פורסם 2007 באפריל 1118 שנים שלום!רציתי לדעת האם מישהו מכיר / יודע כיצד לבצע את המוד הזה...אני מאמין כי זה אפשרי כמו שזה אפשרי עם מסך של PS1 הקטן...המחשב הוא מדגם פוגיטסו אמילו 6820בבקשה עזרו לי זה חשוב לי מאוד...
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים שלום!רציתי לדעת האם מישהו מכיר / יודע כיצד לבצע את המוד הזה...אני מאמין כי זה אפשרי כמו שזה אפשרי עם מסך של PS1 הקטן...המחשב הוא מדגם פוגיטסו אמילו 6820בבקשה עזרו לי זה חשוב לי מאוד...זה סיבוך אתה צריך בקר תצוגה למסך שלך ...
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מתי אנשים ילמדו לעשות "חיפוש"?!שאלו את זה 20 אלף פעם לכל מחשב נייד קיים ניראה לי וקיבלו את אותה התשובה.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה חד משמעית אפשר או לא...וגם לגבי הבקר הזה לא מצאתי תשובה חד משמעית...מהיכן משיגים בקר כזה???
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים לכל מחשב נייד יש בקר שונה.הבקר היה בתוך המחשב הנייד.לאף אחד אין מושג איך להתאים את זה למחשב נייח.אין תשובה חד משמעית, אפשרי אבל לא ממולץ לנסות כי 100% לא יצא לך כלום.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר בקר כזה יש לי הוא מתחבר מהמסך ללוח אם של המחשב נייד...אפשר בכל זאת לדעת איך עושים זאת...?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים דווקא יש דרך שאתה יכול לשלוט על מסך דרך המחשב דרך רשת ביתית ואז יש דרך לשלוט עם המסך
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים ברוב המקרים לא ניתן לבצע זאת, המסך מתחבר למחשב הנייד בממשק LVDS מיוחד ולא בממשק RGB+H/V אנאלוגי או TMDS דיגיטלי.בנוסף המהפך זרם של התאורה האחורית נמצא לעיתים על הלוח הראשי של המחשב ויחד איתו מצויה בקרה לוגית מסוימתאשר קשה מאוד לשחזר, בקיצור זה לא עיניין של למצוא את החוטים הנכונים של הRGB בכניסה של המסך ולהלחים לזה מחבר אלאמשהו הרבה יותר מסובך מכך.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר יש אולי מקום בארץ שיודע לבצע דבר כזה...?או איזה מומחה אלקטרוניקה בפורום שמוכן לבצע משימה זו...?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.