עבור לתוכן

לעבודה עם שני מסכים -אילו מן השניים עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לעבוד עם שני מסכי 19" אחד ליד השני (לא אחד מעל השני ). האם עדיף ה EIZO 1931SH שהוא מאד איכותי אבל בעל פנל VA או NEC1970NX ,(אם אצליח להשיג אותו) שהוא בעל פנל S-IPS שהוא מתקדם יותר וכמו שהבנתי בעל זוית צפיה רחבה יותר? הסיבה שציינתי שזה לא אחד מעל השני היא כי אם זה היה המקרה הייתי הולך על האיזו בלי לחשוב פעמיים-קצת יותר יקר אבל לא נורא.

תודה מראש לעונים אבל בבקשה אל תציעו לי מסכי 20" (רגילים או רחבים ) כי זה לא מתאים לי מכל מיני סיבות-אשמח לפרט אם מישהו ירצה לדעת....

פורסם

לפי מה שהבנתי הפאנל של ה - NEC הוחלף גם כן ל - P-MVA.

ה - EIZO עדיף עליו.

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין!... מישהו ענה לי! תודה דניס מקרב לב! בקשר ל-NEC אז הדגם החדש יותר הוא 1970NXP שהוא באמת עם פנל VA . ה-1970NX אמור להיות עם פנל S-IPS . אבל לעצם השאלה, האם עדיף מסכי S-IPS לשני מסכים ?...

פורסם

שים לב לתגובה האחרונה פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250790.10

וכן, עדיף מסכים עם פאנל S-IPS לעבודה עם שני מסכים.

למה אתה מופתע שמישהו הגיב ? אנחנו בפורום LCD משתדלים לעזור לכולם.

פורסם
  • מחבר

שים לב לתגובה האחרונה פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250790.10

וכן, עדיף מסכים עם פאנל S-IPS לעבודה עם שני מסכים.

למה אתה מופתע שמישהו הגיב ? אנחנו בפורום LCD משתדלים לעזור לכולם.

1.לגבי זה שכתבתי שאני מופתע ,זה נכתב בלצון...כבר פתחתי כמה תרדים ונעניתי בצורה מאד יפה ע"י חברי הפורום וגם אני עונה לאחרים (BTW מתי כבר אני אהפוך ל-zone wannabe??? ;).....), פשוט הרבה זמן לא ענו לשאלה שלי בזמן שלהרבה אחרים ענו אז כשסוף סוף ענית לי הגבתי קצת בציניות...

2.בקשר לקישור שנתת, אני מכיר את התרד הזה וקראתי אותו כמה פעמים-לדעתי התגובה האחרונה שם מתייחסת דווקא למה שאמרתי,כלומר שהחליפו את הייצור של ה-NX ל-NXP שהוא באמת בעל פנל VA . וכאן נשאלת שאלה חשובה שעד עכשיו ראיתי תשובה עליה רק בקשר למסכים החדשים של דל: איך באמת ניתן לדעת את סוג הפנל של המסך שקיבלת?......

3.ודבר אחרון ,אם לדעתך אכן פנל S-IPS מתאים יותר מ-VA לעבודה עם שני מסכים,אתה מכיר עוד מסך 19" חוץ מה- NEC שיש לו פנל כזה?.....

פורסם

2) לגבי איך אפשר לדעת את הפאנל של המסך הצפציפי הזה של NEC אני לא יודע, אבל לא יזיק לנבור קצת בפורומים בחו'ל כמו HARDFORUM למשל.

3) ישנם עוד מסכי 19 עם פאנל S-IPS של NEC אבל הם עולים 3K+ ש"ח ומיועדים בעיקר לעבודה גרפית בזכות דיוק צבעים מעולה.

פורסם

עד כמה שאני יודע ל-1970NX יצאה מהדורה נוספת ושם הוחלף הפאנל.

לדעתי גם פאנלים מסוג VA יעשו עבודה מצויינת בעבודה עם זוג מסכים. אם הוא מתאים לצרכים שלך, לך על ה-Eizo.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים