פורסם 2003 בינואר 1522 שנים מחבר זה לא שלי... הלינק המצורף מדבר על הכל.התוצאות הם של DaGoochMeister מארה"ב.
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים זה הכל טוב ויפהאבל נראה לי שאני מבין למה 250(ולא 240 כמו שראינו עד היום)פה היה שימוש רק בSIM אחד של זיכרון (512)ואילו במבחנים האחרים היה שימוש בשני SIM של 256כלומר להשתמש ב DUAL או לא ...
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים מחבר לדעתי אין קשר למה שאתה אומר, הבחור אומר בברור שהוא נתן לזכרון 50% מהFSB.
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים תחת עבודה בDual ובשימוש בשני סטיקים בכלל מגיעים פחות רחוק בO\C.התוצאה נחמדה, אבל הNF2 נראה כצ'יפסט שלא מצליח להגיע רחוק בלי מתח גבוה לצ'יפסט, אפילו אנשים שמגיעים ל220-230 לא מצליחים להריץ את הזיכרון ב1:1 - למרות שהזיכרון עצמו מוכח כמסוגל לכך.
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים לדעתי אין קשר למה שאתה אומר, הבחור אומר בברור שהוא נתן לזכרון 50% מהFSB. ראה תגובה > "תחת עבודה בDual ובשימוש בשני סטיקים בכלל מגיעים פחות רחוק בO\C." שגם אני מסכים עם זה בהחלט אבל לפי הבדיקות שיצא לי לראות עדיף OC טיפה יותר נמוך ועבודה במצב של DUAL מאשר מה שאיש הנחמד במקרה הזה עשה אני ממש לא מזלזל חס ושלום :saint: אבל מה המטרה ב OC לשמו אם אפשר לקבל ביצועים יותר גבוהים במצב עבודה אחר ? כאילו המרדף לא אמור להיות אחרי ה MHZ : *אתה אמור לחפש ביצועים ולא מהירות" - AMD :smoke:
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים God4U2 המטרה של התמונה לדעתי היא יותר להראות את הFSB הקמסימלי בו מתאפשרת עבודה עם הלוח בחלונות, לא דווקא למטרת ביצועים במצב זה.
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים מחבר בקשר לתחרות נראה שכל העניין קצת חסר טעם... יש פחות מ10 חברה שהגיעו לסביבות ה200 ...תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים זוהי מטרת התחרות בדיוק! לגרום לעוד אנשים לעשות OC רציני. אין דבר שממריץ יותר מרוח תחרותית.וכמו שאמרתי, תשתתפו בהמוניכם
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים לפי דעתי התחרות צריכה לעשות ע"י נירמול מסוים.אני מתכוון לכך שכל תוצאה צריכה להיות בהשוואה לפרמטרים המקוריים של המערכת.לפי דעתי OverClocker שלקח מערכת Duron לצורך הדוגמא :והגיע ל- FSB של 150 ממוצא של 100 FSB -יותר מקצועי מאחר שלקח מערכת שעובדת ב- 166 והעלה ל- 200.השינוי היחסי הוא החשוב ולא התוצאה הסופית ! ( 50% לעומת 20% )ואם אינכם מבינים על מה אני מדבר - תבדקו בתורת היחסות הפרטית של אינשטיין !
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים שאלה מרכזית היא באיזה קירור מדובר!ואת זה לא כתבוחוץ מזה שזו בדיוק המערכת שאותה אני קונה8RDA +XP 2400CROSAIR 3200אז מי יודע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.