עבור לתוכן

אילן רמון ממריא היום - שיהיה בהצלחה

Featured Replies

פורסם

אני בספק שהיה בכלל אלכוהול על מיר, אפילו הרוסים לא עד כדי כך מטורפים כדי לסכן פרויקט כל כך יקר.

• תגובות 35
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הייתי מוכן להיות זה שיבדוק את זה 8)

פורסם

אני בספק שהיה בכלל אלכוהול על מיר, אפילו הרוסים לא עד כדי כך מטורפים כדי לסכן פרויקט כל כך יקר.

רוסים פועלים ב100 אחוז גם כשהם שיכורים :lol:

פורסם

הייתי נותן הרבה בשביל להחליף אותו :)

אין שום בעיה

תמורת 20 מיליון אתה יכול (אבל אצל הרוסים)

אני אישית לא הייתי טס עם הרוסים.. ישנם סיפורים שבתחנת החלל (לשעבר) מיר, כל פעם שהיה חילוף צוותים הצוות הישן היה מחביא לצוות החדש את כל בקבוקי הוודקה בין הפאנלים. משהו בסגנון של משחק - חפש ת'וודקה

הם חשבו שזה מצחיק :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

גדול!

מבריק, נראה לי הוא קצת החמיץ את המועד ;)

פורסם

הוא משלנו ! נשמע כמו קלישאה , אבל הוא לקח עימו דגל של סמל באר שבע (כמה שזה מגוכך ).

ד"א הוא מוזכר בדף הכניסה של אתר NASA.

פורסם

בדיקות הדם שלהם יסירו את הספק.

אגב.. אתם יכולים להפסיק להתרגש, אילן רמון הוא לא האסטרונאוט הישראלי הראשון. הוא בסך הכל טרמפיסט החלל הישראלי הראשון.

פורסם
  • מחבר

אגב.. אתם יכולים להפסיק להתרגש, אילן רמון הוא לא האסטרונאוט הישראלי הראשון. הוא בסך הכל טרמפיסט החלל הישראלי הראשון.

חבל שאתה לא יודע לפרגן.

finger.gif

פורסם
פורסם

מדובר בטייס בעל כשרון רב.

אלוף במילואים,מהנדס בטוח שרבים מקשקשני הפורום שלא נותנים פירגון לא הגיעו ולא יגיעו לרמתו כך שהקינאה אוכלת אותם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הבחור חוזר מחר. אולי הם ישירו "הבאנו שלום עליכם" ויימחאו כפיים בנחיתה. :lol::jump:

ynet

פורסם

בעיה קשה בנחיתה,תראו ערוץ 2

פורסם

קיביניימט ! שאלוהים יסלח לכולנו .

:-[

פורסם

לי זה כבר נראה הגרוע מכל.

מישהוא יודע מה זה בהשובלים האלה בcnn?

פורסם

תחנת טלויזיה בטקסס : המעבורת התפוצצה בשמי טקסס. (אם זה קרה קרוב לודאי שהצוות מת)

פורסם

המצב כבר נראה רע מאוד :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים