עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת כרטיס קול..

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחר שגיליתי שחיבור הSPDIF לא יכול להעביר לרסיבר שלי DOLBY DIGITAL הפנו אותי הנה כדי לבחור כרטיס קול מפני שיש כאן הרבה מומחים בעניין,

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=28789&postdays=0&postorder=asc&start=0

(משם הפנו אותי הנה-תיקון יש לי לוח אם P4S800D-X), בקיצור, השימוש שלי בכרטיס יהיה בכך שאני אראה סרטים מהמחשב בדולבי עם רסיבר PIONEER VSX-516...

אז לכרטיס קול צריך להיות חיבור SPDIF ובלי התעסקויות איתו, כל פעם שאני אפעיל סרט בדולבי הרסיבר יהפוך למצב דולבי דיגיטל ואותי יהפוך למאושר,

תודה למי שיעזור-אגב, ראיתי את הכרטיס הבא: ‏AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold‎

הוא מסוגל לעשות את העבודה?

נ.ב-הכרטיס גם צריך להעביר DTS כי יש לי גם סרטים בDTS...ושהכרטיס ייתמוך בVISTA כי יש לי גם XP וגם VISTA על המחשב....

תודה מראש:)

עידן.

פורסם

ה-X-Mistique

בעיקרון צריך לעשות את העבודה, מכיוון שיש לו שבב C-Media 8768+ או טוב ממנו התומך ב- Dolbi Digital Live :

זה אומר שזה מעביר ב- S/PDIF גם 2 ערוצים וממיר אותם(עם פגיעה באיכות) ל5.1 ערוצים. זה בכלל שבב טוב, כך שאתה בעזרת הדרייבר המסופק ואחרי שתשחק עם האפשרויות בדרייבר החדש כנראה תוכל בלי יותר מדי בעיה לשמוע בכל הערוצים דרך היציאות האנלוגיות מהכרטיס כל אחת בנפרד, או הדיגיטליות. (אני לא מבטיח לך שהכל יעבוד, אבל נראה לי לפי הידע והנסיון האישי שלי, גם לי יש כרטיס המבוסס על שבב דומה)

פורסם
  • מחבר

קניתי בחול את הכרטיס הבא:

Auzentech HDA X-Plosion

קראתי ביקורות עליו והוא מעולה

תודה למי שעזר, אגב בארץ הוא עולה 735 שח(ראיתי בKSP ב510 שח אבל אני לא בטוח שזה זה אבל בכל זאת זה יותר זול מה שקניתי) אבל קניתי אותו ב80$=325 שח-זה דגם מתקדם של הMystique והוא עולה פחות ממנו, אגב, לכל הכרטיסים של Auzentech יש דרייברים לויסטה באתר שלהם...

פורסם

כרטיס מעולה (מעליו יש את ה- X-MERIDIEN), תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה, המרידיאן עלה בסביבות 150$ ואין לי כוונה להוציא סתם יותר כסף....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים