פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מאגניב... אהבתי מאיפה קנית את הכרסם וכמה עלה ? ביום שישי אני מקבל את הדרמל סדרה 400 ואני צריך כזה בשביל לכרסם כמה דברים
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אני טועה? אתה לא זה שהיה לו מוד עם טבעת בול כזאתי שהוא הזמין מאישהו בחו"ל והיא הייתה על גג המארז?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים נראה מרשים ביותר! התלהבתי מהרעיון של לשים כפתור לכונן שלא נמצא עליו מאוד מקורי!!! גם אהבתי את התריסים מהפרספקט שאתה מתכנן!
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר לצערי לא היה עדכון זמן מה.. הכל התעקב בגלל השלד הקטן, או יותר נכון, חסרונו של השלד.. הייתי זקוק לעוד פרופילים כדי לסיים אותו, בלעדיו אני לא יכול להמשיך את הבניה אז מכיוון שאין בירושלים את הפרופיל לו אני זקוק, אחד המקומות שאני עובד איתם, הזמין לי פרופיל (6 מטר :-\ ) מת"א בתחילת שבוע הבא הפרופיל יהיה בירושלים,מוכן וחתוך לפי המידות (את ה"שאריות" נשים בצד למקרים שאני אתקע שוב) אם כבר ביקרתי היום באזור התעשייה , סיימתי עוד שלב בבניה החיצונית למי שזוכר, צידי המארז יהיו מורכבים משכבות של פרספקס זרחני אז הנה הפרספקס הזוהר (מהיום יקראו סרגלים), חתוך ומוכן להלבשה, עם מוט הפרספקס שבעזרתו אני אצור "ספייסרים" בין הסרגלים של הפרספקס בנוסף, כונן DVD בחיבור SATA שיעבור התעללות קטנה נעבור לתמונות: הסקיצות הראשוניות: והחומרים עצמם: אני עדין לא בחרתי באיזו צפיפות למקם את הסרגלים: מרחק גדול: מרחק קטן ------ מוט הפרספקס, שייחתך בהתאם להחלטה שלי (שוב, סרגלים צפופים או לא) כונן הDVD ומתאם בין 20> 24 פין (החוטים של הספק שלי קצרים מאוד, לצערי "המתאם" אומנם טוב מבחינת האורך, אך אי אפשר פשוט להסיר את ה4 חוטים המיותרים. המתאם די סבוך.. לא נותר לי אלא לחתוך, ולהוסיף חוטים לספק הנוכחי..) . זהו להיום , לצערי לא היית במחסן שלי היום, אז לא יכלתי להעלות את העדכון של הפרוייקט השני.. כנראה מחר אני אעלה אותו לילה טוב
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים איך אני אוהב את הפרספX הזוהר הזה.....! בהצלחה : ) הפרופילים(6 מ') מאלומיניום? יש לך מלא פרופילים כבר, לא?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר אומנם יש לי כמה סוגי פרופיליםאבל לצערי, דווקא הסוג הספציפי שאני בונה איתו את השלד -אזל..גם בפעם האחרונה קניתי מוט של 6 מטר (ובניתי איתו את התת מארז לפרוייקט השני, מהעודפים שלו הצלחתי לעשות רק את המוטות לרוחב המארז (30 CM )
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר ^^ המוד על הDVD יכלול "משיכת" חוט הלחצן, כדי שאני אוכל לחבר אותו למפסקים בחזית הפנל בין השאר, פנל המגש יעבור התאמה, כדי שיוכל להשתלב עם מראה המארז (פרקפקס, אלומיניום) וכמובן לדים (בכל מיני מקומות )
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים בקשר לסרגלים, אני לא חושב שכדאי שתעשה אותם רחוקים אחד מהשני יותר מדי, בעיקר בגלל כל האבק שיכנס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.