עבור לתוכן

טלוויזיה עד 20K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות טלוויזית פלזמה חדשה לסלון בתקציב של 20K~

העיקר הוא ערוצי הטלווזיה הרגילים (10,11,22), ועל סרטי HD, כמו כן גם מתוכנן HTPC (לא נכלל בתקציב הזה) , כך שחשוב שיהיו מנגנונים נגד צריבה וכל הנוגע בדבר.

מרחק הישיבה הוא בערך 3-3.5 מטר.

המקום מואר בצורה סטנדרטית, כמו בית רגיל.

חשוב לי שהטלוויזיה תיהיה באיכות טובה, מחברה מכורת, שתציג קשת רחבה של צבעים. הדגש הוא על האיכות ופחות על הגודל.

- אני לא נעול על פלזמה אולם אמרו לי שהיא עדיפה על שידורי טלוויזיה רגילם.

- הטלוויזיה הולכת להטלות על הקיר (אם זה חשוב בכלל).

1) איזה גודל עדיף? תחילה רציתי לקחת 50' אבל בגלל מרחק ישבתי אני לא בטוח שזה יהיה רעיון טוב, לכן אסתפק ב- 42' לפחות! (תקנו אותי אם אני טועה)

2) אני אשמח מאוד לקבל המלצה על טלוויזיה שעונה לפרמטרים שהצגתי.

ו/או תגובות על הטלוויזיה הזו שכבר שמתי עליה עין

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473058

ד"א מתוכנן HTPC, אולם הדגש על שידורי טלוויזיה רגילים (yes,hot).

תודה רבה!

פורסם

אתה בטוח שאתה במרחק של 3 מטר? נראה לי מאודדדדדדדדדד קרוב

אתה צריך לדעת גם שאם הטלוויזיה היא לרוב לשידורים רגילים אז שתדע ששידורים רגילים לא רואים ממש טוב גם בגלל ה 16:9 כל הדמויות נראות כמו פרות וגם בגלל הגודל של הטלוויזיה שלא מתאים לשידורים הלא איכותיים במיוחד בארץ...

פורסם

שלום לכולם,

שלום גם לך

אני מעוניין לקנות טלוויזית פלזמה חדשה לסלון בתקציב של 20K~

העיקר הוא ערוצי הטלווזיה הרגילים (10,11,22), ועל סרטי HD, כמו כן גם מתוכנן HTPC (לא נכלל בתקציב הזה) , כך שחשוב שיהיו מנגנונים נגד צריבה וכל הנוגע בדבר.

מרחק הישיבה הוא בערך 3-3.5 מטר.

המקום מואר בצורה סטנדרטית, כמו בית רגיל.

חשוב לי שהטלוויזיה תיהיה באיכות טובה, מחברה מכורת, שתציג קשת רחבה של צבעים. הדגש הוא על האיכות ופחות על הגודל.

- אני לא נעול על פלזמה אולם אמרו לי שהיא עדיפה על שידורי טלוויזיה רגילם.

נכון, בשידורי טלווזיה רגילים פלזמה עדיפה על LCD, ומצד שני כשהשימוש הוא צפייה בסרטים לרוב הולכים על הLCD

- הטלוויזיה הולכת להטלות על הקיר (אם זה חשוב בכלל).

לא חשוב אם היא תלויה או לא... מה שחשוב הוא שהיא תהיה מולך, כשמרכזה קצת מעל לגובה העיניים שלך

1) איזה גודל עדיף? תחילה רציתי לקחת 50' אבל בגלל מרחק ישבתי אני לא בטוח שזה יהיה רעיון טוב, לכן אסתפק ב- 42' לפחות! (תקנו אותי אם אני טועה)

במרחק המוזכר מעל לא הייתי לוקח יותר מ42"

2) אני אשמח מאוד לקבל המלצה על טלוויזיה שעונה לפרמטרים שהצגתי.

אני אחזור אליך בהצעות, אני מחפש כרגע

ו/או תגובות על הטלוויזיה הזו שכבר שמתי עליה עין

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473058

לפי הפרמטרים שלה, לא חסר לה כלום... מחפש עליה ביקורות

ד"א מתוכנן HTPC, אולם הדגש על שידורי טלוויזיה רגילים (yes,hot).

תודה רבה!

אין בעד מה

אתה בטוח שאתה במרחק של 3 מטר? נראה לי מאודדדדדדדדדד קרוב

האמת שהמרחק קצת גבולי

אתה צריך לדעת גם שאם הטלוויזיה היא לרוב לשידורים רגילים אז שתדע ששידורים רגילים לא רואים ממש טוב גם בגלל ה 16:9 כל הדמויות נראות כמו פרות וגם בגלל הגודל של הטלוויזיה שלא מתאים לשידורים הלא איכותיים במיוחד בארץ...

אפשר להגדיר את הממיר למסך רחב, הנכון שאיכות השידור היא לא משהו בישראל, אבל אפשר לחיות עם זה

מצאתי ביקורת על מסך 40" (LCD האמת) שנותן פייט למסכי הפלזמה, ומה שכן הוא גם תומך בFULL HD (מה שלא תמצא בהרבה ממסכי הפלזמה (לרוב HD READY): מסך Sony Bravia LCD 40W2000

http://avisrael.com/modules.php?name=News&file=article&sid=877

פורסם

אממ spon83 יש לי LCD 37 אינץ' וניסיתי והגדרתי בממיר את האפשרות של מסך רחב ואין שום שינוי... צילצלתי לHOT והם אמרו לי שזה פשוט לא עובד. בקיצור האפשרות הזאתי היא סתם ליופי, היא לא באמת עושה משהו.

פורסם

אממ spon83 יש לי LCD 37 אינץ' וניסיתי והגדרתי בממיר את האפשרות של מסך רחב ואין שום שינוי... צילצלתי לHOT והם אמרו לי שזה פשוט לא עובד. בקיצור האפשרות הזאתי היא סתם ליופי, היא לא באמת עושה משהו.

האמת שאני לא מבין יותר מדי בממירים של HOT

אבל אצלי הLCD 37" של TOSHIBA עם ממיר YES (מוגדר למסך רחב) מראה שינוי גדול מאד בין אם אני מוריד את ההגדרה מהממיר

פורסם
  • מחבר

כן... בממיר של YES קיימת האפשרות הזו אבל בשל HOT לא..

מה אתם אומרים על הטלוויזיה, שווה לבדוק אותה??

איך אתם חושבים שהיא תתמודד עם HTPC??

פורסם

לא לקנות מסך רחב עם HOT.

אני תקוע עם טלוויזיה רחבה בסלון כשהשידורים מרוחים :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים