עבור לתוכן

sapphire Radeon 9500pro

Featured Replies

פורסם

סוף סוף יש לי כסף לכרטיס מסך חדש (הנוכחי על הפנים).

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס( Radeon 9500) של חברת Sapphire שמחירו כ1200ש"ח.

למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת? איך הכרטיסים שלה? איך הRadeon 9500pro שלהם ביחס לחברות אחרות?

ובכלל, Sapphire היא חברת"קבר" ? אם לא אוכל למצוא דרייברים לכרטיס, אפשר להשתמש בדריוורים של ATI?

אני די בלחץ כי נשאר מלאי מוגבל...

תודה לעוזרים.

פורסם

למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת? איך הכרטיסים שלה? איך הRadeon 9500pro שלהם ביחס לחברות אחרות?

ובכלל, Sapphire היא חברת"קבר" ? אם לא אוכל למצוא דרייברים לכרטיס, אפשר להשתמש בדריוורים של ATI?

תודה לעוזרים.

ATI עצמה מייצרת את הכרטיסים ומוכרת לחברות צד שלישי...

אתה מוריד דריוורים רגילים מהאתר של ATI .

תקנה כל עוד יש זמן... אחלה כרטיס ולא תרגיש הבדל בין כרטיסים אחרים אלא אם כן אתה תעשה OC...

פורסם

תוודא שזה הפרו כי ראיתי שיש להם גם 9500 עם 128 MB לא פרו.

פורסם

תודה לעוזרים.

ATI עצמה מייצרת את הכרטיסים ומוכרת לחברות צד שלישי...

אתה מוריד דריוורים רגילים מהאתר של ATI .

תקנה כל עוד יש זמן... אחלה כרטיס ולא תרגיש הבדל בין כרטיסים אחרים אלא אם כן אתה תעשה OC...

אתה יכול לקנות את המקורי של ATI באריזת OEM במחיר יותר זול, בסביבות ה-1100 שקל ואת ה-RETAIL ב-1300 בזיגזג.

נ.ב: אני מדבר על הR9500 PRO

פורסם

תביא לי חנות בפרטי (שאמינה ולא כמו פנדס הדובים המז*****) ואשלח אותך לירח...

פורסם
  • מחבר

עשיתי הזמנה,מצטער, אני קניתי את הכרטיס האחרון בחנות... ויקח זמן רב עד שיגיע עוד כרטיסים. (על פי מה שאמרו לי. אבל אני חושב שאמרו לי את זה כדי שאני יקנה, לך תדע)

פורסם

אם אתה לא עושה OC קח את הכרטיס של ספייר (בהנחה שהוא 9500 פרו).

תמיד אפשר לקחת את המקורי של ATI (והוא גם יוצא יותר זול).

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, מה הדריוור הכי מתאים לכרטיס והכי חדש? האם הוא נמצא באתר?

פורסם

מזה OEM ?

ואיך יכול להיות שהרדאון 9500 ו ה9500 פרו עולים אותו הדבר ??!?

פורסם

יש זמן עד שהכרטיס יגיע לארץ....

בררתי אם היבואנים\מיבאים של הכרטיס בארץ יקח זמן עד שיגיע הרו טגם הפשוט בגירסת ה128.

בקיצור תבדוק טוב שזה לא סתם מישהו שהביא כמה כרטיסים לארץ ומכר לניות קבר.

פורסם
  • מחבר

החנות היא מאוד אמינה. וווידאתי שלקחתי PRO

פורסם
  • מחבר

בתר'ד שמעליי ("sapphire-חברת קבר?) אמרו שsapphire היא חברת קבר, אבל סדרת 9xxx היא בסדר,

חבר'ה, אני מפחד, זוהי הפעם הראשונה שאני קונה כרטיס מסך חדש, ואין לי ניסיון עם כרטיסים מאף חברה, אני לא רוצה לקבל כרטיס ח*א,

אז לפני שאני עושה את הצעד הנואש ומבטל את ההזמנה, בבקשה, מישהו יכול לתת מילה טובה על הכרטיס? והאם הוא בכלל גרוע? (ביחס לחברות אחרות כמו ATI וGigabyte )

מחכה לעזרתכם......... תודה :-\

פורסם

תראה, ספייר היא אכן חברת קבר אבל בגלל שבכרטיסי סדרת 9xxx הפילטרים(שאחראים על איכות תמונה) נמצאים על הצ'יפ עצמו ולא על הלוח של הכרטיס מיוצרים על ידי ATI עצמה אז האיכות של התמונה תהיה מצוינת ואי לך מה לדאוג . אם אתה עושה OC, יכול להיות שתהיה לך בעייה. אם אתה לא עושה OC הייתי ממליץ לך לא לבטל את ההזמנה.

אם אתה רוצה ללכת על בטוח קח את הכרטיס התואם של ATI .

אתה לא יכול בכלל להתחיל להשוות את ספייר לג'יגהבייט כי ג'יגהבייט היא חברה איכותית ביותר.

פורסם
  • מחבר

באמת, חיפשתי ומצאתי ביקורת אבל על ה9700pro של ספייר באתר Hardocp.com ודווקא אומרים על ה9700pro של sapphire שהוא מעולה, וגם מראים תוצאות דיי מרשימות באוברקלוק, האם יכול להיות שגם ה9500pro טוב לאובר קלוק?

אובר קלוק אני לא מתכנן לפחות לשנה וחצי, נראה לכם שאני יסכן 1200 ש'ח?

מאיפה אתה יודע שATI שמים את הפילטרים? ובכלל הכרטיס בצבע שחור ולא אדום כמו ATI אז אולי הם גם שמו את הפילטרים?

פורסם

באמת, חיפשתי ומצאתי ביקורת אבל על ה9700pro של ספייר באתר Hardocp.com ודווקא אומרים על ה9700pro של sapphire שהוא מעולה, וגם מראים תוצאות דיי מרשימות באוברקלוק, האם יכול להיות שגם ה9500pro טוב לאובר קלוק?

אובר קלוק אני לא מתכנן לפחות לשנה וחצי, נראה לכם שאני יסכן 1200 ש'ח?

מאיפה אתה יודע שATI שמים את הפילטרים? ובכלל הכרטיס בצבע שחור ולא אדום כמו ATI אז אולי הם גם שמו את הפילטרים?

כמו שאמרתי פה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=27687;start=10

הפילטרים בצ'יפ לא על הכרטיס ככה שכן זה עדיין פילטרים מATI.

ואיך יודעים? אנחנו נביאים (או שלא - כתבות, מאמרים, הודעות רשמיות ;) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים