פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אני לא זוכר איפה אפשר לקנות אבל אם תריץ חיפוש תראה שמישהו קנה ונתן פרטים מדויקים.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אומנם אני ירושלמי, אך בביקור קצר באזור צומת טמפו (מרכז), יש חנות בשם "גומי תל אביב"יש להם 2 סוגים, עדין ורגיל (עדין - מפרצים למאווררים לדוג')בזמנו הנ"ל עלה לי כ5 שקל למטר, ותמיד מומלץ לקחת יותר ממה שצריך
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אומנם אני ירושלמי, אך בביקור קצר באזור צומת טמפו (מרכז), יש חנות בשם "גומי תל אביב"יש להם 2 סוגים, עדין ורגיל (עדין - מפרצים למאווררים לדוג')בזמנו הנ"ל עלה לי כ5 שקל למטר, ותמיד מומלץ לקחת יותר ממה שצריךלא הבנתי כ"כ מבחינת מה עדין ומבחינת מה רגיל?Aviko
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים ^^שני הסוגים עולים אותו הדבררק , שרצוי להתאים את הגומי בהתאם למה שאתה רוצה לבצעאם אתה לדוג' הורדת את הגרילים המובנים של המאווררים במארזואתה רוצה לשים מסביב גומי, עדיף להשתמש בעדין, מכיוון שהוא גמיש יותר, דק יותר ועדין יותרהגומי הרגיל, יראה מגושם, יהיה קשה לקבע אותו , אולי למאורר 120 הוא יהיה סבירלחלון לדוג', עדיף להשתמש בגומי רגיל, שהחלון יהיה מודגש יותר..בקיצור, עדין - זה דק וגמיש "רגיל" - קשיח יחסית, ונתון פחות ל"עיצובים" (בגלל שיש יותר "בשר"..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.