עבור לתוכן

amd 64 3000(ליבה אחת) מול Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz

Featured Replies

פורסם

עד כמה ה6400 יותר חזק מהamd 64 3000 מבחינת ביצועים במשחקים? האם המושג "6400" הוא אינדיקטור להשוואת מהירויות, כמו "3000"? אם כן, אפשר להסיק שהוא פי שניים יותר חזק?

פורסם

תשמע חבר אין בכלל מה להשוות בין שני המעבדים- אחד זו מעבד ישן ליבה אחת מול מעבד כפול ליבה מהדגמים החדשים של אינטל .. המספר דגם בכלל לא קשור למהירות..

פורסם

תן עוד פרטים בנאדם.

האם זה השידרוג שאתה חושב עליו (כנראה אבל לא ציינת בפירוש)?

איזה כרטיס מסך יש לך? אתה מרוצה מהמעבד/כרטיס מסך? וכד'

פורסם

תשמע חבר אין בכלל מה להשוות בין שני המעבדים- אחד זו מעבד ישן ליבה אחת מול מעבד כפול ליבה מהדגמים החדשים של אינטל .. המספר דגם בכלל לא קשור למהירות..

זה שהוא חד ליבה עדיין לא הופך אותו למעבד מימי הביניים.

מה גם שאם הוא משתמש בעיקר במשחקים אז אין הבדל בין החד לליבה לכפול הליבה.

משחקים עדיין מנצלים ליבה אחת בלבד של המעבד.

לי יש אותו מעבד ,3500 64 AM2

והוא עושה א העבודה על הצד הטוב ביותר.

חבל שיקנה מעבד ויתבאס מהפער (הבקושי מורגש) בביצועים.

חבל על הכסף לדעתי,כל עוד הוא מבסוט מהמעבד.

פורסם

תסתכל כאן:

http://www23.tomshardware.com/cpu.html

יש השוואה של המון מעבדים.... גם שלך וגם ה C2D 6400 נמצא...

תראה אם ההפרש ביצועים מספיק גדול בשביל החלפת מערכת שלמה..

בראל.

פורסם

בראל,

ההשוואה שם מפורטת ויפה.

אבל,למשתמשים רגילים לא תמיד ההבדל שרואים בבאנצ'מרקים באים לידי ביטוי בשימוש השוטף במחשב .

לכן,למרות שלכאורה יש הבדל גדול בין המעבדים ,לדעתי הוא ירגיש בהבדל אבל לא כזה שיצדיק את הכסף.

שוב,תלוי מאוד בשימושים שלו.

פורסם

בראל,

ההשוואה שם מפורטת ויפה.

אבל,למשתמשים רגילים לא תמיד ההבדל שרואים בבאנצ'מרקים באים לידי ביטוי בשימוש השוטף במחשב .

לכן,למרות שלכאורה יש הבדל גדול בין המעבדים ,לדעתי הוא ירגיש בהבדל אבל לא כזה שיצדיק את הכסף.

שוב,תלוי מאוד בשימושים שלו.

מסכים איתך..

למרות שאפילו בעבודה שטופת מול XP וישמוים "משרדים" יהיה ניתן להרגיש טיפה הבדל (זמני טעינה, שמירה וכיו"ב), אתה מסכים איתי..?

בכל מקרה. נחכה שפותח התרד יפרט מה הצרכים שלו...

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה: הכרטיס מסך שלי הוא 7600GT. אני לא מרוצה לא מהמעבד ולא מהכרטיס. הדבר היחיד שמעניין אותי זה הביצועים במשחקים, כל השאר גם ככה חלק. אם אתם שואלים אותי, אז הדבר היחיד שיוצר הבדל משמעותי בזמני טעינה הוא בכלל מהירות ההארדיסק. גם אם תקנו את המערכת הכי חזקה בעולם, כל תוכנה תיטען יחסית לאט בפעם הראשונה בגלל צוואר הבקבוק שיוצר ההארדיסק של 7200.

אני חושב על מערכת כזאת: intel dou 2.13 וכרטיס מסך 8800GTS 320 MB.

הבעיה היא שהמערכת הזאת עולה המון כסף, כי צריך כמובן לוח חדש, זכרונות חדשים וספק חדש, וזאת מעבר למחיר העצום של הכרטיס מסך והמעבד.

אז האם לפי דעתכם ההבדל בביצועים במשחקים משמעותי??

ולsimonsix: המעבד שלך לפי מה שאני מבין הוא דו ליבתי והרבה יותר חדש משלי. אז למה אתה שם אותו בקטגוריה של המעבד שלי?...

פורסם

מעבד חד ליבטי .AM2 זה הסוקט (תושבת בלוח האם)

לא רחוק מהמעבד שלך.

פורסם

טוב אז ככה: הכרטיס מסך שלי הוא 7600GT. אני לא מרוצה לא מהמעבד ולא מהכרטיס. הדבר היחיד שמעניין אותי זה הביצועים במשחקים, כל השאר גם ככה חלק. אם אתם שואלים אותי, אז הדבר היחיד שיוצר הבדל משמעותי בזמני טעינה הוא בכלל מהירות ההארדיסק. גם אם תקנו את המערכת הכי חזקה בעולם, כל תוכנה תיטען יחסית לאט בפעם הראשונה בגלל צוואר הבקבוק שיוצר ההארדיסק של 7200.

אני חושב על מערכת כזאת: intel dou 2.13 וכרטיס מסך 8800GTS 320 MB.

הבעיה היא שהמערכת הזאת עולה המון כסף, כי צריך כמובן לוח חדש, זכרונות חדשים וספק חדש, וזאת מעבר למחיר העצום של הכרטיס מסך והמעבד.

אז האם לפי דעתכם ההבדל בביצועים במשחקים משמעותי??

ולsimonsix: המעבד שלך לפי מה שאני מבין הוא דו ליבתי והרבה יותר חדש משלי. אז למה אתה שם אותו בקטגוריה של המעבד שלי?...

אם ביצועים במשחקים זה מה שאתה מחפש, אז את הכרטיס מסך שלך (שלי כמו שלך) הייתי מחליף ראשון... (בהנחה שהוא PCI-E)

אח"כ, לוח אם ומעבד + זיכרונות...

GTS עולה היום 1700 בקירוב..

כש 4600 + לוח + זכרונות 1G DDR2 אפשר להשיג בסכום דומה..

ד"א..

יש לוח של אסרוק, שתומך גם בDDR1 ו DDR2, גם ב PCI-E וגם AGP... בעל סוקט 775 ותומל במעבדי קור2...

הלוח עולה 320 ש"ח ב KSP.... אולי שווה לך לקחת את הלוח + מעבד, ולהשאיר בינתיים את הזיכרונות והכרטיס מסך עד שידרוג מלא..

בראל.

עריכה: שכחתי את עניין הספק, לי יש ספק שעלה לי 160 שקל של 400WATT שעובד דיי טוב אפילו עם OC לבאס 400..

המערכת מאוד יציבה...

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהלוח שלי הוא AGP אז אין לי למה להחליף...חוץ מזה אני לא יודע עד כמה המעבד שלי ייתן לי לנצל כרטיס חזק, גם אם מחר ייצא geforce8 לagp.

כל העסק הזה של ביצועים במשחקים זה סחיטת כספים מתמדת אחת גדולה! רק לפני כמה חודשים אני משקיע 1000 שקל על כרטיס מסך וזה לא שווה כלום.

פורסם

יש לך תקציב כרגע...?

כמה אתה הולך להשקיע בתור התחלה..?

פורסם
  • מחבר

שמע תקציב זה דבר גמיש.......בוא נגיד שמעל 4 זה קטסטרופה, אבל אם זה ממש שווה אז מוכן להגיע לאיזה 4.5

את ההארדיסקים אני לוקח מהמחשב הקיימים. אולי אני יכול לקחת גם את הספק...האם לפי דעתכם 420W של thermal take יכול להחזיק מערכת עם ג'יפורס 8800GTS? רשום באתר של לידטק שמומלץ לפחות 550 עם כל מיני תקנים שאני לא מבין בהם, אבל המוכר באיזו חנות ליד הבית שלי טוען שכל מיני ספקים של coolermaster של 350 WAT TRUEPOWER או משהו כזה מריצים לו את הכרטיס הזה...אבל אני לא יודע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים