פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מה זה החיבור הזה, ואיך אני יכול לחבר אותו למחשב?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר זה לא s-video, השמאלי זה החיבור של המקלדות הישנות אם אני לא טועה (אבל זה בטוח בגודל שלהם...)הימיני, אין לי מושג מה זה החיבור הזה... מקווה שמישהו יוכל לזהות אותו ולהסביר לי איך מחברים אותו למחשב
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים זה לא s-video, השמאלי זה החיבור של המקלדות הישנות אם אני לא טועה הימיני, אין לי מושג מה זה החיבור הזה... מה זה יעזור לך אם תחבר למחשב ?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר אני מתכנן איזה פרוייקט קטן עם קורא כרטיסים, ומצאתי אחד די בזול...הבעיה, יש לו את החיבורים האלה...
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים זה חיבור של מקלדת ישנה.תחבר את הזכר למחשב ולנקבה תחבר את המקלדת.דרך אגב, ללא תוכנה מיוחדת זה לא ממש יעבוד.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר חיבור נקבה לא ממש מתאים לחיבור של מקלדת...ויש איזה תוכנה שתוכל לעזור?
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים חיבור נקבה לא ממש מתאים לחיבור של מקלדת...ויש איזה תוכנה שתוכל לעזור?זה לא חיבור מקלדת בכוונה עכשיו בדקתי את המתאמים שיש לי במעבדה בבית .. ולמקלדת הישנה יש חיבורי DIN וזה בכלל לא החיבור הזה .... תנסה לברר עם חברות שנותנות שירות תמיכה ותיקונים למספונים שעובדים עם כאלה קוראי כרטיסים מגנטיים .. חברות שנותנות שירות לסופרמרקטים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.