עבור לתוכן

בעייה בהוספת זכרון ללוח GIGABYTE...תודה על העזרה!

Featured Replies

פורסם

היי לכולם!

יש לי לוח של GIGGABYTE GA-K8NF-9 היו לי בו שני זכרונות של 256 400 MHZ של חברה לא מוכרת...

חבר שלי הביא לי 4 זכרונות של 512 400 MHZ של חברת HYNIX. דגם מדוייק: HYMD564646CP8J-D43 AA-A

עכשיו כשאני מנסה לחבר את כולם המחשב לא נדלק וכשאני מחבר רק 2 ב DIMM 2-3 המחשב נדלק ומזהה את שניהם.

לעמת זאת כשאני מחבר אותם ל DIMM 1-2 המחשב לא נדלק. אך כשאני מחבר ל DIMM 2-3 את הזכרונות 512X2 ומחבר ל DIMM 1-2 את הזכרונות 256X2 המחשב נדלק ומזהה גיגה וחצי של זכרון...

מה יכולה להיות הבעייה???

נ.ב

כל הזכרונות הם SS

תודה רבה לכולם!

פורסם

היי לכולם!

יש לי לוח של GIGGABYTE GA-K8NF-9 היו לי בו שני זכרונות של 256 400 MHZ של חברה לא מוכרת...

חבר שלי הביא לי 4 זכרונות של 512 400 MHZ של חברת HYNIX. דגם מדוייק: HYMD564646CP8J-D43 AA-A

עכשיו כשאני מנסה לחבר את כולם המחשב לא נדלק וכשאני מחבר רק 2 ב DIMM 2-3 המחשב נדלק ומזהה את שניהם.

לעמת זאת כשאני מחבר אותם ל DIMM 1-2 המחשב לא נדלק. אך כשאני מחבר ל DIMM 2-3 את הזכרונות 512X2 ומחבר ל DIMM 1-2 את הזכרונות 256X2 המחשב נדלק ומזהה גיגה וחצי של זכרון...

מה יכולה להיות הבעייה???

נ.ב

כל הזכרונות הם SS

תודה רבה לכולם!

לא הבנתי בדיוק מה עשית שם

אבל תחבר את הזוג של512 בצבע אחד של סלועים

ואת הזוג של256 תחבר שצבע השני של הסלוטים

פורסם

^^^^ הוא רוצה להשתמש ב4 סטיקים של 512 ולא בשתיים של ה256..

פותח התרד הביוס שלך מעודכן...?

נסה להתקין את ה2X512 הראשונים ואז להגדיר ידני את התדר/תיזמונים ולאחר מכן לחבר את ה2 הנוספים..

המחשב בOC..?

פורסם
  • מחבר

היי,

המחשב לא ב OC והBIOS מעודכן...

מה שאני מבין מכל הסיפור זה ש DIMM 1-2 לא תומכים מעל 512 MB....

אני אנסה את מה שאמרת יותר מאוחר..

תודה!

פורסם

לא נשמע הכי הגיוני

היה לי לוח דומה גם של GB עם אותם צבעים בסלוטים של ה RAM

והיה לי 2 סטיקים של 512

תבדוק באתר של GB אולי יש איזה בעיה מוכרת או אולי בפורומים שלהם

פורסם

פותח התרד הלוח שלך תומך ב4GB‏ של זיכרון ככה שהעניין של התמיכה במתחת ל512 בסלוטים מסוימים לא אפשרית...

פורסם

?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה תומך ב 4 G.... אבל DIIM 1-2 לא רוצה לקבל את ה גיגה זיכרון....

ממש מוזר...

הורדתי תיזמונים ומהירויות וגם לא עזר...אני אפנה לGIGABYTE...אולי הם יעזרו.... למרות שכבר פניתי אליהם לגבי משהו אחר והם לא עזרו לי ממש...

יום טוב! :yelclap:

פורסם

אולי יש בעית תאימות מוכרת עם הדגם זכרון שאתה מנסה לשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים