עבור לתוכן

הציעו לי מה לעשות למארז

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מארזים כאלה, מה אתם מציעים לי לעשות איתם?

אני מודר מתחת למתחיל:) ועל המארזים האלו אני יעשה ניסיים ואימונים.

1304071745td3.jpg

1304071743qo0.jpg

1304071744dl4.jpg

פורסם

איזה כלים יש לך?

לפי דעתי תתחיל בדברים הבסיסיים של ניסור הגרילים המובנים לשיפור זרימת האוויר, ניסור חלונות במקומות שתרצה בצורות שתרצה, ניסור חורים למאוררים גם ליופי וגם לשיפור זרימת האוויר, שיוף טוב טוב, צביעה יפה של המארז והלבשת גומי U על קצוות החיתוכים לגימור מושלם.

זה בכל אופן הדברים הבסיסיים שכולם עושים.

אחר כך תתחיל להיות יצירתי ותעשה מה שנראה לך לנכון עם משהו שאתה מתחבר אליו (להקה\סרט וכו)...

אגב,

לפני צביעת המארז, הייתי ממליץ לך לחשוב טוב טוב כי ממש לא כיף לצבוע מחדש על צביעה ישנה (שיוף וכו), אז תראה איזה שילוב צבעים נראה לך טוב ובאיזה מקומות לשלב אותם...

תקרא גם קצת מדריכים לצביעה נכונה (לדוגמא, לצבוע ממרחק יחסית גדול, כי מקרוב השכבות יצאו עבות מידי וסיכוי לנזילות ומראה דביק)....

בהצלחה איש! :)

פורסם
  • מחבר

איזה כלים יש לך?

לפי דעתי תתחיל בדברים הבסיסיים של ניסור הגרילים המובנים לשיפור זרימת האוויר, ניסור חלונות במקומות שתרצה בצורות שתרצה, ניסור חורים למאוררים גם ליופי וגם לשיפור זרימת האוויר, שיוף טוב טוב, צביעה יפה של המארז והלבשת גומי U על קצוות החיתוכים לגימור מושלם.

זה בכל אופן הדברים הבסיסיים שכולם עושים.

אחר כך תתחיל להיות יצירתי ותעשה מה שנראה לך לנכון עם משהו שאתה מתחבר אליו (להקה\סרט וכו)...

אגב,

לפני צביעת המארז, הייתי ממליץ לך לחשוב טוב טוב כי ממש לא כיף לצבוע מחדש על צביעה ישנה (שיוף וכו), אז תראה איזה שילוב צבעים נראה לך טוב ובאיזה מקומות לשלב אותם...

תקרא גם קצת מדריכים לצביעה נכונה (לדוגמא, לצבוע ממרחק יחסית גדול, כי מקרוב השכבות יצאו עבות מידי וסיכוי לנזילות ומראה דביק)....

בהצלחה איש! :)

אז ככה, יש לי דרמל אז היום אני אנסה לחתוך את הגרילים, רק לפני זה יש לי שאלה, אני צריך לחתוך גם את הגריל שמקדימה? (איפה שיש את הפאנל הקידמי).

מאיפה אני משיג פרספקס בחיפה? (שמעתי איפשהו בקריות או משהו, זה גם אפשרות).

מאיפה קונים גומי U, ולא עדיף כבר H?

פורסם

יותר חשוב את הגריל מאחורה, וזה גם לא מזיק כי משם האוויר יוצא אז אין מצב שיכנס אבק

מקדימה (מתחת לפאנל הקדמי) אתה יכול לחתוך ולשים רשת (כמו של חלונות) או משהו בסגנון, שיחסום פחות אוויר ויחסום יותר אבק...

בקשר לפרספקס, יש חנות מעולה ברחוב מתחת לגני הבהיים.

בקשר לגומי U אני לא יודע לצערי, אבל יש את בית הגומי במפרץ תתקשר אליהם לפי דעתי יש להם הכל.

בקשר לגומי H זה נחמד אם אתה רוצה להרכיב חלון או משהו, אבל לא הכרחי, ואני אישית משתמש בגומי U גם לגימור החיתוך של הגרילים של המאוררים, אז לשם גומי H לא מתאים...

בקיצור תיהיה יצירתי, תבחר מה שמתאים לך ולא את הנורמה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה!

יש עוד הצעות למודר המתחיל?

פורסם

גומי U אתה יכול לעשות מכל כבל

פשוט לחתוך חיתוך אחד לכל האורך ולהוציא את החוטים מבפנים..

בשביל פילטר אבק אפשר גרביונים..

פורסם

חשוב יותר מכל מודינג!

אל תעבוד עם מכשיר חשמלי/מכני, ללא משקפי מגן!

קנה משקפי מגן איכותיות, המכסות את שטח העיניים, ורק אז תחתוך ברזל, פלסטיק, ומה לא.

בקשר למודינג:

אני בדרך כלל משנה חלקים רק בשביל הביצועים, מבחינת רעש וקירור.

במאורר האחורי שלי, שהוא מאוורר של ספק IBM מובנה וישן, שמורכב עם מוד של 7V ולא 12V מקורי, לא שמתי פילטר, אבל היות ויש לי בבית ילדים קטנים, אני הייתי חייב לנקוט אמצעי זהירות.

מה שעשיתי היה לקחת רשת ברזל של מסננת פסטה (קניתי מהסוג הזול, גדולה עלתה לי 3 ש"ח!), הורדתי אותו, ישרתי אותה, ושמתי אותה.

היא מעולה!, לא סותמת את האויר ונותנת ביצוע מדהים.

מה גם שאין כמעט רעש של זרימת אויר דרך החורים (אני יודע, אני קצת :screwy: פרנואיד לרעש)

בהצלחה,

CM.

פורסם

חשוב יותר מכל מודינג!

קנה משקפי מגן איכותיות, המכסות את שטח העיניים, ורק אז תחתוך ברזל, פלסטיק, ומה לא.

CM.

מחזק לאאלה, אל תעבוד שניה בלי זה.

פורסם
  • מחבר

חשוב יותר מכל מודינג!

בקשר למודינג:

אני בדרך כלל משנה חלקים רק בשביל הביצועים, מבחינת רעש וקירור.

במאורר האחורי שלי, שהוא מאוורר של ספק IBM מובנה וישן, שמורכב עם מוד של 7V ולא 12V מקורי, לא שמתי פילטר, אבל היות ויש לי בבית ילדים קטנים, אני הייתי חייב לנקוט אמצעי זהירות.

מה שעשיתי היה לקחת רשת ברזל של מסננת פסטה (קניתי מהסוג הזול, גדולה עלתה לי 3 ש"ח!), הורדתי אותו, ישרתי אותה, ושמתי אותה.

היא מעולה!, לא סותמת את האויר ונותנת ביצוע מדהים.

מה גם שאין כמעט רעש של זרימת אויר דרך החורים (אני יודע, אני קצת :screwy: פרנואיד לרעש)

בהצלחה,

CM.

אוקיי, תודה על ההזהרה אבל ממזמן קניתי משקפי מגן וכפפות לכל מקרה (ראיתי באיזה מדריך שמציעים גם כפפות אז קיניתי גם).

בקשר לילדים, עדיין אין לי ילדים כי אני בעצמי ילד בן 14 ושבוע בדיוק.

אני ישאיר את פתח האוורור פתוח.

אני לא ממש יודע מתי אני יחתוך את זה כי לאבא שלי מאוד כואב הראש (עזבו משהו אישי, לא עניינכם).

ולהזכירכם, זה לא יהיה המארז בוא אני אשתמש (אולי כן, ניראה אם הוא יצא לי יפה) זה מארז שאני מתאמן עליו, מאחר ואני ואבא שלי לעולם לא השתמשנו בדרמל וג'קסון לא ניראה לי שהמארז ישאר חיי (לכל מקרה יש לי שניים כאלו ולשניהם יש לי לוח אם ומעבד פנטיום 3.

יש לי עוד שאלה, אם יש לי הארד דיסק שכאשר אני מחבר אותו למחשב מופיעה לי מסך כחול האומר שיש על אחד מהארדיסקים שלי המון וירוסים ומבקש ממני לנתק אותו, מה לעשות כדי שהוא ייפעל?

פורסם

תנסה להריץ אותו בלי הרדיסק בכלל (תעלה לו ERD או מבחנים כמו MEMTEST דרך דיסק), אם הוא פועל כמו שצריך ככה, אז פשוט תפרמט את ההרדיסק... (תכניס דיסק התקנה של וינדוס, תמחוק לו את כל הפרטישנים ותוסיף חדשים.

אם אתה רוצה להציל את הקבצים שיש בו אז זה כבר יותר סיכון, תחבר אותו בתור סלייב למחשב אחר ותתחיל להעתיק בזהירות בלי להעביר וירוסים (תעשה סריקה מלאה להרדיסק לפני גישה אליו).

בהצלחה במודינג, מזל טוב, ושלל בריאות לאביך.

(:

פורסם
  • מחבר

תנסה להריץ אותו בלי הרדיסק בכלל (תעלה לו ERD או מבחנים כמו MEMTEST דרך דיסק), אם הוא פועל כמו שצריך ככה, אז פשוט תפרמט את ההרדיסק... (תכניס דיסק התקנה של וינדוס, תמחוק לו את כל הפרטישנים ותוסיף חדשים.

אם אתה רוצה להציל את הקבצים שיש בו אז זה כבר יותר סיכון, תחבר אותו בתור סלייב למחשב אחר ותתחיל להעתיק בזהירות בלי להעביר וירוסים (תעשה סריקה מלאה להרדיסק לפני גישה אליו).

בהצלחה במודינג, מזל טוב, ושלל בריאות לאביך.

(:

אני לא יכול לפרמט אותו כי הוא לא מופיעה לי ככונן.

אין לי מושג אייך עושים את מה שאמרת אז אם אפשר קצת עזרה אני מאוד יודה לך.

בקשר לזה:

"בהצלחה במודינג, מזל טוב, ושלל בריאות לאביך."

תודה רבה! אני מקווה שלאבא שלי כבר עבר הכאב ראש (הוא חזר לא מזמן הביתה) והוא יעזור לי.

פורסם

במידה והוא לא מזוהה בתחילת ההתקנה של ה XP אז יש סיכוי שהוא דיי פגום.

אם יש עוד מחשב זמין, תחבר אותו בתור סלייב ותעשה-

כפתור ימני על "המחשב שלי"

ניהול

אחסון

ניהול דיסקים

ושם אתה אמור לראות מה מצב ההרדיסק מבחינת מחיצות

אם לא אכפת לך מהתוכן של הכונן פשוט תמחוק את כל המחיצות שיש שם ותיצור אחת חדשה

אם הדיסק לא מזוהה בכלל במחשב השני, אז כמו שאמרתי קודם יש מצב שהוא פגום.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הבנת אותי טוב, חיברתי את ההארד דיסק הדלקתי את המחשב ומייד הופיעה לי הודעה עם רקע כחול (ההודעה מהביוס ניראה לי) שכתוב בוא "אחד ההארדיסקים או כוננים מלא בוירוסים אנא נתק את הדרייבר והפעל מחדש את מחשבך" כמובן שזה היה כתוב באנגלית.

אני לא יודע מה יש על ההארד דיסק חוץ מכמו שהמחשב אמר לי וירוסים, יש דרך כל שהיא להציל אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים