עבור לתוכן

איפה אפשר להשיג חולצה כזאת בארץ?

Featured Replies

פורסם

מתנה לחבר,

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

רק במרכז יש חנויות שמוכרות דברים כאלה....

ד"א הולוגרפי אתה מקרית שמונה, לא?

פורסם

יש דומות של סקס פיסטולס בחנות שקוראים לה "תומר" בדיזינגוף סנטר, לצד בגדי EMO משונים ב-300 שקל. על החולצות המודפסות של הלהקות דווקא יש שם עכשיו מבצעים.

פורסם

יש דומות של סקס פיסטולס בחנות שקוראים לה "תומר" בדיזינגוף סנטר, לצד בגדי EMO משונים ב-300 שקל. על החולצות המודפסות של הלהקות דווקא יש שם עכשיו מבצעים.

הם יקרנים, והאיכות של ההדפסה, והאיכות של החולצה גרועים.

קניתי חולצה של PINK FLOYD עלתה לי 120 שקל, ואחרי שתי כביסות החולצה קטנה בכמה מידות, ורוב ההדפס נמחק לו...

בקיצור, לא הייתי קונה מהם מסטיק.!

ו

Aviko

פורסם

איכשהו לי הם הציעו את החולצות במחיר של שוק, איזה 40 שקל... :lol:

יש שם חולצות שונות של חברות שונות ומדי פעם כדאי גם להסתכל על ההוראות על החולצה של איך מותר ואיך אסור לכבס אותה. אני מנחשת שכביסה אתה לא תעשה גם בעוד 20 שנה, לכן אמא שלך הרתיחה את החולצה המופקעת שלך ב-70 מעלות וההדפס פשוט נמס.

פורסם

חפש בשוק, גם בבוגרשוב בטח יש מספר חנויות עם חולצות כאלה.

פורסם

בדיזנגוף סנטר יש גם חנות דומה לתומר בשם UFO שגם שם המחירים סבירים,שווה בדיקה..

פורסם

וואלה? אני מכירה רק את תומר, כי מזה 6 שנים אני נכנסת לסנטר רק כדי להשתין. :lol:

פורסם

ככה זה שיושבים בחוץ כל היום...

פורסם

הא?

פורסם

מי יושב כל היום מחוץ לכיכר דיזינגוף?

פורסם

דיברתי על ה"סנטר". מי יושב בכיכר? רק זקנים שמדברים בהונגרית ויידיש כי הם חושבים שאסור לדבר בעברית.

פורסם

התכוונתי מחוץ לסנטר לא לכיכר.

הכוונה הייתה ל"פריקים"

פורסם

דריה, צריך לתת לך באן (ולא באשמתך). כל תגובה שלך בדיון גוררת אחריה ויכוחים (וירידות, לרוב עליך) מעצבנים וחסרי תכלית.

אז זה או לתת לחצי מהפורום באן, או לתת רק לך.

;)

פורסם

יאללה, אני מרשה לך להיות גבר ולהרים את הכפפה ולפתוח סקר ילדותי סטייל "מי רוצה להעיף מפה את דריה?".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים