עבור לתוכן

בעיה בדיסק הקשיח של WD 30GB + תמונה.

Featured Replies

פורסם

נראה לי שהשגיאה מגיעה מהתוכנה SPEEDFAN ...

והרי ההודעה:

HD.JPG

WTF?! :AR15:

פורסם

לפי מה שקראתי והבנתי הדיסק שלך עומד למות וממליצים לך לגבות את המידע שעל הדיסק.

אבל מה שמעניין שבחיים לא שמעתי על כזה דבר, זה יכול להיות גם איזה וירוס או סתם קובץ שמתאכזר לך,

אבל צריך לשמוע תגובה של מישהו שקצת מבין יותר ממני בתחום הדיסקים הקשיחים.

פורסם
  • מחבר

ההודעה באה מהתוכנה DRIVE HEALTH!! ונראה לי היא אומרת שהכונן הולך למות ב 20.1.2003

האם התוכנה אמינה?!

מה לעשות?!

פורסם

זוהי רק הערכה, שמנסיון היא לא ממש מדויקת..., אבל עדיין זאתאומרת שיש יותר

מדי בעיות מצתברות בהרדיסק שלך והוא כנראה יתאבד מתישהו... בעתיד הלא רחוק

אני ממליץ לך לגבות את המידע

אם היית מחפש עוד קצת..

http://www.drivehealth.com/faq.html

פורסם
  • מחבר

קראתי את ה FAQ... אבל השאלה אם זה נכון מה שהתכנה הזאת אומרת ובעוד 3 ימים ההארדיסק יתאבד?! :bash:

פורסם

חוץ משיש מצב אבל לא גמור שזה נכון לגמריי (כי גם אם הדיסק תחת סיכון גדול, לא בטוח שזה יהיה תוך 3ימים והסיבות לכך רבות), זה יכול לקרות לפני ואחרי. לדעתי ישנם יותר סיכויים שיקרה מה שיקרה לא תוך שלושה ימים, אלא פחות.

בכל אופן, האופציות.. 1) לא יקרה כלום ; 2) ימות מוקדם מהצפוי ; 3) ימות מאוחר מהצפוי

פורסם
  • מחבר

חוץ משיש מצב אבל לא גמור שזה נכון לגמריי (כי גם אם הדיסק תחת סיכון גדול, לא בטוח שזה יהיה תוך 3ימים והסיבות לכך רבות), זה יכול לקרות לפני ואחרי. לדעתי ישנם יותר סיכויים שיקרה מה שיקרה לא תוך שלושה ימים, אלא פחות.

בכל אופן, האופציות.. 1) לא יקרה כלום ; 2) ימות מוקדם מהצפוי ; 3) ימות מאוחר מהצפוי

אחי האופציות האלה ברורות מראש...

דההה!! :)

אבל השאלה היא איפה הבעיות ואיך אני יכול לתקן אותן כי בתכנה לא רשום מה הבעיות רק אומרת שההארדיסק הולך למות בקרוב! :(

פורסם

אולי ישנם קלאסטרים פגומים, אולי איזה וירוס שמתפשט לאט.. תנסה לנקות את המערכת כמה שיותר חזק.. תערוך וירוס-סקאן עם הNorton AntiVirus 2003, תערוך בדיקה לספייווארים עם Ad-Aware 5.83 ושאר דברים שכאלו. תריץ ScanDisk, תאחה את כל הכוננים שלך, תמחק קבצים מיותרים ודברים שכאלו. בכל אופן, קודם כל תריץ ScanDisk.

פורסם

אלה ככל הנראה בעיות עם החומרה כך שאתה לא יכול לעשות יותר מדי בקשר לזה

חוץ מלקוות לטוב...

לי יש דיסק שהתוכנות שה s.m.a.r.t אומר כבר יותר משנה שההארדיסק מת...

הוא עדיין עובד.. אף אחד פה לא יכול להגיד לך בדיוק מה הבעיה... הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא לגבות את

הדברים החשובים לך ולקוות לטוב

פורסם

ומהצד גם תריץ סקאן-דיסק ודיפראגמנט.

פורסם

ומהצד גם תריץ סקאן-דיסק ודיפראגמנט.

פעם היה לי הארדיסק 2 ג'יגה של WD.. הוא התחיל לפתח בעיות, התחיל לעבוד לאט

אז החלטתי להשות סקאןדיסק... פתאום באמצע אני שומע קול פיצוץ בתוך המחשב והמחשב מפסיק לפעול

פתחתי את המחשב, פירקתי את המודול אלקטורוניקה וגיליתי שהקונטרולר שבתוך ההארדיסק אשקרה התפוצץ.. ובדרך גם קיצר לי את כל המערכת..

סקנדיסק יכול להיות מסוכן :P (למרות שאני די בטוח שזה היה גם קורה בלי בסקאןדיסק.. אבל עדיין..)

פורסם

זהו הארדיסק עם נפח קטן ולא נראה לגיטימי אבל זה כנראה כי הוא הגיע לסקטור דפוק מסוים שגרם לזה, כי לי היו סקטורים פגומים והיו קבצים מסוימים שכשהייתי מתעסק איתם בכל צורה שהיא, ההארדיסק היה מתקתק בצורה מעצבנת ביותר ולפעמים המחשב היה נתקע. (עד שהוא נדפק וקניתי אחד חדש..)

בכל אופן ישנם המון אופציות להתפוצצות שכזו.. חום, מתח.. סיבות כאלו הם פי כמה וכמה יותא הגיוניות מלהאשים את הסקאן-דיסק, תאמין לי שזוהי אחלה של תוכנה.

פורסם

ROFL :lol: :lol:

איזה צחוקים "הארד-דיסק מתאבד עלק LOL

אבל ברצינות לפחות הארד-דיסק שלך מזהיר אותך הארד-דיסק שלי לא השאיר לי מכתב ולא כלום פשוט מת הלך לעולמו ולקח איתו

הרבה הרבה גי'גות של סרטים, משחקים, שירים תוכנות ומה לא כמובן בלי שום BACK-UP ... מה מאיפה אני האיתי אמור לדעת שלארד-דיסק שלי יש נטיות להתאבד

במחשבה שנייה אולי האיתי צריך לקחת אותו לפסיכולוג ? אולי לדבר איתו יותר ? אולי להכיר לו איזה ארד-דיסקית כוסית ?

מה שבטוח הוצאתי אותו להרבה "טיולים"

פורסם

ההארדיסק יכול להזהיר אותך אם הוא בתהליכי גסיסה בשל וירוסים או ספציפית יותר אם יש לו קלאסטרים פגומים, אבל דברים אחרים שגומרים לחיסול הדיסק אין ביכולתו לעזור ולהודיע לך, כי.. א- אתה הוא זה שעושה את זה ואין לך מה לבוא בטעות; ב- הוא פשוט מת במקום, מתי אתה מצפה שיודיע לך? (למרות שיש מקרים שיש קליקים וההארדיסק ממשיך לפעול תקופה מסוימת..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים