עבור לתוכן

עזרה במודינג שאני עושה

Featured Replies

פורסם

המודינג הבא שלי הולך להיות כזה:

אני לוקח מארז AT ישן, שוכב (מאלו שנפתחים עם דלת כזאת לכיוון למעלה (למי שזוכר מפעם)

והופך אותו (בעזרת ג'קסון, דרמל וכמה שעות פנויות) למארז ATX לכל דבר, עם חלון גדול בדלת למעלה,

אוורור חכם, באי באס, ואני אף שוקל להוסיף צג LCD.

הייתי רוצה את עזרתכם בכמה דברים:

1. איפה אני משיג באזור ראש העין- פ"ת חלקים אלקטרוניים בזול? (צג LCD, לדים אולטרא ברייט, מפסקים, נגדים וכדומה).

2. את הפאנל הקדמי של המארז אני רוצה לשנות. הפאנל הנוכחי כולל מפסקים של AT שלא מתאימים ללוח אם ATX. לכן החלטתי לשנות כבר את כל הפאנל. וכאן נוצרה הבעיה. חשבתי בהתחלה לעשות את הפאנל ממתכת או אלומניום, אבל חומרים אלו, קשה לעבוד איתם ולחתוך בצורה מדויקת. ואז עלה הרעיון השני, לעשות את הפאנל מדיקט (עץ). השאלה אם היא ישימו לב להבדל גם אחרי שהעץ יעבור צביעה?

3. צורה אטרקטיבית לעשות חלון? מישהו?

שלכם,

אביעד.

פורסם

אם תעבוד טוב על האלומיניום הוא יהיה טוב בהרבה מהעץ אשר ממש לא יראה טוב...

פורסם
  • מחבר

אם אני אשקיע בליטוש נכון של העץ, לי ישימו ממש לב להבדל.

אלומניום גם יותר קשה להשיג וגם צריך להשקיע בו הרבה יותר זמן. אלומניום או גם מאוד מאוד דק, לעומת הפאנל שאני זקוק לו שבולט קצת החוצה מעבר למשטח הקדמי הפנימי. לכן עץ יכול להיות מעולה, לעומת אלומניום שיכול להיות בגללו יבלטו לי כונני ה-5.25 אינץ' החוצה מה שיהרוס את כל היופי של המארז.

יש לי אפשרות ללטש את העץ, או אפילו להדביק פורמיקה דמוית מתכת (מטאלית) מה שיתן בדיוק את אותו מראה של פאנל מאלומניום. אני כבר אראה מה אני יעשה בקשר לזה.

אבל לפני זה אני צריך למצוא חנות של מוצרי אלקטרוניקה באזור כדי שאוכל לקנות את החלקים הדרושים בשביל הבניה.

לאחר מכן המוצר המוגמר יופיע בגלריה.

פורסם

חפש אריהב אלקטרוניקה

יש להם הכל

יש להם אתר באינטרנט והם מבצעים משלוחים

פורסם

עץ, עד כמה שתתאמף לעולם לא יראה כמו מתכת.

פורסם

אולי יהיה לך הרבה יותר נוח לעשות את הפאנל מפרספקס.

וזה גם יראה הרבה יותר טוב מעץ צבוע

פורסם
  • מחבר

פרספקט קשה לעבוד עוד יותר מאלומניום- מצטער לבשר לך זאת.

עזוב שזה יצא לפי דעתי הכי יפה.

אבל מתחת לפאנל יש פלטת אלומניום, ויראו אותה ולא את המחשב, זה מכער.

אין אופציה להסיר אותה כי כל מיני חלקים אחרים של המארז מתחברים אליה. בקיצור צריך אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים