פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מדובר בעידכון מיספר 931784 kb אני מתקין אותו וכל פעם הוא קופץ לי חזרהניראה לי שהתקנתי אותו 20 פעם ועדיין זה לא מצליח להתעדכן. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?תודה.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים גם לי זה קורה אבל באיזה 2 עידכונים, אין לי מושג מה המיספר שלהם אני יבדוקמיצתרף לפותח התרד, האם מישהו יכול לעזור?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אפשר לבטל אותם בכללכשהם מופיעים אז לאשר את ההתקנה ואז לבחור בהתקנה מותאמת אישית ויהיה מתישהוא למטה אפשרות לבטל את העידכון
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים נכון, אבל העידכון ביכלל מותקן הכול הולך כמו שצריך אתה עושה הפעלה מחדש, ואז מופיע שוב את העידכון להורידבלי סוף הוא לא מתקין אותו זו בעיה.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים נכון אבל זה לא פיתרוןעכשיו השאלה, איך גורמים לעידכון לעבור ולתקין את עצמוולא להיפתר מימנו.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר נו מישהו מצא פיתרון לבעיה?אני נ יכנסתי גם ל add n remove על מנת להסיר אותו אבל גם משם הוא לא הוסראיך אפשר להתעלם מהעידכון? הריי יש את האייקון הצהוב עם סימן הקריאה שגם אם אתה בוחר custum הוא לא יורד. תודה.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אם תחפשו את המספר תראו שיש את הבעיה לעוד אנשים.. זה די טרי, אז בטח יוציאו עדכון שיעדכן את העדכון בכל מקרה, זה מתקן פירצה העלאת פריווליגיות שמצריכה גישה מקומית למחשב (וגם ככה כולם רצים בתור אדמיניסטרטור).
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים איזה וינדוס יש לך מותקן אנגלי או עבריאם אנגלי שמוסב לעברית הורד עידכון באנגלית
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אצלי מערכת הפעלה חוקית, באנגלית, גם לי יש את הבעיה הזו.מישהו יכול לעזור?עכשיו עוד בעיה, אני מנסה לעדכן את המחשב, יש בערך 7 עידכונים, שום עידכון לא רוצה לרדת כולם ניכשלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.