עבור לתוכן

צריך עזרה בקריאת סכימה חשמלית (סרטוט בע"מ 2)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבנות פרוייקט או משו ויש לי סכימות של פרוייקטים אבל אני לא מבין מה צריך לחבר למה מישהו יכול לתת פה דוגמא או לתת קישור לאתר שמראה בערך איך? זה דחוף

תודה לעזורים.

פורסם

איזה פרוייקט?

פורסם
  • מחבר

נגיד מחיאת כף...אבל אני מדבר בכלליות אני מסתכל על סכימה חשמלית ואיך אני יודע מה מחברים ל מה אני מדבר על החוטים (החוטי ואויראפ) שלמטה.

פורסם

פשוט תביא את הסכימה

פורסם
  • מחבר

לא אחי אני יודע את רוב החלקים הבעיה היא נגיד שאתה רואה נגד וקו כזה מתחבר ועוד קו וכו..אני לא יודע מה לחבר למה זה מסובך, מה לחבר אחד לשני ומה לחבר לפלוס ומה למינוס הבנת?

פורסם

אז כנראה שאתה לא ממש מכיר את הרכיבים!!!

אין נוסחה שבעזרת אתה קובע שכל נגד מתחבר בחוט חשמל באורך מסויים!!!

אז אם אתה רוצה שמישהו יעזור לך פה אתה צריך להראות לנו את הסכמה...

פורסם

תביא תסכימההההה סעמק

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות להראות תסכימה עכשיוו אבל אני מדבר בכלליות סתם אמרתי מחיאת כף זה יכול להיות גם מקלט FM או לא יודע מה אני דמבר על העיקרון של ההבנה איזה חוט מתחבר למה נגיד הסרטוט הזה סתם סרטוט שמצאתי:

http://img367.imageshack.us/img367/8557/fffffkh3.jpg

אני לא מבין מה מתחבר למה נגד ל 2 נגדים? לזה אני מתכוון

פורסם

ROFLOL

אחי אם את זה אתה לא ככ מבין אז תפרוש :)

סתתתם, לא יודע מאיפו אפילו להתחיל להסביר לך...

פורסם
  • מחבר

הינה סרטוט שעשיתי עכשיו של חלק מזה: http://img74.imageshack.us/img74/9287/hnjir7.jpg

אז נגיד בנגד של ה 100K לאן הוא מתחבר שלש כזה צומת?

אני צריך שיגידו לי בסרטוט הזה לאן כל אחד מתחבר ואז אני ידע בסרטוטים הנוסיפם איך לחבר תחוטים

פורסם

זה פוטנציומטר, יש לו 3 רגליים...

סליחה, חשבתי 10K...

פורסם
  • מחבר

איזה פוטנציומטר אחי מה זה קשור? אני מדבר על הנגד שמצד שמאל למטה של 100K אתה יכול להגיד לי לאן כל דבר מתחבר בסרטוט הזה ואז אני ידע להמשיך לסרטוטים האחרים?

פורסם

על מה אתה רוצה לחבר? יש לך מטריצה או שאתה מתכוון להלחים חוטים על לוח מחורר (לא זוכר איך קוראים לו ) ?

פורסם

הנגד מתחבר בצד שמאל למינוס של מגבר LM741, ובצד ימין לקבל (אני חושב) ופוטנציומטר.

תקנו אותי אם אני טועה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים