פורסם 2007 באפריל 1018 שנים הרכבתי את כל החלקים (מפרט בצד)הדלקתי התקנתי וינדוס הכל מגניב.... והעכבר מתחיל לזוז בלי שאני נוגע בו בכלל!!ולפני זה הוא היה בסדר גמור
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים תסביר משתולל , האם העכבר זז מבלי שתיגע בו ועושה פעולות לבד כגון פתיחת המחשב שלי וכדומה?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אני חושב שהוא אומר משתולל זה שהוא פשוט זז לו.. כמו הימים של הגלגלת שהיה יותר מדי אבק בעכבר.תנסה לחבר עכבר אחר למשחב ותארה אם יש את אותה בעיה.ד"א אם מה שזה שמעלי כתב נכון אז פרצו לך .. ברדמיין =\ lame..
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר לא לא אם הוא היה פותח דברים ברור שהייתי יודע שפרצו לי אנלא טמבלהוא פשוט זז ולא עומד במקום כמו שהוא אמור
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים יש עכברים ג'נריים שרועדים גם כשלא נוגעים בהם (לדוד שלי היה GPT כזה פעם)תנסה לחבר עכבר אחר ולבדוק.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אההה, גם אצלי הייתה פעם הבעיה הזאת, לא יודע למה גם לי הוא זז לי כל הזמן, בפעם הראשונה חשבתי שמשהו פרץ לי תחליף עכבר, זה מה שאני עשיתי וזה עזר.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר סבבה אני יחליף...אבל זה מוזר לפני שהחלפתי את החלקים הוא היה בסדר גמור!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.