עבור לתוכן

שאלות בנושא חיבור ממיר של יס למחשב

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני מצטער מראש אם זאתי הפעם ה-500 שמישהוא שואל על הנושא הזה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי...

אז ככה, יש לי בחדר ממיר כסוף מהחדשים הקטנים יותר של יס ואני מתלבט בין לקנות טלויזיה יחסית זולה (500-600 שקל) ובין ולמצוא דרך לחבר את הממיר למסך של המחשב שלי.

אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות הבאות:

1. האם צריך כרטיס מיוחד בשביל לחבר את הממיר למחשב או שמספיק כרטיס גרפיקה ממוצע (לא כזה שמקבלים עם המחשב)?

2. אם כן, כמה כרטיס סטנדרטי כזה יעלה בערך?

3. האם התקנת הכרטיס מסובכת?(בשביל מישהו שהמקסימום ידע שלו זה לחבר כרטיס זיכרון או כונן סי די)

4. אם אחרי שחיברתי את הממיר למחשב המערכת כולה תיהיה נוחה ובאמת תוכל להחליף טלויזיה אמיתית?(לא יהיו יותר מידי תקלות והתמונה תיהיה חלקה וכו'..)

עד פה השאלות, עכשיו אציג את הנתונים של המחשב (אני חושב שזה רלוונטי):

פנטיום 4 2.4 ג'יגה

512 מגה זיכרון

GeForce4 MX 440 with AGP8X 128MB

תודה רבה מראש,

ניר

פורסם

אני מדבר מחוסר ניסיון אבל עדיין חושב ש:

1.צריך כרטיס טלוויזיה

2. ראיתי שהמחירים נעים בין 200 ל1000 שקלים..מה השינוי - אני לא יודע אבל הבנתי שהוא די רציני

3. לא, "זה לדחוף" את הכרטיס לחריץ PCI (לרוב) ולהתקין דרייברים.

4. לא אמורה להיות בעיה.

אם אפשר לשאול, איזה דגם הממיר? איזה יציאות וידאו יש לו? ובנוסף, איזה מסך יש לך במחשב?

טלוויזיה בטווח מחירים שציינת תהיה לדעתי לא מספקת.

פורסם
  • מחבר

לא ממש מצאתי מספר דגם על הממיר אבל יש כיתוב שנראה כמו מספר סידורי בצד שמאל למעלה : DBS2

יש לו יציאת וידאו אחת לטלוויזיה ועוד אחת לודיאו (VCR כתוב)

הממיר הוא כמו שאמרתי מהקטנים יותר הכסופים של יס. (אני חושב שלא יצאו דגמים יותר חדשים מהם חוץ מהיס מקס)

פורסם
  • מחבר

UP :)

פורסם

באמת איזה גודל המסך מחשב שלך?

בקשר לכרטיס טלויזיה יש לך 3 אפשרויות

לקנות כרטיס טלויזיה זול באיזה 300 שקל, דוגמא הלידטקים, נותנים איכות תמונה ממוצעת ומספיקה לצפיה בתוכניות טלויזיה, יכולות הקלטה דיי עלובות האמת.

לקנות כרטיס טלויזיה יקר יותר, לדעתי מבוססי הצ'יפים של ATI הם באיכות דיי טובה, מחירים בדר"כ החל מ500 שקל.

או לקנות כרטיס מסך חדש שכולל VIVO או AVIVO, היתרון בשבילך זה להעיף את הכרטיס העלוב שיש לך, החסרון הוא שהפתרום יכול להיות דיי יקר ולא ממש כדאי כי גם ככה יש לך חריץ AGP ובשדרוג הבא תצטרך להעיף את הכרטיס מסך החדש שתקנה....

כמובן שהחסרון הכי גדול לדעתי בכ. טלויזיה זה שזה דיי מגביל אותך לצפיה או בטלויזיה או במחשב, או לפצל כל דבר לחלון קטן מה שדיי מעאפן לטעמי

אני עדיין חושב שטלויזיה זאת קניה יותר חכמה, השאלה מה באמת יכנס ב500-600 שקל.

פורסם

אתה יכול לפרט איזה יציאות וידאו יש לך מהממיר?

ואיזה דגם המסך מחשב? איזה כניסות יש לו?

בנוגע לכרטיסי טלוויזיה אני חושב שזה משעלי כיסה את הכל, אבל נקודה אחת שאני רוצה להגיב היא שהבנתי שאיכות הוידאו כשמשתמשים בכרטיס מסך בכל VIVO היא לא משהו בכלל, שלא נדבר על הקלטה.

ולכן אני הייתי שוקל קנייה של כרטיס טלוויזיה איכותי בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים