פורסם 2003 בינואר 1422 שנים ה DMA שוב נעלם לי מהמחשב, הפעם מההארדיסק שלי.יש לי במחשב 4 כוננים:צורבסידירוםהארדיסק של מאקסטורועוד הארדיסק של סיגייטהאחרון מסתבר עובד לי עכשיו במצב PIO ואני לא מצליח לשנות את זה.כל השאר עובדים פרפקט ב DMA.ההארדיסק מזוהה בהפעלה של המחשב כהאארדיסק עם DMA 4.למה זה לא עובד ב WINDOWS??ולמה זה תמיד נעלם לי?!נ.ב.WINDOWS XP SP1
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים wtf is dma 4? u mean mode 4, right? which means it's ata66or the hdd, the cable which connects the hdd to the mobo, or the both of the fuckersedit- there r 2 mode-4s. one as a pio (16.6mb) and one as an ata66 (66mb)
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים mode 4 = ata66 (66mb) or pio (16.6mb)never mind, it won't get your dma option againwhat mobo do u own? maybe it has some kind of problem with its ide controllers
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים נשמע סבבה אבל בכל זאת יתכנו בעיות בבקר הIDE שבלוח שלך.הייתי מנסה במקומך כבל IDE אחר, לפחות אחד שתומך בATA100/133.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים מחבר הכבל בסדר גמור,עובדה שמחובר עליו עוד הארדיסק שפועל ב ATA133 וגם DMA.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים אם שני הארדיסקים מחוברים לאותו כבל ולאותו ide סלוט שבלוח, אני יכול להסיק שזהו כבל מפוצל. עכשיו, זה לא אומר שום דבר אם דיסק אחר המחובר אליו עובד כמו שצריך, מציג את אופציונליות האיי.די.אי ומזוהה כata133, כי יכול להיות שהכבל פגום בשטחו בין הכניסה לדיסק הדפוק עד לכניסה ללוח. מקווה שהבנת.. בכל אופן תנסה להחליף עם הכבלים של הסידירומים, אם יש, ואם יש מצב.אם לא בא לך, תוכל גם לנסות לשחק עם קונפיגורציית ה-PK, CS ו-DS (מאסטר, סלייב וקייבל סלקט..) של כל הקטע של הIDE ATAPI אצלך הכולל כונני תקליטורים ודיסקים קשיחים. בהצלחהההההה
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים בהצלחה, ובל נא תשכח לשחק אח"כ עם קונפיגורציית הג'אמפר, תנסה את כל השילובים האפשריים של כל רכיבי האיי.די.אי אצלך.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים בהצלחה, ובל נא תשכח לשחק אח"כ עם קונפיגורציית הג'אמפר, תנסה את כל השילובים האפשריים של כל רכיבי האיי.די.אי אצלך.
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים מחבר אז ככה:החלפתי כבלים עם הכוננים האופטיים (צורב, סידי) ועדיין אין DMA.גם בדקתי אם זה אותו סוג כבל ושניהם 81 גידים.שיחקתי עם הג'מפרים ולא עוזר.יש הצעות לפני שאני מרסק את הדבר המז*יין הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.