עבור לתוכן

Core 2 duo Vs Amd dual core

Featured Replies

פורסם

אני רואה שתמיד בפורום מפרטים שמים AMD למרות שאומרים שהקונרו יותר טוב...

אז מישהו יכול לתת קצת רקע \ השוואות?

לפי מה שאני יודע הc2duo יותר טוב מהAMD ונגיד ה x2 6000 של AMD עולה פחות אבל הוא בטח כמו תנור מוציא מלא אוויר חם ולוקח הרבה חשמל...? הטכנולוגיה שלהם לא קצת ישנה?

אז עכשיו יש רק שאלות אבל אני מקווה שאתם תתנו תשובות :)

תודה

פורסם

זה תלוי בתקציב שלך.

אבל מבחינת עליונות טכנולוגית הC2D מוביל כיום.

פורסם
  • מחבר

יש ל2

אחד 4000 שקל

והשני 5500 שקל

אז מה עדיף AMD או אינטל? [כמובן אחרי הירידת מחירים של ה22.4]

פורסם

מה השימושים של המחשב ??

פורסם
  • מחבר

משחקים בעיקר ללא OC וסרטים והכל...

פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

4600 של AMD

פורסם

אני בטוח שתמצאו את התשובות בקודמים

בכל מקרה

אני חושב ש AMD יותר משתלמים ויותר טובים

צריך להשוות לפי כסף

עם אני קונה מעבד ב 1000 סתם מספר - ללא OVERCLOCK

אני יקבל יותר ב AMD

AMD לא טובים באובר קלוק

INTEL - בסהכ עבודה בעניים

פורסם

INTEL - בסהכ עבודה בעניים

טוב שלא הגזמת....

פורסם

עם אני קונה מעבד ב 1000 סתם מספר

אני קניתי מעבד ב1000 שקל, קניתי E4300, עכשיו הוא על 4 ג'יגהרץ ואני מת לראות את הAMD ב1000 שקל שמגרד אותו

פורסם

אני קניתי מעבד ב1000 שקל, קניתי E4300, עכשיו הוא על 4 ג'יגהרץ ואני מת לראות את הAMD ב1000 שקל שמגרד אותו

נשמע לי קצת מופרח שהגעת עם הE4300 ל4GHZ במיוחד לאור המפרט שיש לך.

בכל מקרה אין שום ספק שהמעבדים של אינטל יותר טובים לOC ולאחרי הירידה במחיר עדיף יהיה לקנות את הE6600 ולא את ה6000 של AMD. מה שכן אם לא עושים OC והתקציב למעבד הוא מתחת ל 1000 שקל עדיף את AMD.

פורסם

נשמע לי קצת מופרח שהגעת עם הE4300 ל4GHZ, בכל מקרה אין שום ספק שהמעבדים של אינטל יותר טובים לOC ולאחרי הירידה במחיר עדיף יהיה לקנות את הE6600 ולא את ה6000 של AMD. מה שכן אם לא עושים OC והתקציב הוא באזור ה4-5 עדיף לקחת AMD.

גם לא בעיה להגיע ליותר אם הזכרונות שלי היו נורמאליים, עצה שלי -> קנה אחד ותראה כמה זה פשוט לעשות לו אוברקלוק ל4 נגיד, המעבד הזה עושה יותר מ100 אחוז אוברקלוק כמו כלום.

הסיבה שAMD משתלם היום היא אחת ויחידה, כי IQPC קנו מלאי מוזל של מעבדים ולכן המחיר שלהם יותר נמוך משהוא אמור להיות, מצד שני זו סיבה מצוינת :)

פורסם

אני לא יודע על איזה פלנטה אתה חי אבל אחוז ה4300 שמגיע ל4GHZ הוא מאוד מאוד נמוך וגם זה דורש הרבה מזל, הרבה קרור ומודינג.

במפרט שלך יש D820.

100% OC זה3.6 וגם זה לא פשוט בכלל!

אגב עשיתי OC לשלושה E4300 וE6600 החודש, אף אחד לא הגיע ל4 לא משנה הזכרונות , הלוחות הספקים הקרור וכו'

פורסם

אני לא יודע על איזה פלנטה אתה חי אבל אחוז ה4300 שמגיע ל4GHZ הוא מאוד מאוד נמוך וגם זה דורש הרבה מזל, הרבה קרור ומודינג.

במפרט שלך יש D820.

100% OC זה3.6 וגם זה לא פשוט בכלל!

אגב עשיתי OC לשלושה E4300 וE6600 החודש, אף אחד לא הגיע ל4 לא משנה הזכרונות , הלוחות הספקים הקרור וכו'

המפרט באתר לא מעודכן.

אם אתה מאיזור ירושלים אתה מוזמן לבוא ולראות... המפרט שלי לא כזה מיוחד, לוח די סטנדרטי וזכרונות דיי סטנדרטיים (XMS2), אולי יש לי מזל אבל ה2 4300 שעבדתי איתם עד היום הגיעו (אחד לכמעט והשני בול) ל4.

פורסם

לא לכל אחד יש קירור מים...

אבל תוצאה מעולה, אני עם E6300 על 3.36GHZ ואני בטוח אגיע רחוק יותר אחרי שאחליף את הזכרונות המגבילים.

ה - OC שלך הוא קבוע ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים