פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אחרי זמן מסויים שאני לא נוגע במחשב אז מקום שהוא יכבה את המסך וישאר בשולחן עבודההוא מכבה אותו ועובר למצב של "בחירת משתמש". איך אני משנה את זה?תודה
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אני מאמין שאתה עובד בויסטה,כי זה אופיני לשם,מה אני מציע לך במקום לחכות כול היום זה,להתקשר למיקרוסופט ולשאול,יכול להיות שהפתרון מאוד פשוט
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אני מאמין שאתה עובד בויסטה,כי זה אופיני לשם,מה אני מציע לך במקום לחכות כול היום זה,להתקשר למיקרוסופט ולשאול,יכול להיות שהפתרון מאוד פשוט רשום לו מתחת לניק שהוא עובד ב-XP... תסתכל בהגדרות של השומר מסך, אולי יש שם איזה שומר מסך שיישר מעביר אותך ל-Welcome screen או שזה בכלל בהגדרות חמשל או איך שלא קוראים לזה.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים בהגדרות שומר מסך יש לך שם קופסת סימון שלידה כתוב On resume, display logon screen נא הורד את הסימון מקופסה זאת
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים nadavos, נחש מה? קיבלת עכשיו את האזהרה השנייה שלך.עוד פעם אחת וניפרד כידידים. היה קשה לא להקפיץ?אני מבין שהחוקים שלנו לא לטעמך - רק דע לך שאתה לא חייב להיות פה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.