עבור לתוכן

איך הרמקולים האלה logitech x530

Featured Replies

פורסם

הרמקולים האלו הכי מדוברים בפורום אולי אחרי ATP3..חיפוש קטן יראו לך עשרות אם לא מאות תוצאות...

אם יש לך ATP3 בישביל מה אתה צריך אותם?

פורסם
  • מחבר

כי בא לי משהו איכותי יותר נמאס כבר הATP3 רמקולים טובים אבל זה רק 2.1

פורסם

למה אתה חושב שעם יותר רמקולים תקבל איכות טובה יותר :s05:

הJBL אנקאונטר עולות בערך כמו הX530, ומבחינת איכות זה הבדל של שמיים וארץ לטובת הJBL, רק שהJBL הם סטריאו ולא סראונד... תקרא את הסטיקי של הFAQ :P

פורסם

ה-X530 יהיו טובים לך למשחקים וסרטים אבל נחותים מה-ATP במוזיקה. תעשה את השיקולים שלך.

פורסם

יש לי את ה- X530, רמקולים מצויינים, סאונד מעולה במשחקים (אחלה פיצוצים) ובסרטים וגם במוזיקה לדעתי הם ממש טובים. הם טובים בכל מקרה, במחיר שלהם לדעתי שווים כל שקל, גם העוצמה שלהם ממש גבוהה, אף פעם לא הגעתי לווליום מקסימלי, וגם בווליות גבוה האיכות נשמרת. אבל גם ה- ATP3 טובים מאוד, אם אתה לא מתכוון לפזר את כל הרמקולים בחדר אז חבל לקנות, ה- ATP3 מצויינות ל2.1.

פורסם

ATP3 הם כל כך וותיקים ואי אני זוכר שראיתי אותם ליפני איזה 5 שנים כימעט

אני חובב הקפי ככה שאני יכל רק להמליץ לך גם ליקפוץ ברמה ולקנות משהו יותר טוב וגם יותר רמקולים :xyxthumbs:

אגב אני לא מדבר על הX530

פורסם

אתה מצפה שהוא יקנה Z5500 או משהו?

בתקציב שלך כל מהשאני יכול להגיד זה או שתשאר עם הATP3 או שתעלה קצת את התקציב ותקנה JBL ENCOUNTER

פורסם

לא אבל אם להם הוא רוצה לעבור שלא יעבור ביכלל (X530)

אלה שישיקע קצת יותר

פורסם

לא משהו האינקאונטר של JBL הרבה הרבה יותר טובים מהם....שמעתי במוזיקה הם על הפנים ואחרי שהיתרגלת לATP3 אתה תתאכזב מהם במוזיקה בצורה שאתה לא מאמין (סמוך עליי)...

אם כבר יש לך כזה תקציב תגרד עוד קצת ותיקנה את האינקאונטר...רמקולים מדהימים אחרי ששמעתי אותם אני מיתכוון להמליץ לכול בנאדם עם אפשרות תקציבית לקנות אותם....הX-530 יהיו טובים בסרטים ובמשחקים (גם אז האיכות לא ממש משהו) ובמוזיקה לא נישמעים טוב כלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים