פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר שוב, זה תלוי במעבד שתבחר.. יש חמים יותר ויש חמים פחותקודם כל תחליט עם איזה סוקט אתה רוצה את הלוח שלך, ולאחר מכן תבחר את המעבד הרצוי לך מהסדרה של אותו סוקט.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר ^^ דימה, אני לא יעדכן כל משפט.. אני צובר "חומר", וברגע שיש "בשר" אני מעלה ------------- נעבור לעדכון של היום בשעה טובה סיימתי את השלד, המידות הסופיות הם בדיוק כמו בסקאצ' המקורי 34X24X12 CM כמו כן, ניסיתי חומר ליטוש חדש, והחומר בהחלט עושה משהו.. אז בזמני החופשי אני "יפלש" את כל הפרופילים נעבור לתמונות לפני פוליש אחרי פוליש זהו להיום.. (אין הרבה, מכיוון שעבדתי גם על הפרוייקט השני ) בכל אופן, אני שמח שסיימתי את העבודה עם הקוביות.. זה הרג אותי :-X
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים שיט! הקוביות הרגו אותך! מי יסיים עכשיו את הפרוייקט?! עכשיו כשאפחד לא צחק אני אומר: beautiful!
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר תודה על התגובות בקשר לשאלות שלכם תגיד על איזה לוח מדובר? ז"א מה הגודל שלו? תשתדל לעבור על כל הת'ארד לפני שאתה שואל בכל מקרה, גודל הלוח הוא 17X17 CM המכונה גם MINI ITX ווא, עם הפוליש זה ממש משהים.. תן קצת פרטים! Aviko הפוליש מתוצרת פיק (PEEK), המשחה מיוצרת באנגליה, המחיר הוא כ30 שח ל100 גרם זה היה פוליש "עדין", כנראה שהוא הולך להיות יותר רציני אם יהיה לי זמן בנוסף, יש לי חדשות רעות וחדשות טובות טובות - למי שלא יודע\זוכר, איבדתי את התיק שלי לפני כמה שבועות, והיו בו כלי עבודה יקרים ועוד כל מיני דברים בקיצור - היום הוא חזר אלי ;D רעות - לצערי, אני לא חושב שהפרוייקט יסתיים בקרוב, מסיבות אישיות אם יהיה צורך - פרטים יבואו בהמשך לילה טוב
פורסם 2007 ביולי 618 שנים שאלה שמטרידה אותי מאז שנפתח האשכול .. מה יחזיק את הסרגלים ?!?!!?!?מצתער אולי ענית על זה אבל לא שמתי לב :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.