פורסם 2003 בינואר 1622 שנים אני בספק שהיה בכלל אלכוהול על מיר, אפילו הרוסים לא עד כדי כך מטורפים כדי לסכן פרויקט כל כך יקר.
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים אני בספק שהיה בכלל אלכוהול על מיר, אפילו הרוסים לא עד כדי כך מטורפים כדי לסכן פרויקט כל כך יקר. רוסים פועלים ב100 אחוז גם כשהם שיכורים
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים הייתי נותן הרבה בשביל להחליף אותו אין שום בעיה תמורת 20 מיליון אתה יכול (אבל אצל הרוסים) אני אישית לא הייתי טס עם הרוסים.. ישנם סיפורים שבתחנת החלל (לשעבר) מיר, כל פעם שהיה חילוף צוותים הצוות הישן היה מחביא לצוות החדש את כל בקבוקי הוודקה בין הפאנלים. משהו בסגנון של משחק - חפש ת'וודקה הם חשבו שזה מצחיק :lol: :lol: :lol: :lol: גדול! מבריק, נראה לי הוא קצת החמיץ את המועד
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים הוא משלנו ! נשמע כמו קלישאה , אבל הוא לקח עימו דגל של סמל באר שבע (כמה שזה מגוכך ).ד"א הוא מוזכר בדף הכניסה של אתר NASA.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים אני בספק שהיה בכלל אלכוהול על מיר, אפילו הרוסים לא עד כדי כך מטורפים כדי לסכן פרויקט כל כך יקר.בדיקות הדם שלהם יסירו את הספק.אגב.. אתם יכולים להפסיק להתרגש, אילן רמון הוא לא האסטרונאוט הישראלי הראשון. הוא בסך הכל טרמפיסט החלל הישראלי הראשון.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים מחבר אגב.. אתם יכולים להפסיק להתרגש, אילן רמון הוא לא האסטרונאוט הישראלי הראשון. הוא בסך הכל טרמפיסט החלל הישראלי הראשון. חבל שאתה לא יודע לפרגן.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מדובר בטייס בעל כשרון רב.אלוף במילואים,מהנדס בטוח שרבים מקשקשני הפורום שלא נותנים פירגון לא הגיעו ולא יגיעו לרמתו כך שהקינאה אוכלת אותם.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר הבחור חוזר מחר. אולי הם ישירו "הבאנו שלום עליכם" ויימחאו כפיים בנחיתה. ynet
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים תחנת טלויזיה בטקסס : המעבורת התפוצצה בשמי טקסס. (אם זה קרה קרוב לודאי שהצוות מת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.