פורסם 2007 באפריל 1118 שנים האם אפשר להשתמש ברמקולים של מערכת ישנה למחשב?(הדיסק במערכת התקלקל אז אבא שלי נתן לי הכל וחשבתילחבר איכשהו את הרמקולים למחשב)האם זה אפשרי אם כן איך?אם זה חשוב הרמקולים של AIWA
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אני חיברתי את המערכת (גם כן של aiwa) ע"י חיבור שני בננות של האודיו אל מאחורי הסטריאו ובצד השני של הכבל (זה עם הבננות) חיברתי עם חיבור pl לכרטיס כל.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר המערכת שהיא סטריאו עובדת אבל בדיסק לא...אז אבא שלי נתן לי אותה וקנה חדשה, הרדיו עובד, הקלטות עובדות אבל הדיסק לא...אגב זה לא מגבר, דיסק וכו'....אלא חתיכה אחת.מה אפשר לעשות?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים תבדוק מאחורה אם יש לך שם שתי חיבורים של בננה בד"כ אתה תזה את זה לפי הצבע אחד לבן אחד אדום אם יש לך את זה אז תיקנה כבל משתי בננות לחיבור PL (חיבור כמו של אוזניות) ואז במערכת אתה צריך לשים על .........AUX
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אופס לא שמתי לב שכבר הגיבו ... טוב שיהיה לדעתי יש במערכת שלך מאחורה 2 חיבורים שנראים ככה (רק 2 האדום ושחור/לבן) ששמם AUX או לפעמים VIDEO ויש כבל כזה : את ה P2 אתה מחבר ליציאה מהמחשב ואת השניים האחרים (RCA) לכניסה שבמערכת ... אתה מעביר את המערכת למצב AUX/VIDEO/מה שזה לא יהיה ובקשה המערכת שלך מגבירה את הסאונד מהמחשב כמו שעשיתי עם ה PANASONIC שלי קצן ישן בלי דיסק בכלל אבל פועל כמו סוס ;D כל זאת רק אם יש לך חיבור כזה ^
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר טוב אני יבדוק מחר בכל מקרה תודה רבה ועוד שאלה אני יכולה גם את הרמקולים האלה וגם אחרים? (יש לי מפצל אז מבחינת חיבורים אין בעיה אבל זה יעבוד? יש לי גם LOGITECH X210)
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים זה לא נשמע לי ממש מערכת מה שיש לך שם...בכל מקרה, אם אין לך את החיבורים האלה (אדום ולבן), אתה יכול להשתמש במתאם קלטת. (מצד אחד חיבור כמו אוזניות, מצד שני - קלטת)
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים את כן יכולה ( ??? ) לחבר את שניהם עם מפצל ... אבל למה להדליק שני מערכות שונות כדי לשמוע מוזיקה / סאונד אני היתי מחבר את הנגן שלי ... ואז יכלתי לשמוע מוזיקה גם בלי תלות במחשב ו GIMEL כל עוד יש לך 2 אפשרויות בקופסא אחת זאת כבר מערכת
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר אני בן!!! וגם ככה יהיה לי יותר סאונד כי הלוגיטק לא ממש חזק אבל נראה...אנ י יבדוק מחר ויעלה תמונות...פשוט המערכת עוד לא אצלי היא עוברת אלי רק בשבת או ראשון...
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים ו GIMEL כל עוד יש לך 2 אפשרויות בקופסא אחת זאת כבר מערכת אני מניח שאתה צודק.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים זה לא נשמע לי ממש מערכת מה שיש לך שם...בכל מקרה, אם אין לך את החיבורים האלה (אדום ולבן), אתה יכול להשתמש במתאם קלטת. (מצד אחד חיבור כמו אוזניות, מצד שני - קלטת)זה מרעיש חושילינג בנאדם.עזוב אותך מתאם קלטת, תביא מחר תמונות של החיבורים ונראה מה אפשר לעשות...Aviko
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.