עבור לתוכן

רעשים מוזרים מכיוון הצורב אל הרמקולים

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל.

בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER

הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת .

האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון?

בעיה 2.

הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציאות שמצויות בפועל בגב המחשב הן רגילות - כלומר יציאה ירוקה סטנדרטית אנאלוגית+כניסה ורודה למיקרופון אנאלוגית + כניסה לרכיב שמע כלשהו AUX .

אם כך כיצד ניתן לנצל את יכולת העיבוד הדיגיטאלית של הכרטיס

מדובר בלוח אם ASUS M2NPV-VM

הצורב אגב LG 42 GSA-H42 -חדש..

אגב אם באותה הזדמנות מישהו יודע להסביר מדוע קיים כבל המחבר בין הצורבלכרטיס הקול (אשר התקנתי) הרי הכבל הזה למיטב הבנתי נועד לאפשר השמעה מהצורב ישירות לכרטיס הקול בלי לעבור עיבוד במחשב, אלא שהצורבים היום מגיעים רק עם לחצן שפותח וסוגר את הדלת, אז מה הועילו חכמים בתקנתם?

אבל זו כברסתם סקרנות.

כמו כן אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית עבור צפיה בסרטי DVD DIVIX וכד'

תודה לעוזרים שבינינו

פורסם

שלום אנשים

יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל.

לגבי זה אין בעיה לנתק את הכבל.פעם היה שימושי היום לא תורם כלום (הוא אנלוגי והאודיו מועבר בשיטה דיגיטלית).

אבל השאלה שלי עליך למה דאבל פוסטינג?

פורסם
  • מחבר

או קיי בכל אופן אני מניח שלא החיבור הנ"ל מקור הבעיה..

דאבל פוסטינג כיון שאני לא יודע מאיפה יבוא הגואל..

תודה ANYWAY

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים