עבור לתוכן

אוזניות למחשב/MP3 עד 100 שקל. (מה מומלץ?)

Featured Replies

פורסם

.

פורסם

אתה רוצה כפתור או פתוחות?

פורסם

אני ממליץ על MDR W08 של סוני, אוזניות קשר בחיים לא ייפלו והאיכות מצוינת בערך 70-100 ש"ח אבל ברחוב הר ציון ליד התחנה באחד מחנויות האלקטרוניקה חבר שלי קנה אותם ב-50 ש"ח.

פורסם

Sony E828

זו הבחירה האישית שלי, היו לי 818 בנות כמה שנים, שנרקבו, אבל החזיקו טוב, כי הרסתי אותם בחדר כושר, והבאס שלהם על הפנים.

קניתי את ה-828: הבאס לא רע בכלל, הם מחזיקות אורגן כנסייתי בלי לתת איזה overload מגעיל. אני זוכר שקניתי סביב 60~, אני חושב שאחרי חצי שנה אפשר להשיג אותם אפילו בפחות.

הבעיה המרכזית, ואני חושב שאת זה כל היצרנים עדיין לא הפנימו, שמי ששומעים מוזיקה הם לא אנשי קיצרי קומה וחוט של מטר לא מספיק, האורך של החוט.

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ על MDR W08 של סוני, אוזניות קשר בחיים לא ייפלו והאיכות מצוינת בערך 70-100 ש"ח אבל ברחוב הר ציון ליד התחנה באחד מחנויות האלקטרוניקה חבר שלי קנה אותם ב-50 ש"ח.

אם יש מצב ללכת על 150

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353086

הומלצו ע"י יוצר מוזיקה חחח

עוד שאלו אותי אם אני רוצה כפתור ואתם נותנים דגמים אחרים בכלל.. :-\

Sony E828

זו הבחירה האישית שלי, היו לי 818 בנות כמה שנים, שנרקבו, אבל החזיקו טוב, כי הרסתי אותם בחדר כושר, והבאס שלהם על הפנים.

קניתי את ה-828: הבאס לא רע בכלל, הם מחזיקות אורגן כנסייתי בלי לתת איזה overload מגעיל. אני זוכר שקניתי סביב 60~, אני חושב שאחרי חצי שנה אפשר להשיג אותם אפילו בפחות.

הבעיה המרכזית, ואני חושב שאת זה כל היצרנים עדיין לא הפנימו, שמי ששומעים מוזיקה הם לא אנשי קיצרי קומה וחוט של מטר לא מספיק, האורך של החוט.

היו לי גם ה818 משהו כמו 3 שנים..אחלה אוזניות..

ה828 נראות טובות גם.

http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=312

איך האוזניות האלו ?

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך כפתור אם זה למחשב?

:s07:

פורסם
  • מחבר

ולנגן! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::s07::bash:

עריכה:

בעיקר לנגן (!)

פורסם

אז תגיד אתזה בהודעה הראשונה...

אם זה בעיקר לנגן אז היה כפתור :bash:

מחשב ונגן נייד צריכים אוזניות שונות! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אז תגיד אתזה בהודעה הראשונה...

אם זה בעיקר לנגן אז היה כפתור :bash:

מחשב ונגן נייד צריכים אוזניות שונות! :kopfpatsch:

תקראו מה שרשום בהודעות ובכותרת במקום לרשום סתם הודעות! הפורום הזה מפוצץ בספאמרים!

עוד משהו חשוב לכל הספאמרים שכותבים סתם הודעות בלי קשר לכלום(!) אני מכן לתת לכל אחד מכם 50 הודעות ממה שיש לי בתנאי שכל פעם שאתם רוצים להגיב ואתם לא באמת יוןדעים על מה אתם מדברים פשוט אל תגיבו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים