עבור לתוכן

M2N SLI DELUXE גוף קירור שמחובר לHeat Pipe ממש רותח

Featured Replies

פורסם

הגוף קירור אצלי בלוח ממש לוהט, ללא מאמץ! זה הגוף קירור שמחובר לצינורות קירור שיש על הלוח, אני לא חושב שזה אמור להגיע לטמפ' כאלו(אין לי מושג מהי הטמפ' שם אבל אי אפשר לגעת בזה...לוהט)

מה עושים!?

הכוונה לגוף קירור הזהוב שכתוב עליו ASUS

http://img.clubic.com/photo/00307083.jpg

פורסם

כמה מאווררים יש לך? איפה יש לך? מה הטמפרטורה של המחשב?

פורסם
  • מחבר

המארז רשום פה למטה, יש בו שני מאווררי 120 אחד מקדימה ואחד מאחור, למעבד יש קירור AC FREEZER 7 PRO

הטמפרטורה שמציגה לי התוכנה של הלוח היא 34 מעלות (זה מעבד)

ב-pc wizard 2007 רשום שהטמפרטורה של הלוח היא 30

אבל אין מצב, אני נוגע בגוף קירור, והוא לוהט, אטם אתה שם כמה שניות את מקבל כוויה...

פורסם

אמ... יכול להיות שאתה נוגע בheatpipe?

פורסם

כנס לBIOS תבדוק מעלות שם הכי בטוח

פורסם
  • מחבר

אחי זה בדוק שהטמפרטורה היא ממש גבוהה, אני באמת היתכוונתי שמרתי שמקבלים כוויה...

זה אומנם צינור חימום אבל זה לא אמור להגיע לטמפרטורות כאלו, וחוץ, זה לא הצינור עצמו, זה החלק שאמור להיות קר אם אני לא טועה

בכל אופן, אני חושב שזה מונע ממני לעשות OC, המחשב קורס, השאלה אם יש דרך להוסיף על זה קירור מבלי לפרק את הHP אם זה יהיה יעיל, נראה לי שאם יש דרך לשים על זה גיוף קירור (בניהם משחה טרמית) אז יהיה בסדר

פורסם

פותח התרד בגלל מערכת הקירור הנ"ל אתה לא צריך להיות מודאג...

אכן ערכת השבבים מגיעה לטמפ' גבוה יחסית...

ואיך הגעת למסקנה שזה מגביל אותך בOC ?

אתה יכול להוריד את הפלטה שרשום עליה ASUS זה יוריד לך את העניין בעוד כמה מעלות...

ויהיה חבל להרוס את המערכת קירור....

פורסם

אולי תציב מאוורר מול המקום שמתחמם? או עליו?

פורסם
  • מחבר

חשבתי לשים עליו מאוורר,נראה לי שזה מגביל אותי בגלל שזה ממש רותח ועל המעבד יש קירור שנראה לי מספיק,רשום פה למטה במפרט,מה עוד יכול לעצור את ה-OC העליתי את המהירות בתוכנה שבאה עם הלוח A.I BOOSTER המעבד הגיע למהירות של 2600 ונפל,זה לא מעט?

פורסם

גבר...

עדיף לעשות OC דרך הביוס בהרבה יותר יציב והרבה יותר נכון..כל התוכנות האלה שוות לתחת

הן לא מספקות לך יציבות בשיט.. :bash:

והקריסה של המערכת שלך לא קשורה להתחממות הצ'יפ..זה פשוט בגלל התוכנה שאת עושה איתה OC

פורסם
  • מחבר

סבבה,אני ישב על המדריך וינסה בביוס, חשבתי על זה,אם אני ישים מאוורר הוא לא יזיז כלום כי לא יהיה מרווח לאוויר,כמו שיש בHEAT SINK רגיל,כי זאת פלטה ישרה...עוד משהו,לכרטיס מסך אין מאוורר והוא מתחמם,האם זה משפיע?אם לא עושים לו OC

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

ותשמע אם אתה כבר עושה לו OC עדיף שיהיה לו קירור אקטיבי ולא פאסיבי..

אבל הכל עניין של כסף ואם יש לך אותו..

בכל אופן בקשר למעבד תעשה רק דרך הביוס..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא GeFORCE 6200 TC אני התכוונתי לשים לו איזה מאוורר.אז אני ישים לו כבר אחד ואז אני ימשיך .זה כרטיס זמני שהבאתי.עד שיהיה כסף נקנה משהו רציני יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים