פורסם 2007 באפריל 1218 שנים מחבר וואלה ההיפר נשרף מהר??מה זאת אומרת?וממה נובעת התקלה הזו??האם אפשרי למנוע אותה?(מיותר לציין שהמחשב מחובר למונע ברקים+נחשולי מתח)מעבר לזה ההיפר לא אמין??בקיצור מה ההמלצה שלכם בסופו של דבר ההיפר מול הליברטי..בהכול.יחס לביצועים,תמורה לעלות הכול..כי קראתי על ההיפר תגובות ממש ממש טובות בכמה וכמה אתרים בעולם ולא הוזכר שם שמץ של דבר בקשר לאי אמינות או לספקים שנשרפים..אז בכל זאת מה ממליצים חברי הפורום והם ההיפר נותן במסילות 12 וולט בדיוק אותו הכוח כמו הליברטי??
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר אז בשורה התחתונה אפשרי לקבל קישור לאתרים בין הזולים שמוכרים את הליברטי 400וואט..באיזור המרכז בבקשה..
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-PowerSupply&keyword=liberty&orderby=price
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר אז בקיצור SKYPC מנצחת עם תג מחיר של 418 ש"ח ואחריות ל3 שנים..אלא אם כן תגידו אחרת..הספק יספיק לי לOC יחסית גדול שאני מתכנן לעשות??
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר כן המפרט הוא זה שבחתימה שלי..אך אני מתכנן להביא מארה"ב אולי E6600 חדש שדוד שלי כנראה יביא לי וASUS COMMANDO או ASUS P5B DELUXEאחד משני הלוחות הללו ואז מה יהיה ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.