פורסם 2003 בינואר 1522 שנים ברשותי מעבד פנטיום 3 600 מה"ז, עם לוח אם - SHUTTLE AV61 רכשתי הרדיסק 60GB, וזיכרון PC133 512MB, עכשיו אני מעוניין להמהיר את המעבד לגבול היכולת תוך שמירה על יציבות מקסימלית מאחר ואני צריך את המחשב לדחיסת סאונד, בבקשה אל תציעו לי לזרוק תמעבד או לשכוח מזה כי את זה כבר ניסיתי לכמה מהירות אני מסוגל להגיע עם המעבד וקירור נכון ומקסימלי? (מחיר הקירור לא מהווה בעייה, אין צורך בקירור מים ) האם יש צורך ב SLK-600 או SLK-800, או שמא זה מוגזם מידי? לסיכום, לאיזה מהירות יציבה אני אגיע? ועם איזה קירור? תודה מראש...
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים פנטיום 3 לא צריך קירור מיוחד... ואני לא יודע אם ה- SLK800 בכלל מתאים ל- פנטיום 3 ...כמה תגיע? - תבדוק בעצמך..!אגב איזה לוח M יש לך?
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים מאיזה חברה הזכרונות? כי יש לי הרגשה שהם יעצרו אותך לפני כל שאר הדברים.בכל מקרה, P3 לא ממש מתחממים. וולקנו 7+ יספיק
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים אבל חשוב לדעת איזה לוח יש לו....אם יש לו לוח של אינטל אז זה יהיה סתם בזבוז לקנות Volcano 7 ....
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים ברשותי מעבד פנטיום 3 600 מה"ז, עם לוח אם - SHUTTLE AV61רכשתי הרדיסק 60GB, וזיכרון PC133 512MB, עכשיו אני מעוניין להמהיר את המעבד לגבול היכולת תוך שמירה על יציבות מקסימלית מאחר ואני צריך את המחשב לדחיסת סאונד, בבקשה אל תציעו לי לזרוק תמעבד או לשכוח מזה כי את זה כבר ניסיתי לכמה מהירות אני מסוגל להגיע עם המעבד וקירור נכון ומקסימלי? (מחיר הקירור לא מהווה בעייה, אין צורך בקירור מים ) האם יש צורך ב SLK-600 או SLK-800, או שמא זה מוגזם מידי? לסיכום, לאיזה מהירות יציבה אני אגיע? ועם איזה קירור? תודה מראש... תקרא פעמיים לפני שאתה מגיב.
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים מחבר מאיזה חברה הזכרונות? כי יש לי הרגשה שהם יעצרו אותך לפני כל שאר הדברים.בכל מקרה, P3 לא ממש מתחממים. וולקנו 7+ יספיקהזכרון הוא OEM רגיל...יש אחד של MUSHKIN, לא שמעתי עליו אבל הוא יותר יקר, הוא טוב יותר???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.