עבור לתוכן

האם אני יכול לעשות oc עם ספק 600W ג'נרי??

Featured Replies

פורסם

למפרט הבא:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX

giga spectek 667 *2

GIGABYTE GA-945P-S3

ספק ג'נרי 600W

אני מעוניין לעשות OC קטן בלי ששום דבר ישרף לי...

הטמפ' של המעבד במנוחה:24 מעלות.

האם זה אפשרי??

פורסם

אי אפשר לדעת..

גם אם תתן לי נתונים עליו זה לא אומר הרבה כשהוא ג'נרי.

ד"א פעם ראשונה שאני שומע שלמישהו יש ג'נרי 600W

איזה כ.מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לדעת..

גם אם תתן לי נתונים עליו זה לא אומר הרבה כשהוא ג'נרי.

ד"א פעם ראשונה שאני שומע שלמישהו יש ג'נרי 600W

איזה כ.מסך יש לך?

x1950 pro של HIS. האמת נראה שהוא הוא די יציב כשאני מסתכל בCPU-Z, אז המתח הוא לא משתנה ממש והוא בסביבות 1.2V.

והמערכת לא עושה בעיות.. אף פעם המחשב נכבה לי או עושה לי ריסטים וכאלה דברים וגם אני רוצה לעשות OC קטן לא משהו רציני.

פורסם

לא בודקים מתח ב-CPUZ..

תנסה..מה אני אגיד לך

פורסם
  • מחבר

חחח...יפה שאתה אומר את זה, פשוט אין לי שום ידע קודם ב OC.. אני קראתי את המאמר ב אתר , ולא הכל ברור לי, האם אתה מכיר מישהו שמשעמם לו ומוכן להדריך אותי???

ועוד משהו.. בגלל שיש לי ספק ג'נרי, מה הסיכונים בביצוע OC עם הספק הזה?

פורסם

i have a genric psu (A-TOP 400 watt) and runing on bas 400... very stable.. i even gat to 465 (unstable).

ג

פורסם
  • מחבר

יששששש אני לא לבד !!! עכשיו ברצינות יש מאמר קצת יותר ברור ממה שיש באתר הזה? תעזרו לי בבקשה , תזכרו שגם אתם פעם הייתם נובים והייתם רוצים שיעזרו לכם ,נכון? אז עכשיו אני צריך את העזרה שלכם.

ד"א: אם בכל זאת מישהו רוצה לעזור לי ...שישלח הודעה פרטית עם מסנג'ר ואני אפנה אליו.

פורסם

הספק הג'נרי שלך אמור לספק כביכול "600W" אבל בפועל זה יכול להיות נמוך הרבה יותר.

שמע, גם בלי OC אתה מסכן תמערכת שלך, ויש לך חלקים יקרים חבל שבמידה ויקרה משהו לספק הוא יקח איתו ביחד עוד כמה חלקים.

אני לא הייתי ממליץ לך לבצע OC עם ספק ג'נרי, לך תדע מה יקרה לו,

למרות שיכול להיות גם מצב הפוך שהספק יוכל לעבוד ב OC נחמד (ראה דוגמת subarel) אבל הסיכויים לא משהו ולדעתי עדיף ללכת על בטוח.

פורסם
  • מחבר

הספק הג'נרי שלך אמור לספק כביכול "600W" אבל בפועל זה יכול להיות נמוך הרבה יותר.

שמע, גם בלי OC אתה מסכן תמערכת שלך, ויש לך חלקים יקרים חבל שבמידה ויקרה משהו לספק הוא יקח איתו ביחד עוד כמה חלקים.

אני לא הייתי ממליץ לך לבצע OC עם ספק ג'נרי, לך תדע מה יקרה לו,

למרות שיכול להיות גם מצב הפוך שהספק יוכל לעבוד ב OC נחמד (ראה דוגמת subarel) אבל הסיכויים לא משהו ולדעתי עדיף ללכת על בטוח.

שנייה... אני הבנתי שאי יכול להגביל בביוס שאם המעבד יעלה מעל טמ"פ מסוימת אז הוא יכבה אוטומטית, נכון?? אז באיזה תהליך בדיוק יכול לקרות משהו לשאר הרכיבים???

פורסם

תראה ב OC משנים מתחים מדי פעם, ועבודה עם ספק זנרי שלא יכול לעבוד במתחים מסוימים זו סכנה.

הוא לא יהיה יציב ויוכל להשרף ולשרוף עוד כמה חברים.

ומה הקשר בדיוק להגבלת טמפ' ?

פורסם

שנייה... אני הבנתי שאי יכול להגביל בביוס שאם המעבד יעלה מעל טמ"פ מסוימת אז הוא יכבה אוטומטית, נכון?? אז באיזה תהליך בדיוק יכול לקרות משהו לשאר הרכיבים???

אין קשר בין חום לבין צריכת חשמל.. יש, אבל לא ניתן להגיד שבחום מסויים הוא צורך יותר חשמל או פחות..

מה שכן עלול לקרות זה שהספק לא יחזיק מעמד בגלל שהצריכה של מעבד תחת OC לפעמים אפילו מוכפלת... ושהוא ישרף עלולל לשרוף איתו עוד חלקים (בעיקר לוח אם..)

אישית, הייתי עושה OC בינוני.. אני בעמצי עם ספק שמוגדר 400 true ג'נרי והגעתי איתו לבאס של 450 יציב (זה 3150 בE6300 שלי..)

בראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים