עבור לתוכן

בעיה עם כתוביות לסרטים + ג'יבריש בכתבן + תוכנות בסיסיות נעלמו לי מהמחשב

Featured Replies

פורסם

אז נתחיל עם בעית הכתוביות:

פעם הייתי מוריד כתוביות לסרט (בפורמט ,srt או .sub) והייתי משנה את השם לאותו שם כמו הקובץ של הסרט והייתי רואה את הסרט עם כתוביות במדיה פלייר 10\11 והכל היה בסדר, עכשיו שאין לי מדיה פלייר על המחשב אני משתמש ב-KmPlayer שהיא תוכנה מצוינת, העברית היא משמאל לימין כלומר המילים קריאות מימין לשמאל אבל המילה הראשונה במשפט היא משמאל לימין (דוגמה: אני הולך הביתה = הביתה הולך אני) ובתוכנה יש כל כך הרבה אפשרויות וגם של כתוביות וניסיתי להפוך את זה לכמה כיוונים אבל זה היה מתהפכך ועושה זה בכלל לא קריא.

ג'יבריש בכתבן:

אז לאחרונה צצה עוד בעיה עם העברית בתוכנת כתבן, לאחר שאני מוריד כתוביות בעברית ואני פותח את הכתוביות בכתבן אני רואה ג'יבריש וגם כשאני כותב משהו בעברית, אני שומר, ואז זה שואל אותי משהו על Unicode ואני לוחץ OK ואז זה נשמר וכשאני פותח את הקובץ, העברית נהפכת לג'יבריש, אז בכלל אני לא יכול לראות כתוביות בסרט כי פעם הייתי רק מוריד כתוביות ושם אותם באותו תיקיה ועכשיו התחלתי להצמיד כתוביות לסרט (שלוקח הרבה זמן) ועכשיו אני לא יכול לעשות כלום.

2 התוכנות נעלמו לי הן צייר והמחשבון:

את הצייר חיפשתי בגוגל ומצאתי רק לגרסאות ישנות ובהן אני לא יכול לשמור את התמונה כ JPEG (אני משתמש בצייר רק לשמור תמונות מסך שאני לוקח).

מחשבון פשוט נעלם לי מהמחשב ואני לא מוצא איך להחזיר אותו.

תודה לכל מי שעוזר לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים