עבור לתוכן

מחפש רמקולים סטראו למוזיקה, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

תקציב די גדול אין עדיין מדוייק אבל תקציב שצריך להספיק לכל הרמקולים הבנויים למחשב.

אני די אוהב סאונד טוב יש לי IAUDIO 6 + CREATIVE EP-630 אוזניות מעולות לדעתי, העדפתי על CX300 בגלל החיבור בעיקר ובגלל הסאונד שנאמר לי שהוא יותר חם(לפני זה היו לי MX500 מקוריות לכמה זמן ואני חייב לציין שזה זבל שלא מהעולם הזה, מאיכות הבניה ועד הסאונד).

טוב עכשיו לעיקר:

אני שומע בעיקר רוק,מטאל ודברים דומים אז אני צריך שלא תהיה בעיה לרמקולים עם הצלילים האלה, החדר שלי קטן משהו כמו 4*4.5 מטרים, מקום על השולחן לא ממש חסר, אני לא שומע בעוצמה גבוה בכלל אז אני צריך שידייק כמה שאפשר בסאונד נמוך ואני מוכן לסבול זיופים בסאונד גבוה.

יש לי כרטיס קול AL888 OB

http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=135

אולי יש מערכות טובות 5.1 שנותנות סאונד ברמה טובה למוזיקה(שתהיה אפשרות לסטראו 2.1)אז זה בכלל מעולה.

אני מעדיף לא משהו יקר מדי אבל אני פתוח להצעות והסברים.

פורסם
  • מחבר

קראתי ולא ממש מפורט שם אני צריך המלצה עם התחשבות בתנאים שציינתי.

תודה בכל מקרה.

פורסם

שמע, זה לא עובד ככה.

אתה חייב להגדיר תקציב.

אני יכול להמליץ לך לבדוק את הקריצ'ר של JBL (אזור ה400 ש"ח), או האנקאונטר (אזור ה600 ש"ח) או הT20 של קריאייטיב ג'יגה וורקס (אזור ה600 ש"ח)... הדום של אביט (אזור ה700 ש"ח)... הסאונד סטיקס של HK (אזור ה800 ש"ח), ה6021 של AL (אזור ה1600 ש"ח)... למוסיקה יש הרבה אפשרויות של 2.1 ו2.0...

אם אתה רוצה מערכת 5.1 אז איכות טובה תקבל במערכות של אזור ה1500 ש"ח ומעלה... וגם, לא בטוח שתאוהב את הסאונד...

פורסם

אם אתה רוצה לשמוע מוזיקה בעיקר אין לך מה לחפש 5.1, האיכות תיהיה פחות טובה משמעותית מ2.0/1 במחיר הזה.

עם כ.קול מובנה אני הייתי הולך על הJBL ENCOUNTER [תשמע אותם לפני שאתה קונה!]

פורסם
  • מחבר

חשבתי על JBL SPOT 2.1 אבל אין עליהם מידע ברשת, JBL ENCOUNTER נראים מעניין גם כן.

בקשר לתקציב המגבלה זה 1500 אבל חבל לי להוציא הרבה כסף אם אין צורך אמיתי, כמו שאולי בגלל שאשמע ברמת סאונד די נמוכה אז לא ישמעו רעשים מסויימים.

אפשר קישורים לרמקולים שציינת בחנויות בארץ? ואיזה חנות יש בפ"ת-ר"ג-ת"א שאפשר לנסות שם את הרמקולים? בבאג יש את הJBL SPOT אבל לפי מה שזכור לי הם לא נותנים לנסות שום דבר.

פורסם

הייתי בשתי חנויות של באג, ובשתיהן הייה אפשר לשמוע את הספוט... אבל הם ממש לא מצדיקים את המחיר לפי דעתי (מבחינת איכות סאונד...)

אם כבר, הHK יותר איכותיים ונראים לא פחות טוב, באותו מחיר...

לגבי שאר המערכות, אתה יכול למצוא אותן בזאפ, פנדה, KSP, נועה, זיגזג וכו'...

אתה יכול לנסות גם את הZ3 או 4 של לוג'יטק... למרות שאישית אני לא חושב שצריך וופר לרוק ומטאל... אישית הייתי ממליץ לך לבדוק את הIDOME 2.0 של אביט (אתה יכול לקרוא את הביקורת של אנטולי במדור הביקורות...)

פורסם
  • מחבר

הייתי בשתי חנויות של באג, ובשתיהן הייה אפשר לשמוע את הספוט... אבל הם ממש לא מצדיקים את המחיר לפי דעתי (מבחינת איכות סאונד...)

אם כבר, הHK יותר איכותיים ונראים לא פחות טוב, באותו מחיר...

לגבי שאר המערכות, אתה יכול למצוא אותן בזאפ, פנדה, KSP, נועה, זיגזג וכו'...

אתה יכול לנסות גם את הZ3 או 4 של לוג'יטק... למרות שאישית אני לא חושב שצריך וופר לרוק ומטאל... אישית הייתי ממליץ לך לבדוק את הIDOME 2.0 של אביט (אתה יכול לקרוא את הביקורת של אנטולי במדור הביקורות...)

אני מאלה שקצת חוקרים לפני ששואלים, קראתי את הביקורת אבל בKSP ובחנויות אחרות שאני מכיר בסביבה אין את IDOME. בקשר לבאג, אני ביקשתי מהם לנסות לפני כמה חודשים רמקולים והם לא הסכימו. אבל אני אלך שוב.

HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II באמת טובים ושוים את הכסף?אלך לבדוק :).

פורסם

הHK נחמדים- אבל אני לא בטוח שהם שווים 800 ש"ח :-\

אולי 650... גג 700 (יחסית למערכות אחרות...)

אולי טיפה יותר בגלל העיצוב, אבל אם אתה מתעניין יותר באיכות אז במחיר שלהם (אולי טיפה יותר) אפשר להשיג דברים טובים יותר...

ואני מציע לך לחפש את האתר של היבואן של אביט ולברר מתי ולאן הם מגיעים...

פורסם
  • מחבר

מי היבואן? איזה מערכות טובות יותר עד 1000 ש"ח נגיד?

פורסם
  • מחבר

IDOME יחכה בינתים.

יש עוד רמקולים ששווים בדיקה?

פורסם

סתכל בסטיקי... לא ימליצו לך על משהו אחר :nixweiss:

ובאדיבותו של americium: הציפייה היא שגלובל טק (http://www.globaltech.co.il/) יביאו את הדום עד סוף החודש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים