עבור לתוכן

על מה באלש מיסתך שהוא אומרים שG86 יהיה כמו FXים ?

Featured Replies

פורסם

TEREJEN למה להתווכח?????? תסביר לי... אני לא אטום אחי תסביר לי למה אני מדבר שטויות אולי אני יבין וישנה את ההשקפה...

פורסם

רוב אתרי הביקורות (אל תביא לי ספציפים) מראים 8800GTX=X1950XTX CROSSFIRE\

או אפילו קצת יותר.

אנשים שראו אותו מריץ משחקי DX10 נדהמו מהגראפיקה ומהיכולות שלו (אני מדבר על אנשי ביקורות למשל vr-zone)

אז דיי..

פורסם

אמרת מריץ משחקי DX10? אילו משחקי DX10 אתה יכול בבקשה לתת דוגמאות? או לינק אם אפשר לקרוא על זה...

באתר הזה כתבו לי שSLI \ CROSSFIRE נותן ביצועים של 30-40 אחוז יותר לא כך? אז אתה אומר שה8800GTX הוא ב30-40 אחוז יותר חזק מ1950XT זה נחשב כל כך הרבה, כלומר שניהם כרטיסים שמכוונים למשחקים ברמות שונות, ו1950XTX יצא מתי? לפני חצי שנה שנה משו כזה לא?

פורסם
Being one of the lucky few to have actually seen the DX10 game Crysis run real-time on this card, I can tell you it will be really hard to focus on the gameplay- because you will inevitably be taken by the graphics.

http://www.vr-zone.com/?i=4216&s=28

אם אני לא טועה, גם הסירטונים של ALAN WAKE יהיו על 8800

פורסם

:yelclap::yelclap::yelclap:

יפה... כרטיס מסך באמת חזק... שוב אני עדיין עכשיו מנסה להפנים תתמונה של HALF LIFE 2 משחק מלפני 3 פאקינג שנים מציג גרפיקה מרשימה מאוד........ מאוד...... כן כרטיס באמת טוב אבל עדיין אני חושב באישהוא מקום שהוא דיי כרטיס מעבר כזה... פשש אני חייב להגיד שVR ZONE הביאו חתיכת סיקור באמת הכרטיס הזה חזק אני לא אומר שלא אבל אני חושב הלאה לכרטיסים שיבואו אחריו המחיר שלו מופרז אני לא צודק? כ. מסך ב3K... כי תשמע נכון שהוא חיית משחקים אבל הרוב זה DX9 וכאלה... הDX10 הוא אולי יהיה כרטיס בסדר ונורמלי אבל לא ממש ממש מפציץ, צריך רק לחכות! !

תודה על ההארה TERJEN... אני לא כמו כמה אנשים פה אהם פלאומשו אהם שדי אטומים ולא מנסים להסביר... כי לפעמים יש דברים שלא ידעתי ואתם יודעים ובגלל זה הדעות שלנו חצויות...

פורסם

שמח שאתה לא אטום ומקבל דעות :)

בכל מקרה אנוידה מרשה לעצמה מחיר גבוהה כי אין תחרות, כשR600 יושק עוד שבועיים אני מקווה למלחמת מחירים :)

ד"א בביקורות של VR-ZONE רשום בכל באנץ עד כמה הוא חזק מ X1950XT ו7950GX2

פורסם

לא בדיוק חמש דקות אבל חזרתי....

גם אני מקווה מאודדד שיהיה מלחמת מחירים והכרטיסים שיכולים להפעיל משחקים כל כך טובים בצורה נהדרת יירדו בערך השוק שלהם...

ראיתי תבאנצ'ים שדיברת עליהם... בהחלט יש הבדלים שוב פעם אני אומר של 40-30% לפעמים יותר מול הכרטיסי X1950XTX

NAZAR15??? מה פשר השם הזה? אתה ערבי-ישראלי או משו כזה???

בקיצר הXTX לא אמור בכלל להתחרות ב8800 למרות שATI מנסים חחח לא הולך להם ממש... כי הכרטיסים אמרתי כבר ברמות שונות לגמרי... הR600 הוא שאמור להתחרות ב8800 ולדעתי אפילו ב8900 אם וכאשר ייצא...

לסיכום אני רוצה להגיד שאני בטוח שכולנו רוצים שיהיו מלחמות חומרה והוזלת מחירים והמלחמה של ATI מול NVIDIA היא מלחמה שרק מועילה לנו הצרכנים, כאשר אנחנו מקבלים כל כך הרבה סוגי כרטיסים ברמות שונות מחירים שונים לדעתי הרווח כולו שלנו הצרכנים!

פורסם

balash אני לא מצליך הבין על מה אתה מתלונן?

ב3DMARK 2006

8800GTX מוציא 11K והXTX מוציא 7.. זה הפרש יפה.

בחלק מהמשחקים הוא אולי לא עוקף בהרבה אבל עוקף.. יש משחקים שהוא עוקף אפילו ב100% את הFPS.

בעיני כל בעיה של "הנפילו" בחלק קטן מאוד שלהמשחקים נובע מחוסר תיאומות של דרייברים.

ורק תזכור את זה כשיצא משחק DX10 ה-XTX יוצא מהתמונה עם כל הכוח שלו.

וגם לפי דעתי ברגע שיכנסו משחקי DX10 המנוע ששוכן בתוך G80 יתחיל באמת להראות ביצועים. עזבו את הDX9 הוא כבר ישן יכול להיות שלא השקיעו בו "כל כך" ויותר השקיעו בהפעלה של DX10 בכרטיס.

מה שאני אומר זה שכשיצא משחק DX10 יכול להיות הבצועים יעלו יותר מהמצופה.

זו דעתי.

קראתי את נתגובות האחרונות: balash תתעלם מכל מה שלמטה.

balash אני לא מצליך הבין על מה אתה מתלונן?

ב3DMARK 2006

8800GTX מוציא 11K והXTX מוציא 7.. זה הפרש יפה.

בחלק מהמשחקים הוא אולי לא עוקף בהרבה אבל עוקף.. יש משחקים שהוא עוקף אפילו ב100% את הFPS.

פורסם

אוף תשתקו...

פשוט קחו את האתר הכי אמין חכו לכרטיסים שייצאו ואז יופיע הבנצ'ים האמיתיים, 17 באפריל יופיעו הבנצ'ים.

חכו ואז תתווכחו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים