו שיש לו 9700 pro מקורי של ATI (יבוא אישי מחול)

וההבדלים היו מאוד זניחים, FPS לפה FPS לשם.

והכרטיס עלה לי "גרושים" יחסית לראדונים האחרים, אני בטוח שב1600 שקל קניית הכרטיס הזה הרבה יותר משתלמת מקניית TI4600 באותו המחיר.

לכל מי שמעוניין בכזה כרטיס ויכול להשיגו במחיר טוב , אני ממליץ.

פורסם

"והכרטיס עלה לי "גרושים" יחסית לראדונים האחרים, אני בטוח שב1600 שקל קניית הכרטיס הזה הרבה יותר משתלמת מקניית TI4600 באותו המחיר."

בטח שהr9700 פרו במחיר של הטי 4600 אין מה להתלבט בכלל. רק שתדע שה-9500 פרו יותר טוב ברוב המבחנים מהטי 4600 והוא עולה רק 1200 ש"ח ולבטח ה9700 פרו.

פורסם
  • מחבר

תירא, 400 שקל זה הרבה כסף, מישהו כמוני שעבד בשביל הכסף הזה בשביל יעדיף "לבזבזו" על מטרה זו , יעדיף את ה9700 פרו.

ובכלל , עד עכשיו אני הסתדרתי עם מחשב ישן מיושן שבלחץ הריץ אנריל טורנמנט וקאונטר סטרייק, לכן הגיע הזמן לקנות משהו באמת טוב. לדעתי השקעה של 4500 שקל במפרט שלי , בלי מסך ובלי מערכת הסטריאו היא השקעה טובה.

(תקן אותי אם אני טועה לדעתך).

ובחזרה לנושא : גם ה9500 פרו של ספיר הוא כרטיס מצויין, אם נתוני הבנייה שלו היא כמו של ה9700 פרו.(תקנו אותי אם אני טועה).

אחרי הכל , כל אחד והבחירות שלו :lol:

פורסם

מה זה PCB?

הלוח עצמו, עם כל המעגלים

מה זה בכלל חברת קבר ??? :AR15: :AR15: :-X

חברה גרועה/שעושקת (לוקחת מחיר מוגזם על זבל למשל)

עכשיו אני רואה יש פה בלבול קטן. חברות "קבר" בכרטיסי מסך לא מתבטא בד"כ בFPS או במהירות שונה מחברות איכותיות.

אתם יכולים לקחת מליון כרטיסי מסך של מליון חברות שונות, חלק קבר חלק UBER-איכות, וההבדל בFPS יהיה משהו כמו 0.6 מקסימום (סתם זרקתי מספר קטן) וזה הבדל ממש זניח שלא נחשב ויכול להשתנות גם בין כרטיס לכרטיס של אותה חברה.

אבל מה, עד לסדרת ה9XXX של ATI כל חברה שמה פילטרים שונים לכרטיסים שלה. מה זה בדיוק פילטרים לא משנה עכשיו, בגדול זה מסנן אורכי גל אלקטרומגנטיים כאלה ואחרים, אבל מה שהתבטא זה שככל שהיו הפילטרים איכותיים פחות, ככה איכות התמונה, מבחינת חיות צבע ועוד דברים שקשה בדיוק להגדיר (לכן פשוט אומרים "איכות דו מימד"). חברות קבר בד"כ שמו פילטרים זולים שגרמו לאיכות תמונה לא איכותית בעליל (חברות כמו ספיר, POWERCOLOR ועוד) וחברות איכותיות (LEADTEK, ELSA, HERCULES, הכרטיסים שATI עצמה יצרה, לאחרונה גם ג'יגהבייט) שמו פילטרים איכותיים מה שגרם לאיכות תמונה מעולה.

אבל מה, בסדרת ה9XXX הפילטרים הם לא בכרטיס אלא בצ'יפ עצמו, שאותו תמיד מייצרת ATI ולא ספיר, ולכן הפילטרים תמיד איכותיים וככה גם איכות התמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים