עבור לתוכן

הכרטיס מסך לא סוחב!

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן התקנתי את QUAKE 4 (שוב) ושמתי לב שהכרטיס שלי לא סוחב באופן קשה למרות שפעם הכל היה מעולה..

אותו סיפור היה עם F.E.A.R , SAN ANDREAS, RIDDICK וכל מיני דמואים של משחקים פשוטים.

הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6600

לא כרטיס מדהים אבל הוא תמיד היה סוחב את המשחקים על הגדרות בינוניות בצורה טובה.

המשחק האחרון שבו ניסיתי לשחק היה RAINBOW SIX VEGAS ובקושי הצלחתי להפעיל אותו כאשר לחברי עם כרטיס דומה עבד בסדר.

אני חייב לציין שבתקופת המשחקים האלו משחק אחד כן עבד : RAINBOW SIX LOCKDOWN ככה שלא כל המשחקים הלכו.

תעזרו לי בבקשה לאתר את הבעיה. הכרטיס בן שנה וחצי.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

קודם תספר לנו מה שאר המערכת שלך?? (מעבד,זיכרון.לוח אם,ספק)

ואם יש לך 512 מגהבייט אז ברור שRAINBOW SIX VEGAS יזחול או אפילו לא אמר לעלות

פורסם
  • מחבר

intel 3ghz

ddr2 512*2

לוח אם abit aa8xe

פורסם

תשמע נשמה RAINBOW SIX VEGAS אין לך למה לצפות אל תנסה אפילו להפעיל אותו על מחשב כמו שלך... משחק שהוא מזללת משאבים לא נורמלית.... יחסית לחומרה הממוצעת כיום.... SAN ANDREAS?!?!??! כאילו WTF?!?!?! זה צריך לפעול לך חלק חלקקקקקקק (25FPS (FRAME LIMITER כולל פילטרים ברזולוציה 1024X768... תפרמט תמחשב, המערכת שלך היא מערכת מיושנת (שלי הרבה יותר D: ) ואל תצפה להפעיל עליה משחקים חדשים ובטח ובטח שלא את RAINBOW SIX VEGAS שבמחשבים יותר טובים משלך ראיתי שהוא זז ב10FPS...

תתחיל לחסוך חבוב צריך לשדרג תחומרה הקיימת אין ברירה... כן כן גם אני הגעתי למסקנה אמנם מאוחר אבל הגעתי! D:

פורסם
  • מחבר

אני רק רוצה להזכיר שכל המשחקים הרשומים עבדו מעולה עד לפני חצי שנה עד שפתאום הם לא.

אני לא צריך פתרונות כמו לקנות מערכת חדשה.. תנו לי עצות לבדיקות שיוכיחו שיש לי בעיה בכרטיס..

פורסם

הדרייברים בסדר ?

פורסם

תוריד 3DMARK

מאגף ההורדות באתר ותפעיל צריכה להיות תוצאה מסויימת בסוף שלפיה תוכל לדעת אם הכטיס נפגם או לא

פורסם

אני עם המערכת שלי ניסיתי לשחק R6VEGAS וזה היה ממש זווע, בלי AA ובלי שום אפקטים [אפילו ביטלתי את הM.BLUR והצללים לגמרי].

משחק כזה צריך לפחות 2GB ראם עם מעבד כפול ליבה טוב וכרטיס כמו 76GT לפחות.

פורסם

הרבה מתחילים לדווח על ירידות ביצועים עם ה 6600GT אין לי מושג למה...

פורסם

אולי כי המאוורר שלהם מפסיק לפעול!

תבדוק טמפ'. ואז תחזור אלינו.

פורסם

הרבה מתחילים לדווח על ירידות ביצועים עם ה 6600GT אין לי מושג למה...

ברור כי כבר 6600GT כבר יישן והוא לא היה כמו פעם.

פורסם

אני עם הכרטיס הנ"ל משחק בימים אלה בR6 והביצועים מצויינים..

פורסם

בכל זאת יש לך מעבד יותר חזק מלפותח הת'רד ומשמעותית...

בול שיט נראה לי מפוברק R6 עובד טוב על מחשבים כמו שלכם??? אולי ברזולוציה הכי נמוכה ללא פילטרים... משחק שואב המשחק הזה משאבה של משאבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים