עבור לתוכן

מחפש מסך lcd 17 חד , לעבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מחפש עבור מסך דק LCD עם 17 אינץ'.

בשלב זה אין הגבלת תקציב , הייתי רוצה שתציעו מסכים טובים ככל שצריך.

אני לא מעודכן במסכים הדקים כיום , אבל לפני שנה viewsonic ו dell לא יצרו מסכים ברמה גבוהה אך לפי מה שנראה כיום , הם הכי מומלצות בפורום...

בבית יש לי Samsung 710T ואני מאוד מרוצה ממנו , למרות שהוא בעל 12ms - הביצועים שלו חדים וגם במשחקים (אם סמסונג עדיין שולטים בתחום , לא יזיק מסך מהחברה הזאת).

המסך שאני רוצה לא נועד למשחקים , ויש צורך למסך נוח שכיף לעבוד איתו ... מכיוון שהולכים לעבוד איתו שעות רצופות (ורצוי שלא יעייף את העיניים כמו הרבה מסכים אחרים).

תודה

אבי

פורסם
  • מחבר

מדוע בפורום שנועד למסכים דקים , אף אחד לא עוזר במציאת מסך פשוט?

בבקשה תעזרו

תודה

פורסם

במקום לחפש מסך 17 כמה שיותר טוב, עדיף פשוט לעלות ל-19 אינץ' שמה לא קשה למצוא מסכים טובים, כמו ה-Viewsonic VP930 או ה-Samsung 971P

פורסם
  • מחבר

לא קשה למצוא מסכים טובים כמו שלא קשה למצוא את הגרועים...

כרגע אני מעדיף מסך 17 אינץ' ואני חושב של50% מהפורום אם לא יותר , יש מסך lcd 17 ואני רק צריך המלצה על מסך.

פורסם

לך על משו פשוט של חברה כמו LG עם חיבור DVI. אמור לעלות באיזור ה 1000-1100 שקל.

לא נראה לי שאתה צריך יותר מזה.

פשוט מסכי 17 אינץ' באים עם פאנל TN, לעומת מסכי 19 אינץ', שיש להם דגמים עם פאנלים יותר טובים.

מסכים טובים עם פאנל טוב מתחילים באיזור ה 2000 שקל. ( 971P, VP930 )

פורסם

נתנו לך תשובה הכי טובה

פורסם
  • מחבר

נתנו לי תשובה "לך על המסך הפשוט ביותר , כל מסך"

יש מבחר מסכים עם נתונים משנתים : תדירות , יחס ניגודיות , בהירות וכו'

אני מעדיף להוציא 1500 ש"ח ולא 1000 , ולקבל מסך ברמה גבוהה ולא "הכי פשוט שיש"

[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 16:06:56

מה אתם אומרים על המסך הזה?

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=425549

פורסם

האם יש לך מגבלה של מקום שמונעת ממך להשתמש במסך 19"?

אם לא XEROX XG91D ב1300 יהיה המסך הכי טוב לשימושים שלך בתקציבך.

אם יש לך בעיית מקום ואתה חייב 17" אני ממליץ לך ללכת לבד לחנויות ולבחור את המסך שנראה לך הכי טוב. הנתונים היבשים למעט סוג הפנל לא אומרים הרבה.

פורסם

כל מסכי ה - 17 הם אותו הדבר באיכות התצוגה ובפאנל כך שאם תוציא יותר אתה לא בהכרח תקבל יותר.

ההבדלים ביניהם הם: יש או אין חיבור DVI, אפשרויות הטייה וכיוןן גובה וזווית, וארגונומיקה.

במקרה שלך הכי חכם יהיה ללכת על מסך זול ומחברה טובה, כמו זה - http://www.general.org.il/default.asp?id=372&CatId=88

(מסכי 17 יקרים יותר לא יהיו טובים יותר).

אך כמובן לקנות מסך 19 איכותי כמו הזירוקס שהוצע יהיה עדיף, זמנם של מסכי ה - 17 עבר, עכשיו מסכי ה - 19 הם המיינסטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים