פורסם 2007 באפריל 1018 שנים הסתכלתי בZAP על מדפסות וסורקים משולבים (ללא פקס/מכונת צילום)ראיתי את הדגם הבא:http://zap.co.il/model.asp?model_id=360776איך הוא טוב?המהירות לא מהווה גורם מבחינתי
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים המדפסת הנ"ל היא גם מכונת צילום...וכמו כל המוצרים של HP אם זה לשימוש ביתי/ממצוע הם מצוינים מעבר אתה תשלם על דיו כמו מטורף..
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר כן אני יודע שהדיו מאוד יקר גם המדפסת הנוכחית שלי עם דיו מאוד יקרתגידו ייתכן שהדיו יתאים למדפסת החדשה?הדגם שלי כעת הוא:HP 3325
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים שומר נפשו ירחק,הדגם הכי פשוט של HP במשולבות ללא הפקס,בנייה ירודה והדבר הכי חשוב-כמות דיו נמוכה,זה לא משנה שהדיו יעלה 500 שקל השאלה לכמה דפים הוא מספיק,במקרה הזה הדיו עולה 90 שקל ומספיק ל 150 דף,שזה 60 אג' לדף,יקר מאד.אם הייתי מקבל אותה מתנה הייתי אומר לא תודה.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר 90 שקל?! זה זול1!! הדיו שיש לי כעת עולה 200 לשחור 250 לצבעוני כמובן שמקורי פעם אחת קניתי מזויף דפק את המדפסת הישנה מאז אני קונה מזויף
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים תלוי מאיפה קנית "מזויף" זה לא מזויף פשוט המקום שאתה קונה ממנו ממלא את זה בדיו זה הכל...אני ממליץ לך על DMO קניתי מהם כבר כמה וכמה פעמים ואני מרוצה..הייתה עליהם אפילו פעם אחת כתבה בידיעות אחרונות(עדו בדיקות עם כמה סוגי דיו גם המקורי וגם מילוי של כמה חברות אחרות) שהדיו שלהם(DMO) יותר איכותי מהמקורי ומספיק ליותר דפים אפילו...(רק אם יציעו לך לקנות ערכה למילוי דיו בעצמך אל תיקח זה באמת סתם זבל מניסיון!)
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר כן קניתי בDMO והמדפסת (שהיתה של Canon) הפסיקה לעבוד אחרי הדפסת אחרי כל הדיו נזל בפנים על כל החלקים והכנסנו אותו נכון 100%!
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים טוב לא יודע מה איתך..לי היה ניסיון טוב עם DMO לפחות עם HP הייתי ממליץ לך לנסות שוב במדפסת HP אם תקנה אותה..
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים 90 שקל?! זה זול1!! הדיו שיש לי כעת עולה 200 לשחור 250 לצבעוני כמובן שמקורי פעם אחת קניתי מזויף דפק את המדפסת הישנה מאז אני קונה מזויף הבנת הנקרא לא חזקה אצלך? זה לא חוכמה שהדיו זול תלוי לכמה הוא מספיק,הדיו שלך עולה 200 כמו שאמרת אבל בטח מספיק ל 800 דפים או יותר, לגופו של עניין אם אתה מדפיס פעם בשבוע דף קח את ה 1410 אם אתה מדפיס יותר מזה לך על ה 130 של ברדר או 3183 של HP.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר רונאלדו הבנת הנקרא שלי מעולה תודה.הבנתי קראתי שאמרת 60 אג' לדף 150 דפים עולה הדיו מבחינתי מעולה!אני לא מדפיס פעם בשבוע / שבועיים אני מדפיס פעם בהרבה זמן אבל יכול להיות שבהתחלה אני אסרוק הרבה (יש לי עבודת שורשים ויש לי המון תמונות לסרוק) ועכשיו אני בדיוק צריך להדפיס את העבודה הזאת שעד כה עשיתי 50 עמודים אז הבנת? אני מדפיס פעם בהרבה זמן, הרבה.היום אמא שלי הזמינה את המדפסת המוקדנית אמרה שהדגם הזה ממש נחטף.מחר זה מגיע אלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.