עבור לתוכן

רמקולים ממערכת למחשב

Featured Replies

פורסם

האם אפשר להשתמש ברמקולים של מערכת ישנה למחשב?

(הדיסק במערכת התקלקל אז אבא שלי נתן לי הכל וחשבתילחבר איכשהו את הרמקולים למחשב)

האם זה אפשרי אם כן איך?

אם זה חשוב הרמקולים של AIWA

פורסם

אני חיברתי את המערכת (גם כן של aiwa) ע"י חיבור שני בננות של האודיו אל מאחורי הסטריאו ובצד השני של הכבל (זה עם הבננות) חיברתי עם חיבור pl לכרטיס כל.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי אתה יכול לצרף תמונות והסברים?בבקשה

פורסם

המגבר\רסיבר עובד?

פורסם
  • מחבר

המערכת שהיא סטריאו עובדת אבל בדיסק לא...אז אבא שלי נתן לי אותה וקנה חדשה, הרדיו עובד, הקלטות עובדות אבל הדיסק לא...

אגב זה לא מגבר, דיסק וכו'....אלא חתיכה אחת.

מה אפשר לעשות?

פורסם

תבדוק מאחורה אם יש לך שם שתי חיבורים של בננה בד"כ אתה תזה את זה לפי הצבע אחד לבן אחד אדום אם יש לך את זה אז תיקנה כבל משתי בננות לחיבור PL (חיבור כמו של אוזניות) ואז במערכת אתה צריך לשים על .........AUX

פורסם
  • מחבר

אני יבדוק אבל אם יש אז כמה עולה כזה כבל?

פורסם

אופס לא שמתי לב שכבר הגיבו ... טוב שיהיה

לדעתי יש במערכת שלך מאחורה 2 חיבורים שנראים ככה (רק 2 האדום ושחור/לבן) ששמם AUX או לפעמים VIDEO

rca.jpg

ויש כבל כזה :

caboY_p2rca_br.jpg

את ה P2 אתה מחבר ליציאה מהמחשב ואת השניים האחרים (RCA) לכניסה שבמערכת ... אתה מעביר את המערכת למצב AUX/VIDEO/מה שזה לא יהיה ובקשה המערכת שלך מגבירה את הסאונד מהמחשב :xyxthumbs:

כמו שעשיתי עם ה PANASONIC שלי קצן ישן בלי דיסק בכלל אבל פועל כמו סוס ;D

כל זאת רק אם יש לך חיבור כזה ^

פורסם
  • מחבר

טוב אני יבדוק מחר בכל מקרה תודה רבה ועוד שאלה אני יכולה גם את הרמקולים האלה וגם אחרים? (יש לי מפצל אז מבחינת חיבורים אין בעיה אבל זה יעבוד? יש לי גם LOGITECH X210)

פורסם

זה לא נשמע לי ממש מערכת מה שיש לך שם...

בכל מקרה, אם אין לך את החיבורים האלה (אדום ולבן), אתה יכול להשתמש במתאם קלטת. (מצד אחד חיבור כמו אוזניות, מצד שני - קלטת)

פורסם

את כן יכולה ( ??? ) לחבר את שניהם עם מפצל ... אבל למה להדליק שני מערכות שונות כדי לשמוע מוזיקה / סאונד

אני היתי מחבר את הנגן שלי ... ואז יכלתי לשמוע מוזיקה גם בלי תלות במחשב

ו GIMEL כל עוד יש לך 2 אפשרויות בקופסא אחת זאת כבר מערכת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני בן!!! וגם ככה יהיה לי יותר סאונד כי הלוגיטק לא ממש חזק אבל נראה...אנ י יבדוק מחר ויעלה תמונות...פשוט המערכת עוד לא אצלי היא עוברת אלי רק בשבת או ראשון...

פורסם

יותר סאונד לא אומר "יותר טוב". זכור: לא הכמות חשובה, אלא האיכות. ;)

פורסם

ו GIMEL כל עוד יש לך 2 אפשרויות בקופסא אחת זאת כבר מערכת :xyxthumbs:

אני מניח שאתה צודק.

פורסם

זה לא נשמע לי ממש מערכת מה שיש לך שם...

בכל מקרה, אם אין לך את החיבורים האלה (אדום ולבן), אתה יכול להשתמש במתאם קלטת. (מצד אחד חיבור כמו אוזניות, מצד שני - קלטת)

זה מרעיש חושילינג בנאדם.

עזוב אותך מתאם קלטת, תביא מחר תמונות של החיבורים ונראה מה אפשר לעשות...

Aviko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים