עבור לתוכן

האם LIBERTY 400W יחזיק את המערכת הזאת?[ספק עד 700 ש"ח]

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני יודע שהספק יחזיק את המערכת הזאת, אבל בעתיד יתוכנן OC ולאחר מכן כנראה גם SLI.

המערכת:

amd X2 4600+

Abit AN9 32X

geforce 8800gts 320mb [Probaly SLI in the future] x

super talent 667MHZ 1X2GB [2gb]X

Seagate 320gb

wd 80gb

Liberty 400W

אז ישרוד בSLI? כי ראיתי שהצריכה של 2 8800GTS מגיעה ל350+- ובמקרים מסוימים ל400+-. אין לי בעיה להוסיף לCORSAIR 520W אם זה יחזיק את המערכת הזאת כולל OC וSLI בעתיד [כנראה].

מה לעשות? לקחת LIBERTY 400W או CORSAIR 520W בלב שקט?

תודה לעוזרים

פורסם

אם מתכונן SLI וOC עדיף ללכת על ה520W מה התקציב שלך לספק..?

פורסם

את התקציב לספק תוסיף לכותרת.

קח בחשבון שאת המפרט שלך עכשיו כולל OC לכל מה שאפשר ליברטי 400 יחזיק בקלות.

אם אתה באמת רציני לגבי SLI תצטרך להשקיע עוד - אבל יכול להיות שלא תהיה חייב להשקיע ב-HX 520

פורסם
  • מחבר

התקציב לא עושה פה ממש משחק כי אני יכול להתגמש וללכת על הHX520.

בכל מקרה אני לא רוצה להוציא יותר מ700 ש"ח במידה ואני אחליט לקנות מראש לSLI.

מה אתם מציעים לי לעשות? לקנות מראש ספק איכות של 500W +- או להסתפק בנתיים בLIBERTY

פורסם

זה לא משהו שאנחנו מציעים...זה מה שאתה חושב לעשות..

כפי שאמרתי,אם אתה רציני לגבי ה-SLI אתה תצטרך להשקיע עוד ואם לא אז ליברטי 400 יספיק.

החדשות הטובות הן,שאם אתה יכול לקנות מ-KSP יש להם שם את ה-ToughPower 600W שעולה 550 ש"ח וחזק כמעט כמו ה-HX 620W וכמובן איכותי.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3803

פורסם
  • מחבר

זה לא משהו שאנחנו מציעים...זה מה שאתה חושב לעשות..

כפי שאמרתי,אם אתה רציני לגבי ה-SLI אתה תצטרך להשקיע עוד ואם לא אז ליברטי 400 יספיק.

החדשות הטובות הן,שאם אתה יכול לקנות מ-KSP יש להם שם את ה-ToughPower 600W שעולה 550 ש"ח וחזק כמעט כמו ה-HX 620W וכמובן איכותי.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3803

אז זהו שבדקתי לגבי הספק הזה, ומצאתי שבNEWEGG זה עולה 130$ [540 ש"ח] ובKSP 560, לדעתי הם התבלבלו בדגם. וגם לדוגמא אותו דגם עולה 800 ש"ח בפלונטר. נראה לי הם התבלבלו, אבל אם לא אני מזמין עכשיו! גם ראיתי בNEWEGG שהוא לא מודולרי וזה די מציק X: אבל אפשר להתפשר אם זה באמת המחיר לTOUGHPOWER.

פורסם

זו לא פעם הראשונה שאני ממליץ עליו וכבר ראיתי כמה אנשים בפורום שקנו משם ונדמה לי שעוד כמה התקשרו לברר..זה אכן המחיר..

מוזר,אני יודע,אבל זה המחיר. אתה מוזמן להתקשר לברר בעצמך.

פורסם

אם יש לך תקציב קח את ה-520W של CORSAIR. קניתי אותו ואני לא מצטער ויש לי מערכת פחות טובה משלך.

פורסם

אם ב-KSP זה אכן הדגם המדובר אין שום סיבה לקחת את ה-HX 520

פורסם

ה Noisetaker 420W גם יחזיק מערכת כזאת

נכון?

פורסם

נכון מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים