עבור לתוכן

על מה באלש מיסתך שהוא אומרים שG86 יהיה כמו FXים ?

Featured Replies

פורסם

אני רואה פה הרבה אנשים שמעדיפים בהרבה את 1950P מאשר 8600GTS בטענה ש 8600GTS

לא יהיה " DX 10 אמיתי " ושהוא יהיה כמו ה- FXים, מאיפה אתם מסיקים את זה ?

ביינתים הבאנצ' היחידי שראיתי (למשחקים) היה מאיזה אתר גרמני שאני לא מכיר,

שלפי דעתי היה מאוד מפוקפק משום שנוידיה אסרה לפרסם באנצ'ים לפני ה- 17.

אני לא לא בא פה ברוח רעה,בכלל לא אני רק אומר שאולי יש משהו שאני פיספסתי...

לא להתנפל עליי בבקשה :)

פורסם

זה לא הרבה אנשים זה רק כמה אנשים.

הם מסיקים את זה ע"י ביקורת מוקדמות שלא יודע איך התפרסמו בכלל עם איסור NDA .

חכו לביקורת הרשמיות עוד 5 ימים ונדע הכל.. (עדיין אל אומר שזה FX בDX10, צריך לחכות למשחקים)

פורסם

איזה שטויות, עדיף 8600GTS על X1950PRO... הוא משיג (לפי העדכונים עד כה) ציון יותר גבוה וגם יש לו תמיכה ב-DX10.

פורסם
  • מחבר

כמה שניהם משיגים ב 2006 ? (עם מעבד 3000 אם אפשר...)

פורסם

ה8600 יהיה כרטיס שמי שייקנה אותו יבזבז תכסף שלוווווווווווווווו אל תתוכחו איתי עוד פעם! זה בדיוק כמו שהיה עם הFX... כרטיס עלוב עם שם מפציץ לאותה תקופה... ה8600 תוך שנה יהיה כרטיס LOW\MID END.... בגלל זה לדעתי לא צריך בכלל לחשוב לקנות אותו... מה שכן הכרטיסים היותר זולים מסדרת G8X.. יהיו הכרטיסים הכי משתלמים איי פעם לדעתי.. כי כל המשחקים שלפני שנה שנה וחצי ייפעלו מעולה... ובמחיר מצחיק לכ. מסך של 400-300 שח...

פורסם
  • מחבר

זה לא הרבה אנשים זה רק כמה אנשים.

בדקתי, אני חושב שזה לא אפילו כמה אנשים זה רק איש אחד....

balash- אתה יכול לתת נימוק למה שאתה אומר ?

ד"א כבר היום הוא MID END ...

פורסם

הנימוק הוא פשוט... אין תחרות לסדרה הקיימת של נוידיה מה שאומר שלא ניתן להשוות אותה לכרטיסים אחרים ברמות שלה (של הסדרה הנוכחית..) תראה באנצ'ים ותסתכל טוב איך הGF88 מפעיל משחקים בצורה עלובה יחסית לכרטיס ברמה שלו משחקי DX9 צריכים לעלות ללא דופי קח - http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=608&model2=606&chart=207

לא מדובר כאן על רזולוציות מטורפות של 2500X1500 משו כזה... זה רזולוציה סבירה שיש אנשים שהיו רוצים לשחק בה אבל לא עם 30FPS.... נתתי דוגמא של משחק DX9.... והכרטיס מוגדר כDX10 וכ"הכי טוב בעולם" סתם בול שיט אם זה מה שהוא מחזיק במשחקים כאלו את CRYSIS על רזולוציה כזאת הוא יישרף או משו... אני אומר את זה כי אני רואה באנצ'ים של GF88 ורואה שההבדלים בינו לבין X1950XT הם לא הבדלים של שמיים וארץ שזה מה שצריך להיות... הרי זה מעבר בין DX9 ל DX10! בגלל זה אני אומר שהGF88 הוא סתם כרטיס ביניים שזה בזבוז לרכוש אותו לדעתי... והR600 כבר נמצא שם בתוך הDX10 יפעיל משחקים מעולה בגראותיו החזקות... הבנת?? לא???! תקרא שוב!!!!!! חח

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פותח הדיון

בוא נסכם מה למדנו היום:

וזה...

לא להקשיב לסתומים כמו balash-

שלא מבינים כלום בכרטיסי מסך. (או כל סוג של חומרה)

וכמובן שגם חשוב לחכות לביקורות רשמיות על הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

והR600 כבר נמצא שם בתוך הDX10 יפעיל משחקים מעולה בגראותיו החזקות... הבנת?? לא???! תקרא שוב!!!!!! חח

מאיפה אתה יודע ?

דיי לקבוע דעות ! אף אחד לא יודע איך יהיה 8600GTS כמו שאף אחד לא יודע איך יהיה R600 !

וזה ש GTA4 הוא עם אותו מנוע של הדמו של R600 לא עושה אותו כרטיס על שצריך כל הזמן להלל ולשבח !

ד"א אני ממזמן לא סומך על האתר הזה...

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=516&model2=521&chart=198

פורסם

חבל מאוד שאתה לא סומך על האתר הזה וPLEOMAX אני אפילו לא יגיב לתגובה כל כך רדודה.... בן כמה אתה 10?

פורסם
  • מחבר

נתתי לך גם סיבה למה אני לא סומך על האתר הזה,שלא כמוך שלא נותן מקור לכלום...

Pleomax באמת חבל שאתה יורד לרמה הזאת אבל אני מסכים איתך שכדאי לחכות לביקורות רשמיות.

פורסם

להסתמך על Toms זה כמו להסתמך על google translate בתרגום של מלחמה ושלום מסינית לאמהרית...

פורסם
  • מחבר

זה אומר שזה אתר טוב או לא ?

:s07:

פורסם

חחחחחח דובי זובי חחחחחחחחחחחח הרגת אותי GOOGLE TRANSLATE למלחמה ושלום....

איזה יופי פתחו עליי ת'רד שלם שכבר כמעט ממלא 2 עמודים D: חחחחחחחחחחחח

אני לא סומך על TOMS.... מה ש TOMS נותן לי זה הצגת נתונים ברורה של כ. מסך קיימים באפליקציות שונות.... גם על זה לא צריך לסמוך??? אם כן אז למה...?

פורסם

balash אתה מדבר שטויות, אין לי כוח להתווכח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים