עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

אחים שלי, אני חשבתי על זה כבר.. אני לא סתם נותן מפרטים כמו רוב האחרים שאני רואה פה..

עריכה- ו_ozzy, חנות המחשבים ממנה נלקחו המחירים היא פנדה שבקיסריה. www.Pandas.co.il

• תגובות 31
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה לכולם על הערזה שאתם נותנים לי :)

דבר שני, אפשר לחרוג מהתקציב שרשמתי. אבא שלי לא ישלם יותר מ-6500 ש"ח(אני חושב), אבל אני יכול להוסיף מהכסף שלי אם צריך.

והייתי מודה לכם אם תוסיפו גם רמקולים טובים, כרטיסי קול, צורב וכו'.

פורסם

Gigabyte Radeon 9700 Pro 128MB-DDR -1975nis

CompuCase Super-Midi-Tower CI-6919 + HEC300Watt -423nis

AMD Athlon XP 2400+ CPU +Fan -1238nis

Panasonic 1.44 Floppy Drive -52nis

BenQ DVP-1648A 16x48 DVD/CD-ROM Drive -279nis

LiteOn 48x24x48 LTR-48246S CD-RW Writer -400nis

Epox EP-8RDA+ nForce2 Motherborad - 747nis

Winbond 400Mhz PC3200 256MB DDR -549nis (2x=1098nis)

{WD400JB}- WDC 40GB 7200RPM 8MB Cache -527nis

הנה, כרטיס קול יש מובנה על הלוח ('AC97), אבל שכחתי לגבי הרמקולים. אז שניה..

פורסם

תראה, המחשב ממש פצצת ביצועים. כך שהייתי מציב בפניך שתי ברירות, אלא אם כן אתה לא מעוניין ואתה דווקא רוצה שאני אוריד דברים ואכניס מערכת רמקולים.. בכל אופן: 1) נבטל סטיק אחד של זיכרון לטובת רמקולים, תחסוך, וכשיהיה לך תקנה עוד סטיק. 2) נוותר על רמקולים, בטח יש לך איזו מערכת זמנית. תחסוך ותקנה את הInspire4.1 של קריאייטיב כשיהיה לך.

אם אתה לא מעוניין לחסוך עוד, תגיד לי, אני אוריד לך כמה דברים ואדחוף רמקולים. זו לא תהיה בעיה.

אגב, שמתי לך כונן תקליטורים שתומך גם בדי.וי.די- כונן תותחן וזול. מומלץ מפי נייקי.

פורסם
  • מחבר

להוריד סטיק אחד של זיכרון, ז"א 256 מגה ראם?

וכן, יש לי מערכת עם רמקולים טובים, אבל היא רחוקה מהמחשב והכאבל בחיים לא יגיע לשם.. :P

ואתה יכול להסביר לי על האינספייר?

כמה רמקולים לוויניים?

פורסם

תוריד את הקובץ הבא. בקובץ זה תוכל לקרוא אודות של משפחת הInspire של Creative ולהחליט בעצמך מה כדאי לך.

http://www.asia.creative.com/products/brochure/speakers/Inspire_Speakers_Family_Bro.pdf

בכל אופן תוריד סטיק אחד של זיכרון ובעתיד כשיהיה לך כסף תוסיף עוד סטיק. כי לא הייתי ממליץ להוריד שום דבר אחר.

פורסם
  • מחבר

זה באמת חשוב בשבילי לקנות 512, כרגע?

פורסם

wayyyyy nooo !! לאאא ! בכלל לא !!

כל הקטע גם הוא לחוות את המחשב עם סטיק אחד ואחרי זה להתלבש מהשיפור של עוד סטיק ולא לקנות את שתיהם ולחיות כמו מלך במקום.

פורסם

הבעיה היא שכדי שהוא יוכל להריץ את הסטיקים בDUAL הוא צריך שניים זהים, מה שלא בטוח שהוא ימצא עוד שנה נניח.

פורסם

לא בהכרח שנה.. חודשיים-שלושה..

פורסם
  • מחבר

כמה בערך עולה סטיק זהה למה שהצעת לי?

פורסם

אממ.. *cough*

אותו המחיר, מן הסתם אם זהו אותו הסטיק.

פורסם
  • מחבר

;D

DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory

זה זה?

500 ש"ח, הרבה.

פורסם

לא, הכוונה לאחד זהה לראשון שלקחת. הכונה ל - Winbond 400Mhz PC3200 256MB DDR -549nis !

בכל אופן הייתי ממליץ לך על - Winbond DDR 256MB 2700/333mhz שיעלה 430שקל, מה שיקל על קניית הראשון ולאחר מכן השני.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה.

זה המפרט שאני אקנה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים