פורסם 2007 באפריל 1218 שנים לפי מה שראיתי זה בחינם ממייקרוסופט אבל כשאני עושה הכל בסוף זה מביא איזה אתר שכבר לא קיים אז אי אפשר להמשיך..אז למשיהו אולי מהעבר יש את הKEY או איכשהו להשיג?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים חייג לנציגות MICROSOFT בארץ, אני לא זוכר מה הטלפון, תשאל ב144. הם יתנו לך פתרון.ואל תנסה להשיג מפתח מוצר ממישהו, הדבר אינו חוקי.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר לא כאן אחי, לא כאן............חח אבל זה לא סריאל לא חוקי או משהו זה חוקי..נראה לי חלוקת המפתחות היתה לתקופת זמן מוגבלת ולא ניתנת כיום.כע ככה זה ניראה.. מישהו שהיה לו קוד יכול לדבר איתי בפרטי ולהביא לי אותו את של הRC1 או RC2 בגלל שהקוד שאני השגתי הוא רושם לי שהוא כבר בשימוש..
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אני זוכר שזה באמת היה דרך האתר של מייקרוסופט וזה היה לתקופה מוגבלת ומי שנרשם הרוויחאתה אומר שעדיין אפשר?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר אי אפשר.. אבל מי שהיה לו פעם אם הוא כבר לא משתמש ומביא לך אפשר.. לכן אני צריך אחד כזה=/
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים לא בטוח.. שהרי מי שהזמין השתמש בו, ועשה אקטיבציה למחשב הספיציפי (לכן כנראה זה רושם לך שהוא כבר בשימוש).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.